Skip to content

Kuinka palauttaa Roku Express -laitteen tehdasasetukset helposti? (Esimerkki)

16 de elokuu de 2021
caja piso roku

Riippumatta siitä, kuinka edistyksellinen laite on, ongelmia tulee aina esiin, joten jossain vaiheessa todennäköisesti tarvitset nollaa laite Roku Ilmaista. Tämä ei johdu tavallisten laitteiden laadusta, vaan minkä tahansa elektronisen laitteen usein esiintyvistä ja erityisistä haitoista.

Monet ongelmat voidaan korjata helposti käynnistämällä järjestelmä uudelleen. Ja jos kaikki muu epäonnistuu, sinulla on aina mahdollisuus palata tehdasolosuhteisiin ja aloittaa alusta. Ota selvää seuraavista asioista, jotta voit tehdä sen helposti.

Palauta järjestelmä Roku Expressiin

Kuten on sanottu, varma elektronisten laitteiden viatEsimerkiksi yhteysvirheet, reagoimattomat toiminnot ja jopa pysäytetyt näytöt. Löydät useita ratkaisuja näihin ongelmiin ja erityisiä vastauksia jokaiseen tapaukseen.

Järjestelmän uudelleenkäynnistysvaihtoehto on kuitenkin yksinkertainen ja se on kaikkien käyttäjien käsissä, ja voit tehdä sen ennen Roku Express -laitteen nollaamista. Tämä ratkaisee yleensä monia yleisiä ongelmia ja siinä tapauksessa Roku ei ole poikkeus, toimi seuraavasti:

Ensimmäinen vaihe: Kirjaudu sisään

Voit käynnistää tai nollata Roku -kaukosäätimen tai ilman sitä, ja sinun on siirryttävä ”Järjestelmä” -valikkoon ”Asetukset” -vaihtoehdon kautta. Tämä voidaan tehdä laitteen aloitusnäytöstä tai vastaavasta painikkeesta ohjaimessa.

Toinen vaihe: Valitse Käynnistä uudelleen

Kun olet ”Järjestelmä” -kohdassa, sinun on valittava ”Käynnistä järjestelmä uudelleen”. Ota huomioon, että oletusarvoisesti Roku on aina aktiivinen, joten tämä on ainoa vaihtoehto aktivoida se uudelleen.

Kolmas vaihe: Vahvista

Kun vaihtoehto on valittu, se pyytää vahvistusta, joka sinun on tehtävä. Kun tämä on tehty, järjestelmän uudelleenkäynnistys kestää muutaman sekunnin, ja silloin sinun on tarkistettava, onko ongelma ratkaistu.

Vaihtoehtoinen vaihe

Jos kyseessä oleva ongelma liittyy jäädytettyyn näyttöön tai olet palautustilassa, mutta se ei anna näyttöä, yllä olevien vaiheiden noudattaminen on mahdotonta, mutta se ei tarkoita, ettet voi tehdä mitään.

Tässä tapauksessa sinun on painettava ohjaimen painikkeita seuraavassa järjestyksessä: Käynnistä (5 kertaa), Ylös (1 kerta), Kelaa taaksepäin (2 kertaa) ja Eteenpäin (2 kertaa). Tällä tavalla pakotat manuaalisesti järjestelmän uudelleenkäynnistyksen sen pitäisi kestää vain muutama sekunti.

Vaikka ongelmat jatkuvat, sinun on valittava käyttämäsi laitteen ohjelmisto tai laitteisto. Vaikka se ei ole vaikeaa, he ovat hieman edistyneempiä aiheesta.

Vaiheet Roku Express -laitteen nollaamiseksi (ohjelmisto)

Jos vika on vakava tai haluat yksinkertaisesti palauttaa tietokoneen alkuperäiset olosuhteet voit suorittaa nollauksen samasta järjestelmästä. Huomio, tämä vaihtoehto poistaa henkilökohtaiset asetukset ja poistaa käyttäjän tilin linkityksen, joten sinun on ryhdyttävä varotoimiin ja käytettävä sitä vain tarvittaessa.

Ensimmäinen vaihe: Kirjaudu sisään järjestelmään

Valitse kaukosäätimellä ”Asetukset” ja sitten ”Järjestelmä”. Kun valitset tämän vaihtoehdon, näyttöön tulee luettelo, jossa sinun on valittava ”Järjestelmän lisäasetukset” ja kirjoitettava.

Vaihe kaksi: Palautus

Kerran ”Edistynyt järjestelmän kokoonpano ” sinun on valittava osa ”Tehdasasetusten palautus”. Tällöin se pyytää sinulta vahvistusta asennuksen aikana ilmoitetulla erityisellä koodilla. Tämä palauttaa järjestelmän muutaman minuutin kuluttua.

Vaiheet Roku Express -laitteen nollaamiseksi (laitteisto)

Toisaalta voit myös palauttaa tehdasasetukset riippumatta tietokoneohjelmistostasi. Voit nollata Rokun laitteesta vain seuraavasti:

Käynnistä Roku Express kokonaan

Ensimmäinen vaihe: Paikanna Reset -painike

Tämä painike löytyy lähes kaikista laitteista ja mahdollistaa niiden käynnistämisen uudelleen, se sijaitsee yleensä laitteen pohjassa tai takana. Se on pieni, joten tarvitset jotain ohutta painamalla sitä, kuten esimerkiksi paperiliittimen kärki.

Toinen vaihe: Paina Reset -painiketta

Sinun on tehtävä se tietyn ajan. Jos painat sitä alle 15 sekuntia, järjestelmä käynnistetään uudelleen, mikä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on ongelmia ohjauksen kanssa.

Jos painat sitä yli 20 sekuntia jos voit nollata Roku Express -laitteen tehdasasetusten mukaisesti. Jos tehdasasetusten palautus onnistui, laitteessa vilkkuu valo, joka osoittaa, että kaikki on kunnossa.