Skip to content
Mac

Ota käyttöön tai poista käytöstä käynnistysääni kirjautumisen yhteydessä Macissa

3 de syyskuu de 2021
apple logo 14470

Tänään meidän on annettava suostumus käyttäjillemme, jotka pitävät pureman omenan, toisin sanoen Applen, seurasta, koska tänään puhumme macOS -tietokoneet ja jotain, joka palauttaa muistoja joillekin meistä.

Musiikki on yksi niistä asioista, joita muistamme aina eniten, mutta tällä kertaa puhumme tietystä äänestä, jos on, äänestä, jonka nämä tietokoneet lähettävät, kun ne käynnistettiin, kuten Microsoftin Windows -tietokoneet tekevät.

Jos olet yksi niistä, joka hankki nämä tietokoneet ennen vuotta 2016, tiedät tarkalleen, mitä tarkoitamme, koska tämän vuoden jälkeen seuraavat tietokoneet lopettivat niiden pelaamisen. Tästä syystä tänään täällä Katso miten se on tehty, me opetamme sinulle, miten palauta tämä ääni MacOS -tietokoneellesi.

Kytke Macin käynnistysääni päälle ja pois päältä

Kuten mainitsin hetki sitten, päämäärän saavuttamiseksi meidän on käytettävä päätelaitetta ja sen saavuttamiseksi meidän on noudatettava seuraavia vaiheita:

  1. Kun käynnistät tietokoneen, sinun on siirry Finderiin voidaksesi käyttää päätelaitetta, mikä on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain napsauttaa Finderia.
  2. Sen jälkeen sinun on siirryttävä valikkoon ja napsautettava sitä, joka sijaitsee näytön yläosassa.
  3. Kun vaihtoehdot ovat näkyvissä, sinun on etsittävä tiedosto ja napsautettava sitä.
  4. Näkyviin tulee uusi vaihtoehto nimeltä uusi Finder -ikkuna, jossa voit järjestää tiedostot kansioihin halutessasi.
  5. Tämän jälkeen sinun on tehtävä vasemmassa sivupalkissa Etsi sovelluskuvake ja napsauta sitä.
  6. Voit valita, missä sanotaan apuohjelmat -kansio ja sitten terminaalissa. Kaikki tämä prosessi tapahtuu ikkunan oikeassa osassa.

Kun olet päässyt päätteeseen Finderista, sinun on vain aktivoitava ääni noudattamalla seuraavia ohjeita. Kun olet päätelaitteessa, sinun on annettava seuraava komento sudo nvram BootAudio =% 01 ja tämän jälkeen painat hyväksyä. Kun olet tehnyt tämän, voit aina, kun käynnistät tietokoneen, kuulla sen äänen, jota kaipaat niin paljon.

Mutta nyt tästä äänestä on tullut todella ärsyttävää, älä huoli, deaktivoi se seuraavasti.

Kun olet palannut terminaaliin samalla tavalla kuin minulle aiemmin opetettiin, sinun on kirjoitettava seuraava komento, sudo nvram BootAudio =% 00 Ja se on siinä, aina kun käynnistät tietokoneen, se ei enää kuulu tyypilliseen ääneen.

Käynnistyksen ääniasetusten ja ominaisuuksien määrittäminen Macissa

Tässä tilassa voimme aloittaa valitsemalla järjestelmäasetukset Apple -valikosta ja napsauttamalla äänivaihtoehtoa. Sitten löydämme äänivaihtoehdon, kun käynnistät MAC: n, menemme loppuun, napsautamme ääniefektit ja määritä tietty vaihtoehto käynnistysäänen toistamiseksi. Sieltä löydämme valitun äänivaihtoehdon eri ominaisuudet.

Lisää mukautettu ääni kirjautuessasi sisään

Näitä ääniä voidaan kutsua myös hälytysääniksi, ja niiden kokoonpano koostuu jostakin hyvin yksinkertaisesta ja nopeasta. Siirry vaihtoehdon Apple -valikkoon äänivalinnatNapsauta äänivaihtoehtoa ja sieltä löydät tehosteet. Tässä ääniluettelossa voit tehdä pieniä testejä ennen niiden määrittämistä tietokoneellasi.

Ääni, kun Mac -tietokone käynnistetään

Kyllä, näissä tietokoneissa on ollut laaja valikoima käyttöjärjestelmien versioita ja eri ääniä, kun ne kytketään päälle, mutta ajan myötä näyttää siltä, ​​että tämä yritys kyllästyi niihin ja päätti lopettaa niiden asettamisen uuden sukupolven Mac -tietokoneita.

Mutta itse asiassa se oli pikemminkin se, että se antoi kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden aktivoida se tai se, jo tulossa oletuksena pois käytöstäOn myös joukko ihmisiä, jotka eivät todellakaan halua kuunnella sitä.

Parasta on, että sen aktivointi on erittäin helppoa ja yksinkertaista meidän on päästävä läpi päistäl, yksinkertaisella komennolla. Tavallisissa tilanteissa on hyvin harvinaista päästä tähän päätelaitteeseen, mutta nämä vaiheet on todella helppo ymmärtää.

mac -tietokone käynnistyy

Perussäännöt komentoja kirjoitettaessa.

Käytössä on erilaisia ​​sääntöjä, mutta yksi on erittäin tärkeä. Kun kirjoitat komentoja päätelaitteeseen, on tärkeää ottaa huomioon kaikki merkit, myös välilyönnit. Toinen sääntö on, että et voi käyttää hiirtä, vaan sen sijaan voit navigoida vain näppäimistön nuolilla.

Kaikki nämä komennot suoritetaan aina niiden nykyisessä sijainnissa, eli jos sijaintia ei ole asetettu komentoon, se käyttää viimeistä osoitettua sijaintia.

Kuten näette, tämän äänen palauttaminen on todella helppoa macOS -tietokoneet, Joten kehotan teitä kokeilemaan tätä menetelmää, mutta muista, ettet käytä muita komentoja, joista et ole varma, koska ne voivat vaikuttaa tietokoneeseesi emmekä halua sitä.