Skip to content
Mac

Kuinka käyttää Apple Magic -ohjauslevyä tietokoneeltasi? – Windows ja Mac

4 de maaliskuu de 2022
apple logo 18537

Magic Trackpad on anturin oheislaite, joka aktivoi Force Touch -teknologiansa ja mahdollistaa Multi-Touch-eleet. Koska Apple on kehittänyt ne, ne ovat erityisesti suunniteltu macOS:llejota monet Windows-käyttäjät saattavat kadehtia.

Ja juuri Magic Trackpadin tarjoamat tarkkuus- ja liikemahdollisuudet tekevät niistä epäilemättä halun kohteen niille, jotka viettävät monta tuntia tietokoneen ääressä. Joten onko mahdollista käyttää sitä PC:llä vai ei?Vastaus on kyllä, ja tänään näytämme kuinka.

Mitä Apple Magic -ohjauslevyn käyttäminen tietokoneella edellyttää?

Jos olet kiinnostunut hyötymään langattoman ja ladattavan laitteen ominaisuuksista, ensimmäinen askel, joka sinun kannattaa tehdä, on tietysti mennä fyysiseen myymälään tai Apple Storen kotisivulle ja ostaa se. Löydät sen yhdessä Magic-ohjauslevyn kanssa, USB-C on mukana kytkeäksesi sen MAC:iin.

Luonnollisesti, jos et ole macOS-käyttäjä, tästä kaapelista ei ole sinulle suurta hyötyä, päinvastoin, sinun on käytettävä muita menetelmiä uuden laitteen yhdistämiseksi Windows-tietokoneeseen. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Apple Boot Camp -ohjelma.

Vaikka tämä on itse asiassa suunniteltu Applen käyttäjille, jotka haluavat käyttää Windowsia Macissaan, mutta sitä voidaan hyödyntää Magic Trackpad -laitteiston ottamisessa käyttöön Windowsissa. Jos haluat mieluummin toisen vaihtoehdon, voit käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, josta kerromme alla.

Bluetooth Dongle

Puhutaanpa ensimmäisestä menetelmästä, jonka avulla voit määrittää Macin ohjauslevyn, olipa kyseessä ensimmäinen tai toinen sukupolvi, Windows 10 -tietokoneellasi, Apple Boot Camp -ohjelman kautta. Aluksi pitäisi sinulla on USB Bluetooth Dongle salliaksesi tämäntyyppiset yhteydet henkilökohtaisella alueellasi, varmista, että noudatat tätä menettelyä:

 • Lataa ja asenna Windows-järjestelmääsi Boot Camp -versio, joka vastaa tietokoneesi ominaisuuksia, eli 62 tai 64 bittiä tapauksen mukaan.
 • Nyt siirryt tehtäväpalkkiin ja pudotat lisää vaihtoehtoja löytääksesi Boot Camp Preferences -paneelin.
 • Annat sen ajaa laitteellasi, avautuu pieni ikkuna, jossa siirryt Ohjauslevy-välilehteen.
 • Varmista, että tarkistat kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot sekä napsauta ”Käytä” ja sitten ”OK”, jolloin Magic Trackpad määritetään Windows-tietokoneellesi.

ohjauslevyn avulla

Käytä ohjelmistoa

Sinulla Windows-käyttäjänä, joka on kiinnostunut Applen erilaisista laitteista, pitäisi olla suosikkisovellustesi joukossa Magic Utilities -ohjelmisto, joka kehitettiin ajatellen tarkasti kaikkia tarpeita, jotka Microsoft jättää paljastamatta. Löydät valinnaisen Bluetooth-yhteensopivuuden, Apple USB:n, High DPI -väriasetukset ja paljon muuta hintaan 5,99 dollaria vuodessa.

Voit jopa käyttää ilmaista kokeiluversiota, joten tarkista, että kun olet asentanut sen Windows-tietokoneellesi ja otat käyttöön kaikki käyttöoikeudet, voit linkittää sen Apple Magic Trackpadiin ilman suuria hankaluuksia. On melko varmaa, että löydät suuria etuja tämän sovelluksen käyttämisestä, joten päädyt ostamaan täysversion.

Mikä on ohjauslevyn tehtävä tietokoneissa?

On normaalia, että Mac-käyttäjät tuntevat paremmin termin Trackpad, joka Se on vain kosketuspaneeli jota kutsutaan myös kosketuslevyksi, ja se tarjoaa mahdollisuuden ohjata kannettavan tietokoneen kohdistinta. Apple on kiistatta edellä näiden laitteiden tekniikassa, koska se sisältää enemmän ymmärrystä koskevia vaihtoehtoja sormieleille.

Kuinka määrittää Apple Magic Trackpad tietokoneellasi?

Jos olet yrittänyt korjata Mac-tietokoneen, joka ei tunnista hiirtä, mutta et löytänyt sopivaa vastausta järjestelmästäsi ja päätit siirtyä Windowsiin, haluat varmasti hyödyntää Magic-ohjauslevyäsi uudelleen. Apple Boot Camp -sovelluksella voit saavuttaa tämän, vaikka vaaditkin ajurit tälle laitteelleaktivoidaksesi sen täyden toiminnan.

Kuinka yhdistää Apple Magic Trackpad Mac-tietokoneeseesi?

Joka tapauksessa sinulla on iMac tai MacBook, mutta päätit ostaa uuden Magic-laitteen haluat todennäköisesti määrittää ohjauslevyn vierityksen tai säätää muita asetuksia. Jos ostat ne yhdessä, ne linkitetään automaattisesti, joten kytket ne päälle suoraan, jos ei, liitä ensin USB-C-kaapeli.

 • Sinun pitäisi nähdä vihreä valo laitteen alla.
 • Seuraavaksi avataan Apple-valikko ja valitaan ”Järjestelmäasetukset”.
 • Etsi sitten ”Bluetooth” ja napsauta sitä.
 • Näet luettelon käytettävissä olevista laitteista ja valitset Magic-ohjauslevyn.
 • Nyt riittää, että annat sen latautua, jotta voit alkaa käyttää sitä normaalisti langattomasti

Apple Magic -ohjauslevyn yhdistäminen maciin

Windows-tietokoneeltasi

Kun olet asentanut Boot Campin ja sen vastaavat ohjaimet, eli sinulla on tietokone Windows yhteensopiva Apple-laitteiston kanssaJäljellä oleva Magic Trackpad -ohjauslevyn toiminnan määrittäminen on muutama yksinkertainen vaihe:

 • Asetat itsesi tehtäväpalkkiin ja etsit Bluetooth-kuvaketta.
 • Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Lisää laite”.
 • Kytket Magic Trackpadin päälle ja tarkistat, näkyykö sen alla vihreää valoa.
 • Valitse näytöllä havaittu laite ja napsauta Seuraava. Tämän ansiosta se on käyttövalmis, vaikka sinun tulee aina ottaa huomioon, että sinulla ei ole samaa suorituskykyä kuin Macilla, etenkään monikosketusominaisuuksissa.