Skip to content

Kuinka avata Android Pie Hypnotic Animation pääsiäismuna

24 de kesäkuu de 2021
smart phone tech easter egg mobile featured

Jos olet säännöllinen Android-käyttäjä tai jopa uusi käyttäjä, sinun tulisi tietää, että Google piilottaa aina hauskan pääsiäismunan kussakin mobiilikäyttöjärjestelmän versiossa. Itse asiassa yritys lisäsi äskettäin tekstiseikkailupelin Chromeen. Jotkut salaisuuksista ovat mielenkiintoisempia kuin toiset, mutta on aina hauskaa tietää, mitä ne ovat ja miten niihin pääsee. Android Pie (versio 9.0) -yrityksellä yritys on sisällyttänyt vielä yhden hienon piilotetun helmen, ja tässä on katsaus siihen, miten siihen pääsee.

Android Pie pääsiäismuna

Paljastaa trippinen P-animaatio pääsiäismuna, siirry kohtaan Asetukset> Tietoja puhelimesta > Android-versio ja napauta nopeasti ponnahdusikkunassa toistuvasti “Android-versio”.

Noin neljän tai viiden napautuksen jälkeen näet hypnoottisen P-animaation. Voit nipistää ja zoomata logoa, ja se muuttaa animaation väriä, kun puhelin käännetään vaakasuoraan ja takaisin.

Jos teet tämän a Google Pixel, sillä on ylimääräinen doodling-piirustussovellus, joka puuttuu OnePlus 6T. Saadaksesi piirrossovelluksen, napauta P-logoa useita kertoja.

Koska käytän tässä artikkelissa OnePlus 6T: tä, vaikka ylimääräistä piirustussovellusta ei olekaan, on syytä mainita, että OnePlusilla on oma pääsiäismuna, joka on ainutlaatuinen laitevalikoimaansa. Se on Laskin-temppu missä olet Kirjoita: 1 + = ja saat seurauksena yrityksen “Never Settle” -logon.

Jokaisen uuden Android-version kanssa yritys lisää ainutlaatuisen pääsiäismunan, johon olemme osoittaneet, miten pääset aikaisemmin. Vaikka aikaisemmat pelit näyttivät hieman hauskemmilta. Jos sinulla ei ole Pixel-sovellusta, saat myös piirustussovelluksen. Silti puhelimellasi tai tietokoneellasi, teknologiapohjaisten pääsiäismunien avaaminen, josta ystäväsi ja työtoverisi eivät ole tietoisia, on aina hauskaa. Napsauta yhtä alla olevan luettelon linkeistä löytääksesi pääsiäismunat, jotka ovat piilossa Androidin aiemmissa versioissa.

  • Android 8.0 Oreo Octopus
  • Android 7.0 Nougat-kissankeräyspeli
  • Android 6.0 Marshmallow Flappy Bird -peli
  • Android 5.0 Lollipop Flappy Bird -peli