Skip to content

Miksi Roku-laitteeni ei muodosta yhteyttä tai toimi? Kuinka voin parantaa Roku-signaalia?

6 de heinäkuu de 2021
roku logo 12419

Roku on suoratoistolaite erittäin mukava käyttää, jonka avulla voimme käyttää videoita ja musiikkia Internetissä, koska se on streaming-käyttöliittymä, jonka se on päällikkö, se hyväksyy myös helposti mieleemme kuuluvat suoratoistopalvelut. Meillä voi kuitenkin olla ongelmia, joskus kaukosäädin on vaurioitunut, kun se on ohjelmoitu, joista useimmilla on yksinkertaisia ​​ratkaisuja, kuten seuraava.

Kuinka voin liittää Roku-soittimen kotiin Internet-verkkoon?

Seuraavassa seurataan joitain yksinkertaisia ​​vaiheita sen saavuttamiseksi, että Roku voi muodostaa yhteyden kauko-ohjattavaan Internet-verkkoon. Tästä on suurta apua hyödyntäessäsi palveluita, joita tämä upea elektroninen laite tarjoaa meille:

 1. Ensinnäkin meidän on mentävä Käynnistä-vaihtoehtoon käsiohjaus, sitten meidän on valittava Kokoonpano-vaihtoehto.
 2. Sitten selataan vaihtoehdoissa, kunnes löydämme yhden, joka sanoo Verkko, ja sitten annamme Määritä verkko -vaihtoehdon.
 3. Sitten valitsemme Langaton-vaihtoehdon, jossa näemme verkon, jossa muodostamme yhteyden Rokumme.
 4. Valitaan muodostettavaa yhteyttä varten verkko ja syötetään verkon salasana (jos sellainen on).
 5. Lopuksi meidän on vain odotettava muutama sekunti varmistaaksemme, että Roku on yhteydessä ja valmis menemään.

Kuinka voin parantaa kodin internet-verkkoon kytketyn Roku-soittimen signaalia?

 1. Tarkista WiFi-signaalin voimakkuus, kirjoittamalla kokoonpanoon ja sitten verkkoon, jos se on todella kytketty. Huomaa, onko signaali Erinomainen, Hyvä, Kohtuullinen tai Huono, jos se osoittautuu Kohtuulliseksi tai Huonoksi, sinun on optimoitava se.
 2. Siirrä Roku ja katso, auttaako tämä, tai jos mahdollista, kokeile sen sijaan reitittimen kanssa, koska signaalin voimakkuuteen voi vaikuttaa etäisyys tai esteet, joilla se on.
 3. Tarkista a puhelin tai tietokone Roku-paikassa nähdäksesi, käytätkö Internetiä ongelmitta.
 4. Jos ongelma ei poistu, voit käynnistää sekä reitittimen että Roku-laitteen uudelleen, vaikka tämä saattaa olla sinulle varma, se voi korjata sen.
 5. vuonna Roku-soitin, siirry Asetukset-vaihtoehtoon, sitten Järjestelmään ja siirrymme Järjestelmän uudelleenkäynnistykseen. Tai teemme jotain yksinkertaisempaa, irrotamme sen virtalähteestä käynnistääksesi sen uudelleen.
 6. Sitten teemme saman Internet-reitittimen kanssa, tässä tapauksessa noudatamme vain valmistajan ehdottamia ohjeita.
 7. Viimeistelemiseksi meidän on vain kytkettävä Internet-reititin ja Roku virtalähteeseen. Sitten meidän on vain odotettava muutama minuutti, jotta ne käynnistyvät automaattisesti ja pääsevät täysin Internet-verkkoon.

On syytä mainita, että on olemassa useita muita ongelmia, jotka voivat saada meidät ajattelemaan, että Roku on vahingoittunut, joten meidän on tutkittava.

Rokun ääniongelmat

Tässä tapauksessa ongelmana on, että ääntä ei kuule, se on vääristynyt tai viivästynyt. Sen ratkaisemiseksi meidän on ensin sammuta Roku ja jos mahdollista, irrota se virtalähteestä.

Sitä varten meidän on odota vähintään 10 sekuntia Jos haluat liittää Rokumme uudelleen ja käynnistää sen, jos ongelma ei poistu, seuraava asia on tarkistaa Rokun kaapelit ja liitännät.

Jos kaikki on asennettu oikein, ongelman voi aiheuttaa Roku-laitteemme laitteisto tai ohjelmisto. Tässä tapauksessa meidän on vain nollattava Roku, joka palauttaa tehdasasetukset uudelleen.

päivitä roku-ohjelmisto

Kuva- tai videoongelmat Rokussa

Tämä ongelma johtuu pääasiassa Internet-yhteyden nopeudesta, toisin sanoen Internet-selaussuunnitelmasta. Roku-laite vaatii vähintään 3Mbps: n latausselauksen, jotta se voi saada vakiotarkkuusvideon.

Yksi 9Mbps: stä tarjoaa HD-videolaadun ja jos haluamme 4K HDR -resoluutio tarvitsee 25Mbps. Jos meillä on jo jokin edellä mainituista suunnitelmista, meidän on säädettävä videobittinopeutta. Toinen tapa on tarkistaa, onko HDMI-kaapeli kytketty oikein jokaiseen päästä päähän -laitteeseen.