Skip to content

Kuinka kytkeä Roku Express päälle ja pois helposti? (Esimerkki)

16 de elokuu de 2021
Roku cargador

Jos olet juuri ostanut Roku Express -laitteen, olet varmasti asentanut sen televisioosi tämän kysymyksen, kuka on ottanut virtapainikkeen? Älä huoli, et ole ensimmäinen tässä tilanteessa, ja vaikka se näyttää yksinkertaiselta, Roku Expressin kytkeminen pois päältä ja päälle on temppuja.

Totuus on, että näitä laitteita ei ole suunniteltu jatkuvasti päälle ja pois päältä, joten niillä ei ole suoraa vaihtoehtoa tähän toimintoon. Jos olet kuitenkin energiansäästöharrastaja, ylikuumeneeko laite tai jostain muusta syystä sammuta Roku, täältä löydät tarvittavat vastaukset.

Onko suositeltavaa kytkeä Roku Express pois päältä ja päälle?

Ensimmäinen vastaus tähän kysymykseen on ei, mutta miksi näin? Roku -laitteet on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, käytännössä ilman keskeytyksiä. Tämä ominaisuus tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia sen toimintoja lähes nolla odotusajalla, Roku on aina käytettävissänne.

Tämän tosiasian vastine on, että jos se sammuu, sinun on odotettava hieman pidempään, ennen kuin voit käyttää sen toimintoja. Vaikka käytätkin sellaisia ​​alustoja kuin Netflix, sinun on annettava käyttäjätunnuksesi ja salasanasi aina, kun kytket sen pois päältä ja päälle.

Tämän lisäksi sinä Rokulla on automaattinen aikataulu, joka on 30 minuuttia käyttämättömänä asettaa laitteen lepotilaan.

Tästä syystä useimmat ihmiset älä sammuta ja käynnistä Roku Express, koska voi olla työlästä kirjautua takaisin sisään joka kerta. Jos kuitenkin lähdet lomalle, haluat siirtää laitettasi tai huomaat vaarallisen vaihtelun kotisi sähkössä, on suositeltavaa kytkeä se pois päältä. Siksi täällä opit kaiken, mitä tarvitset turvalliseen tekemiseen.

Irrota verkkovirta

Ehdottomasti nopein tapa sammuttaa ja käynnistää Roku Express on irrottaa sen virtalähde. Tämä vaihtoehto on raju, mutta tehokas, irrota virtajohto seinästä tai laitteesta. Näin laite sammuu ja voit tallentaa sen, siirtää sen toiseen televisioon tai yksinkertaisesti suojata sitä jännitteen vaihtelulta.

USB -virtalähde

Roku Express -laitteilla on mahdollisuus käyttää niitä oman television kautta, jos televisiossa on DC-yhteensopiva USB-portti.

Jos tämä on tapa virittää Rokua, niin aina, kun sammutat television, laite sammuu. Jos haluat sammuttaa laitteen, mutta et televisiota irrota USB -kaapeli, joka yhdistää sen Rokuun.

vihreä smartTV -tausta

Vaikka Rokun yhdistäminen suoraan televisioon voi olla kätevämpää ja säästää tilaa, sitä ei kuitenkaan suositella. Tästä yksinkertaisesta syystä Roku käynnistyy uudelleen aina, kun televisio sammutetaan ja käynnistetään, ja sen toimintojen käyttäminen kestää kauemmin.

Liitäntä jatkojohtoon tai jatkojohtoon

Kotona olevien elektronisten laitteiden määrän vuoksi jatkojohtojen tai jatkojohtojen käyttö on yleistä. Jos tämä on sinun tapauksesi ja sinulla on Roku kytketty siihen, sinun ei tarvitse irrottaa sitä kokonaan, riittää, kun painat virtapainiketta.

Muista, että tämä katkaisee virran paitsi Rokulle myös kaikille siihen yhdistetyille laitteille. Jos sinulla on älykäs jatkojohto tai Älykäs jatkojohto sinulla ei ole tätä ongelmaa. Nämä nauhat ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne sammuttavat laitteen, kun he havaitsevat, että se on ollut käyttämättömänä yli 30 minuuttia.

Luota avustajaan

Toinen melko moderni vaihtoehto kytkeä Roku Express pois päältä ja päälle on liittää se Smartplugiin. Näin teet Rokusi Google Homen tai Alexa Amazonin ohjattavaksi sinun ja virtuaalinen avustaja voi kytkeä sen pois päältä, kun kehotat häntä.