Skip to content
Mac

Kuinka asentaa uusia kirjasimia Macille kirjasinkirjan avulla yksinkertaisella tavalla

1 de maaliskuu de 2022
mac book 18522

Maailmassa jokainen elektroninen laite sisältää useita lähteitä, joiden avulla ne voidaan mukauttaa käyttäjälle, jolla ne on. Fontit auttavat meitä tuntemaan olonsa mukavaksi lukiessamme laitteella, samalla tavalla se on vaihtoehto tai vaihtoehto laitteen personointiin. Jos sinulla on Mac, mutta sinulla ei ole useampia fontteja, on olemassa vaihtoehto, joka auttaa suoraan tässä,

Siksi tämän artikkelin kautta opimme asentamaan uusia fontteja Mac-laitteellemme. käyttämällä Font Book -sovellusta täysin yksinkertaisella ja turvallisella tavalla.

Mistä voit ladata Font Book for Macin turvallisesti?

Meidän on pidettävä mielessä, että Mac-käyttöjärjestelmä, eli iOS-järjestelmä, on järjestelmä, jossa on monia suojauksia laitteillesi. Tämä johtuu siitä, että muita kuin virtuaalikaupassasi olevia sovelluksia ei voida asentaa. On kuitenkin syytä mainita, että Font Book -alusta on saatavilla siirtymällä iOS Apple Storeen.

Näin ollen tämä ohjelma laitteemme fonttien muuttamiseksi, muokkaamiseksi ja mukauttamiseksi voidaan ladata turvallisesti iOS-järjestelmän tarjoaman virtuaalikaupan kautta.

asentaa useita fontteja Maciin

Kuinka asennat useita kirjasimia käyttämällä tätä ohjelmaa Mac-tietokoneellesi?

Jos Mac-laitteesi kaatuu ja latautuu hyvin nopeasti, kun käytät sitä useiden fonttien asentamiseen, on tärkeää tarkistaa akun tila, jotta voit jatkaa fonttien asentamista Mac-ohjelmasta. noudata alla mainittuja ohjeita:

 1. Ensin sinun on löydettävä lähteet, jotka haluat lisätä.
 2. Sinun tulisi mennä verkkosivustoille, joissa on haluamasi fontit, tässä tapauksessa voit käyttää Font Book -sivustoa.
 3. Siellä ilmestyy joukko lähteitä, joista voit valita makuusi parhaiten sopivan ja siellä sinun on lisättävä ne tietokantaan, jotta voit ladata sen.
 4. Kun olet ladannut sen, sinun on purettava tiedosto, ja kun tämä on tehty, näkyviin tulee tiedosto, jonka nimi on ”Fontname .tff”.
 5. Kun se on löydetty, voit lisätä lataamasi fontin Mac-tietokoneesi iOS-järjestelmään.
 6. Sinun on avattava kirjojen lähde ja klikattava siellä +-painiketta, jotta voit lisätä aiemmin ladatun lähteen.
 7. Tämä kohde tulee valita.” tff” ja napsauta ”avaa”
 8. Sinun tarvitsee vain odottaa muutama sekunti, ennen kuin fontti lisätään tietokantaan, valmiina käytettäväksi.

Miksi Font Bookista asentamasi fontit eivät näy Macissasi?

Monta kertaa käy niin, että kun lataat joitain fontteja Font Book -alustalta, nämä ei voi avata ja käyttää Suoralla tavalla. On kuitenkin otettava huomioon, että tähän voi olla useita syitä.

Kuinka tarkistaa, ovatko Maciin asennetut fontit aktivoitu?

 1. Ensinnäkin voi käydä niin, että koska fonttia ei ladattu viralliselta Font Book -sivulta, tämä tiedosto ei ole yhteensopiva Macin kanssa.
 2. Toinen asia, joka voi tapahtua, on se, että fontti todella ladataan laitteeseen, mutta koska se ladataan pakattuna tiedostona, sitä ei voi käyttää ilman, että se on ensin purettu oikein.
 3. Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei toimi, Apple ID:ni ja salasanani on nollattava, jotta varmistetaan, ettei fonttien asentaminen ole epäonnistunut.
 4. Sinun pitäisi nähdä, että iOS-käyttöjärjestelmäsi on yhteensopiva Font Book -alustan latausten kanssa.

Mitkä muut ohjelmat voivat auttaa sinua asentamaan uusia kirjasimia iOS-järjestelmiin?

Jos Font Book -fonttiohjelma tai -alusta ei toiminut oikein, olet silti käyttänyt vaihtoehtoa vaihtaa hakemistoa Terminalissa Mac-tietokoneella, älä huoli, sillä on olemassa muita fonttiohjelmia, jotka voivat auttaa sinua. täysin turvallista ja sisältää erilaisia ​​kauniita fontteja. niistä suosituimmat ohjelmat ja jotka löydämme turvallisesti App Storen virtuaalikaupasta, ovat seuraavat:

etsii muita ohjelmia fonttien asentamiseen Maciin

 • Adobe Creative Cloud: Tämä on alusta, jota voidaan käyttää graafisessa suunnittelussa, videojulkaisuissa, pilvipalveluissa ja lisäksi mahdollisuus käyttää uusia ja luovia fontteja iOS-käyttöjärjestelmässä, erityisesti Macissa.
 • AnyFont: Tämä on toinen ohjelmista, joiden avulla käyttäjä voi ladata minkä tahansa tyyppisiä fontteja Maciin ilman ongelmia. Järjestelmä on hyvin samanlainen kuin Font Book, mutta tarkkoja eroja. Fontit voidaan ladata ilmaiseksi ja ne asennetaan ilman ongelmia.

Kokeile Fable Bug Simple Font -fonttia

Jos yllä mainitut ulkoiset sovellukset eivät vakuuta sinua, voit ladata ne Mac-laitteellesi Fable bug Simple Font -sovellus. Tämän ansiosta käyttäjät voivat valita useista kirjasinvaihtoehdoista. On syytä mainita, että ne ovat saatavilla App Store -alustalla, joten on täysin turvallista ladata ne ilman viruksia.