Skip to content

Kuinka ottaa Javascript käyttöön Rokussa ja luoda omia kanavia – Kehittäjätila

4 de maaliskuu de 2022
roku logo 18562

Roku-laitteet ovat televisioita, jotka toimivat samalla tavalla kuin Google Chromecast ja Amazon Fire TV, joissa käyttäjä voi nauti television suoratoistosta ja suosituilta alustoilta, kuten Netflix, Disney + ja Prime. Vaikka Roku ei aiemmin nauttinut samaa suosiota kuin aiemmat laitteet, se on viime vuosina noussut ansaittua asemaansa ja siitä on tullut erittäin hyvä vaihtoehto.

Mitkä ovat syyt laitteen jailbreakiin ja Javascriptin käyttämiseen?

Se on sinänsä melko hyvä ja tarjoaa käyttäjälle monia palveluita, kuten kanavien tai ohjelmien katselun ja tallentamisen Rokulla, mutta sen potentiaalin hyödyntämiseksi edelleen, kuten minkä tahansa elektronisen laitteen kanssa, se voidaan ”hakkeroida” tai ”juurittaa” . lisää lisäyksiä riippuen siitä, mitä haluamme, tehostamalla sitä entisestään ja välttämällä tyypillisiä tukoksia, joita itse laitteessa on.

Tiettyjen kolmannen osapuolen sovellusten käyttäminen minkä tahansa laitteen lukituksen avaamiseen voi tuoda suuria etuja, vaikka olemmekin vaarassa, että jos järjestelmät havaitsevat meidän tehneen niin, laitteemme saatetaan pysyvästi estää ja estää.

Vapauta RAM-muistia

Yksi suurimmista eduista laitteen lukituksen avaamisessa on mahdollisuus käyttää koko RAM-muistia tai suurta osaa siitä, koska meillä on täysi pääsy sovellusten hallintaan ja laitteen ominaisuudet. Yleensä käy niin, että vaikka laitteemme näyttää meille olevan niin paljon RAM-muistia, voimme käyttää vain osan siitä, koska loput ovat taustalla käyttöjärjestelmän ja tärkeiden sovellusten käytössä.

Voit myös nähdä RAM-muistin tyypin, koska jotkut laitteet eivät salli pääsyä tähän osioon; kyllä, on tärkeää olla erittäin varovainen, koska voimme vahingossa sulkea sovelluksen, joka palvelee järjestelmän säännöllisen toiminnan tuki ja sitten romahtaa.

käytä javascriptiä rokussa

Energiankulutus

Toinen perustavanlaatuinen seikka, joka liittyy läheisesti edelliseen, koska taustalla on vähemmän sovelluksia käynnissä, laitteen akku kestää pidempään ja kulutus on paljon pienempi, mikä on etu, joka on hyödyllinen, jos haluamme laitteen kestävän paljon pidempään. , ennen kuin jätät sen latautumaan.

Miksi Roku-käyttöjärjestelmälle ei ole vielä olemassa Jailbreakia?

Prosessi Jailbreak on laitteiden juurtuminen ja sille on ominaista rikkoa osan laitteen rajoista, hallita sitä täysin, se on hyvin yleistä videopelikonsoleissa. Joissakin se tehdään lataamalla Java Script, mutta näin ei ole Rokun tapauksessa, koska valitettavasti sillä ei ole nykyään mitään menetelmää sen ”juurittamiseksi”.

Syyt ovat yksinkertaiset, se on hyvin peruslaite toiminnassaan, eli se palvelee vain katsoa tv-kanavia verkossa, toisin kuin Chromecast ja Amazon Fire Stick, jotka voivat jopa surffata Internetissä ja pelata videopelejä. Toinen syy on, että sen käyttöjärjestelmä on suljettumpi ja piilotettu kuin muut laitteet, joten sen jailbreak-menetelmän löytäminen vaatii enemmän työtä.

Kuinka ottaa käyttöön kehittäjätila ja sivulataussovellukset?

Vaikka Rokua ei voi juuri tällä hetkellä roottaa, tapa tehdä tämä rootattavissa olevilla laitteilla syöttämällä kehittäjätila, menetelmä vaihtelee hoidettavan laitteen mukaan, mutta kun se on syötetty; Tämän alan ammattilaiset ovat vastuussa tiettyjen parametrien muuttamisesta laitekoodiin, jotta omistajalle myönnetään täysi lupa.

Ota kehittäjätila käyttöön

Kehittäjätilan käyttöönotto ei ole helppoa, sillä se tarkoittaa laitteen erilaisten turvaesteiden läpikäymistä, kunnes löydät tämän osion, joka mahdollistaa koodin ja muiden toimintojen määrittämisen; Tämän valossa se ei ole kenenkään työ, vaan ohjelmointiammattilaisten itsensä työ.

päästään kehittäjätilaan

Kuten Chromecastin ja Amazon Fire Stickin kanssa, sinun on ostettava Roku Streaming Stick, joka on täydellinen paketti, joka tulee ohjauksen ja HDMI-liittimen mukana, käyttääksesi sitä, se on periaatteessa sama kuin edelliset.

Käytä kehittäjätilaa

Se tehdään käyttämällä Javascriptiä yhtenä vaihtoehtona, toinen on kytkeä laite tietokoneeseen ja tehdä kaikki tietokoneelta, toinen on tee se suoraan laitteestajolla on Internet-sivut, jotka mahdollistavat pääsyn tähän ja toiseen tilaan, käyttämällä USB-liitäntää, joka sisältää tiedostoja, jotka asennetaan laitteeseen ja rikkovat suojauksen päästäkseen kehittäjätilaan.

Lataa sovellus Rokuun

Koska Rokulla ei ole tapaa päästä käsiksi kehittäjään, sitä ei ole mahdollista roottaa, mahdollisuutta tehdä niin helpottaisi, jos sillä olisi tapa selata Internetiä, jos on, Javascript aktivoituisi sivun kautta ja siten Kehittäjätilaan siirrytään lisäämään Roku-ominaisuuksia.