Skip to content
Mac

Kuinka tulostan eri kuvia sivua kohden käyttämällä esikatselua Macissani?

13 de maaliskuu de 2022
apple mac 18628

Tällä hetkellä voimme löytää useita vaihtoehtoja, joiden avulla voimme valmistaa elektroniikkalaitteitamme. Ottaen huomioon, että näitä on monia erilaisia, voimme puhua nimenomaan Maceista, jotka ovat antaneet käyttäjille pitkään ja vielä tänäkin päivänä toimia erinomaisesti, jolloin he voivat voi tulostaa useita kuvia yhdelle sivulle.

Näin ollen tämän artikkelin kautta tunnemme useita tapoja tulostaa erilaisia ​​kuvia Macin esikatselun avullaOn kuitenkin syytä mainita, että ennen kuin teet tämän, siirry Apple Storeen, jotta voit ottaa käyttöön kaikki sen mukana tulevat vaihtoehdot.

Mitä menettelyä tulee noudattaa, jos haluat tulostaa useita kuvia sivua kohden esikatselusta?

Mac-laitteilla ja niiden iOS-käyttöjärjestelmällä ne antavat monille ihmisille mahdollisuuden tulostaa useita kuvia sivua kohden ”esikatselu”-vaihtoehdosta Sen avulla voit kuitenkin tulostaa PDF-dokumentin Macillasi. Nyt on olemassa erityinen menettely tämän toiminnon suorittamiseksi ilman ongelmia, tätä varten sinun on noudatettava alla mainittuja vaiheita:

Avaa kuvat esikatselussa

Yksi ensimmäisistä vaiheista useiden kuvien tulostamiseksi ”esikatselulla” on avata kuvat, jotka haluat tulostaa. tulosta suoraan ”esikatselu”-ikkunassaAloita myös seuraavat toimet:

 1. Kuva tulee valita, mutta piirtää sen ympärille laatikko. Toisessa tapauksessa on mahdollista valita avaimesta (⌘) ja myöhemmin napsauttamalla niitä kaikkia.
 2. Tämän jälkeen kuvat on avattava kaksoisnapsauttamalla yhtä valituista. Joissain tapauksissa esikatselu ei ole oletusvaihtoehto järjestelmässä, tätä varten voit avata kuvan toissijaisella napsautuksella, erityisesti valitsemalla ”Avaa…” ja siellä tulee näkyviin palkki, jossa ”näkymä” vaihtoehto tulee näkyviin. edellinen”.

lähetetään tulostettavaksi macilla

Analysoi esikatselu

Kun käyttäjä on valinnut kuvat, jotka haluat tulostaa ”Esikatselu”-vaihtoehdosta sinun tulee aloittaa prosessi analyysistä esikatseluun. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Kun olet valinnut tulostettavat kuvat ja avannut ne esikatselussa, sinun tulee siirtyä kohtaan ”Tiedosto” ja valita sieltä ”Tulosta”. Muissa tapauksissa voit painaa komentopainiketta (⌘) + P.
 2. Kirjoita ”näytä tiedot” -vaihtoehto, joka sijaitsee ikkunan alaosassa. Napsauttamalla sitä näyttää ”Piilota tiedot” -vaihtoehdon, ymmärtäen, että ne kaikki näytetään.
 3. Oikealla puolella ”Orientation” -työkalu tulee näkyviin ja siellä sinun on napsautettava ”layout”
 4. Myöhemmin yhdessä osiossa ”Sivua arkille” valitaan samalla sivulla tulostettavien kuvien määrä. Huomaa, että tällä on raja, joka sallii vain 16.
 5. ”Suunta”-vaihtoehdon alla olevasta osiosta voit valita järjestyksen, jossa haluat tulostaa kuvat. Samalla tavalla työkalun avulla voit säätää kopioiden määrää ja niiden väriä.
 6. Kun nämä säädöt on tehty, voit klikata ”tulosta” -vaihtoehtoa ja se on siinä.

Kuinka tulostan pdf-tiedoston esikatselusta Macissani?

Samassa ideajärjestyksessä PDF-tiedostojen tulostaminen Macin esikatselusta on avata ensin tiedosto PDF-muodossa, jonka haluat tulostaa. Tässä tapauksessa, kuva PDF-muodossa. Nyt, jos tiedostoja on useita, ne voidaan valita ja avata ”esikatselun” kautta.

Voit valita tulostettavat kuvat tai tiedostot valitsemalla ”View”-vaihtoehdon ja napsauttamalla sitten ”pikkukuvat” ja sieltä voit valita jokaisen niistä, jotka haluat tulostaa.

Kuinka tulostaa vain valitut pikkukuvat?

Koska Mac-tietokoneissa ihmiset voivat ottaa kuvakaappauksen ja tulostaa sen, se mahdollistaa myös joukon vaiheita tulostaa vain valitut pikkukuvat. Tätä varten seuraavat vaiheet on otettava huomioon:

 1. Jos haluat tulostaa vain valitut pikkukuvat, napsauta vaihtoehtoa ”Sivupalkista valitut sivut” tai toinen vaihtoehto, joka asettaa ”Sivupalkista valitut kuvat” tulee näkyviin.
 2. Siellä sinun on valittava vaihtoehto napsauttamalla sitä ja valittava ”Kopiot sivulla”, joka määrittää näiden lukumäärän.
 3. Voit napsauttaa ”tulosta” -vaihtoehtoa suoraan, kunhan kaikki asetukset on määritetty.

Mitkä ovat vaiheet ruutujen tulostamiseksi Macista esikatselun avulla?

Jos esikatseluvaihtoehdot eivät näy laitteellasi, voit asentaa uusia Mac-fontteja saadaksesi ne näkyviin. Nyt yksi tavoista tulostaa laatat Macistani Esikatselu-vaihtoehdossa seuraavat vaiheet on otettava huomioon:

tulostaa vain valitut pikkukuvat

 1. Sinun on napsautettava ”valikkoa”, jolloin näkyviin tulee lisävaihtoehtojen palkki, jonka sisällä on ”tulosta”. Toinen nopea tapa olla valitsematta on napsauttaa komentoja (⌘) + P samanaikaisesti.
 2. Tämän jälkeen jotkut työkalut ilmestyvät ikkunan alaosaan, jossa sinun tulee napsauttaa ”Näytä tiedot” ja valita se.