Skip to content

Miksi Roku TV sanoo palautustilan eikä anna näyttöä?

19 de elokuu de 2021
Phillips sistema

Roku TV: n palautustila on yksi tämän laitteen yleisimmistä vikoista, ja se tuottaa yleensä videon puutteen televisiossa näkyvässä kuvassa, mikä ei ole ollenkaan kätevää tässä tapauksessa. Hyvin yleisenä haittana on kuitenkin myös monipuolisia ja yksinkertaisia ​​tuloksia, joiden avulla voit selvittää ongelman syyn ja tällä tavalla korjaa se pysyvästi.

* Roku TV: n palautustilan mahdolliset syyt ja ratkaisut

Nyt on erilaisia ​​syitä, miksi suoratoistolaite ei lähetä videota televisioon. Tämä voi johtua erilaisista laitteistovika, yhteys tai laitteen ylikuumeneminen, jota voit tutkia alla.

Suoratoistoväline käyttää väärää tuloa

Usein syy siihen minkäänlaista kuvaa ei näytetä näytöllä Tämä johtuu siitä, että valitset täysin eri kanavan kuin Roku TV: n tulo.

Joten mitään muuta ei näytetä kuin musta näyttö, tällä tavalla sinun tulee valita ”Lähde” ​​-komento ohjaimessa ja valitse videolähtö lähetyslaitteen mukaan. Tämä on yksi yleisimmistä virheistä, jotka näkyvät brändin käyttäjien keskuudessa, joten tarkista aina käyttämäsi tulonumero (HDMI 1, 2 tai 3) ja odota muutama sekunti, ennen kuin televisio havaitsee kuvan.

Lähtökaapeli on huonosti kytketty tai viallinen

On erittäin todennäköistä, että kun Roku TV: n palautustila tai musta näyttö, jossa ei ole kuvaa, johtuu siitä, että jonkin siirtolaitteen kaapelia ei ole kytketty oikein.

Tässä tapauksessa sinun on varmistettava, että molempien päiden tulot on säädetty hyvin. Jos ongelma jatkuu, sinun on ehkä tehtävä se kokeile toista televisiota tai käytä toista yhteyttä Jos haluat osoittaa, ettei kaapeli ole vaurioitunut, sinun on vaihdettava se.

Palautustila tulee näkyviin, eikä yllä olevat menetelmät korjaa sitä. Mitä voin tehdä?

Jos Roku TV: n palautustila jatkuu, on suositeltavaa suorittaa jyrkempi toimenpide. Mitä tehdä ”Palauta” Pikakonsoli käynnistää järjestelmän uudelleen ja korjata tämän tyyppiset virheet.

Toisaalta voit myös säädä suoratoistolaitetta oletusasetuksiin, tämä palauttaa kaikki muutokset, jotka aiheuttivat video- tai palautustilan virheen.

Käynnistä ja nollaa Roku TV -laite uudelleen

Normaalisti tämä komplikaatio voidaan ratkaista kolmella tavalla, tässä tapauksessa noudatat ensimmäistä näistä, mikä on järjestelmän nopea uudelleenkäynnistys, joten ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on valintapainiketta ”Alkaa” hallinnassa.

mustalla taustalla valkoiset ja punaiset kirjaimet

Tällöin näkyviin tulee valikko, jossa sinun on valittava vaihtoehto ”Konfigurointi”, jolloin saat näkyviin muut vaihtoehdot, ja sinun on valittava vaihtoehto, jossa lukee ”Järjestelmä”, jotta näet lisäasetukset, ja sinun on valittava ”Käynnistä järjestelmä uudelleen” heti ”Käynnistä uudelleen” ja lopuksi ”Ok”.

Täydellisen jäätymisen sattuessa

Kun tämä tapahtuu, ohjausvalikot eivät reagoi, joten sinun on tehtävä manuaalinen korjaus painamalla ”Käynnistä” viisi kertaa, sitten päivämäärä ”Ylös” kerran, nopeasti, painiketta ”Kelaa taaksepäin” kaksi sykliä ja lopuksi ”Pikakelaus eteenpäin” vielä kaksi.

Tehdasasetusten palautus

Jos ongelma jatkuu edelleen Roku TV: n palautustila, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata laitteen tehdasasetuksiin ja tätä varten sinun on napsautettava ”Käynnistä” ja sitten ”Asetukset”.

Nyt sinun on siirryttävä ”Järjestelmä” -osaan ja syötettävä ”Järjestelmän lisäasetukset”, josta löydät vaihtoehdon ”Tehdasasetusten palautus”. Lopeta vain noudattamalla annettuja ohjeita. Mutta jos sinulla ei ole hallintaa ja et tiedä miten nollata, napsauta tätä.