Skip to content

Kuinka avata puhelin IMEI -numeron avulla

3 de lokakuu de 2021
Kuinka avata puhelin IMEI numerolla

Nykyään yhä useammat ihmiset lukitsevat puhelimensa. Raporttien mukaan matkapuhelimien lukituksen avaamiseen käytetään vuosittain uskomattomia 48 miljoonaa dollaria. Se tarjoaa sinulle paljon halpaa SIM -korttia koko verkossa sekä puhelimen lukituksen avaamisen. Puhelimen lukituksen avausperinne on ollut ympärillä 20 vuoden ajan, vaikka puhelimet ja niiden tekniikat kehittyvät niin pitkälle vuosi vuodelta.

Kun ostat uuden puhelimen, kyseisen yrityksen palvelu lukitsee sen ja käyttäjä tekee sopimuksen palveluntarjoajan kanssa tietyn ajan. Tämä sopimus voi esimerkiksi kestää vuoden tai kaksi ja pidempään valitsemastasi yrityksestä riippuen.

Palvelun lukitseminen tarkoittaa, että sinulla on oikeus käyttää vain tiettyä matkapuhelinverkkoa, kunnes sopimus päättyy. Monet ihmiset kuitenkin hakevat matkapuhelimiensa lukituksen avaamista, jotta he voivat vaihtaa verkkopalveluntarjoajaansa.

Tämä on erityisen hyödyllistä, kun matkustat vieraaseen maahan ja sinun on vaihdettava verkkoa, jotta voit jatkaa matkapuhelimesi käyttöä. Tämä tarkoittaa, että et enää ole rajoitettu yhteen verkkoon.

Suurin ongelma, jonka ihmiset kohtaavat täällä, on se, että he eivät tiedä, kuinka avata matkapuhelimet. No, on mahdollista avata puhelimesi lukitus IMEI -numeron avulla.

Tässä viestissä näytämme sinulle vinkkejä puhelimen lukituksen avaamiseen IMEI -numeron perusteella.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka avata puhelin IMEI -numeron avulla

Aina kun annat SIM -kortin toisesta verkosta, saat viestin, kun syötät verkkolukon ohjausnäppäintä tai avaat SIM -verkon PIN -koodin. Koodi on annettu sinulle.

Joskus viesti ei näy muodossa ”Verkko ei ole käytettävissä tai Verkko lukittu”. Tämä saattaa johtua viestistä. PIN -koodin lukituksen voi avata monella tavalla.

Etsi IMEI -numero

Etsi se puhelimen akusta. Jos akku vaihdetaan, voit ottaa sen puhelimen asetuksista. Voit soittaa *#06# IMEI -numeron löytämiseksi. Jos et löydä sitä, ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Osta avauskoodi

Jos et vieläkään löydä sitä, voit jopa ostaa sen monilta online -palveluntarjoajilta, jotka voivat olla jopa kalliita. Tämä olisi helppo ja kätevä tapa avata puhelimesi lukitus.

AT & T on palveluntarjoaja, joka auttaa sinua avaamaan puhelimen, mutta muista, että nämä palvelut tarjotaan yrityksen suunnitelmasta eikä yksittäiseltä vähittäiskaupan palveluntarjoajalta. Tämä kestää vähintään 90 päivää Tech-faq.com-verkkosivuston mukaan.

Freesimunlocker on yksi parhaista lukituksen avaussovelluksista, joiden avulla voit avata laitteen lukituksen ilman vaivaa pysyvästi. On suositeltavaa käyttää premium -palveluja ilmaisten palveluiden sijasta, koska ostajien on nopea ja helppo käyttää näitä palveluita.

Unlock to Talk, GSM Liberty ja Unlock All Cellular, antavat myös lukituksen, mutta tätä varten sinun on annettava heille IMEI -numerosi, jonka jälkeen saat koodin muutaman tunnin kuluessa. Eri laitteiden lukituksen avaamiseen liittyy erilaisia ​​avauskoodeja.

Noudata avaussääntöjen ohjeita:

  • Käytä toista tai kuollutta SIM -korttia – jos haluat käyttää toisen palveluntarjoajan SIM -korttia.
  • Varmista, että puhelimesi pyytää avauskoodia-näyttöön tulee viesti, jossa sanotaan ”kirjoita avauskoodi” tai ”palvelun tarjoaja”)
  • Valitse avauspainike lisäämällä lukituksen avauskoodi-koodi voi koostua 8-16 numerosta matkapuhelimesta ja merkistä riippuen.
  • Näet puhelimen lukituksen avaamisen onnistuneen- näyttöön tulee ponnahdusviesti, jossa ilmoitetaan, että puhelimesi on avattu. Kyllä, puhelimesi on lukitsematta pysyvästi.

Samsung -puhelimien lukituksen avaaminen:

Paina puhelimen näytössä #7465625*638*#. Syötä 8 numeroa viestin vastaanottamisen jälkeen. Eli lehdistö,

#7465625*638*UNLOCKCODE# TAI #0111*UNLOCKCODE#

iPhonen lukituksen avaaminen

IMEI-lukitukseni on luotetuin iPhonen lukituksen avaamisessa käynnistyslataimesta tai kantataajuudelta. Se avaa kaikki Ios -versiot. He eivät vangitse puhelintasi. Sinun on vain annettava IMEI -numero ja tehtävä loput.

iPhone IMEI avaa puhelimesi kysymällä IMEI -numerosi ja voit maksaa sinulle maksuyhdyskäytävien, kuten PayPalin, kautta.

Avaamme iPhonen lukituksen, puhelimen lukituksen avaaminen kestää vain 2 päivää. Hintasi tämän lukituksen avaamisesta ovat myös budjetin rajoissa ja edullisia.

Ios Basics on erittäin helppokäyttöinen, koska se vie vain IMEI -numerosi ja avaa puhelimesi lukituksen.

Puhelimen lukituksen avaamiseen on vielä monia taktiikoita, tartu vain edulliseen ja nopeaan tilaisuuteen. Selaa kaltaisiamme todellisia verkkosivustoja saadaksesi olennaista tietoa kaikista asioista yhdessä paikassa.

Käytä koodia

IMEI -koodi löytyy puhelimesi asetusvälilehdestä ja se tulostetaan myös matkapuhelimesi akkuun. Helpoin tapa löytää puhelimesi IMEI -numero on näppäillä *#06#. Tämä koodi näyttää laitteesi IMEI -numeron näytöllä.

Android -käyttäjille IMEI -numero löytyy asetusvälilehdestä. Sinun tarvitsee vain vierittää hieman alaspäin asetusosassa päästäksesi laitteen IMEI -numeroon. Jos käytät iOS: ää, siirry kohtaan Yleiset ja tarkista ”noin”. Jatka vierittämistä löytääksesi IMEI -numeron.

Ota yhteyttä operaattoriisi

Jokaisella operaattorilla on omat vaatimukset laitteen lukituksen avaamisesta muille verkoille. Joten on parempi keskustella näistä ehdoista operaattorin kanssa saadaksesi paremman käsityksen puhelimen lukituksen avaamisesta. Ennen kuin otat yhteyttä operaattoriin, sinun on otettava huomioon seuraavat asiat:

  1. Puhelimesi IMEI -numero
  2. Tili ja puhelinnumero
  3. Turvallisuusvastaukset

Voit ottaa yhteyttä operaattoriin live -chatin kautta tai muilla tavoilla. Pidä tiedot käsillä, sillä tukiedustaja pyytää sinua toimittamaan nämä tiedot vahvistaaksesi, että olet puhelimen omistaja, ennen kuin jatkat puhelimen lukituksen avauspalveluiden käyttöä. Kun olet vahvistanut omistuksesi, operaattori antaa sinulle ainutlaatuisen koodin laitteen lukituksen avaamiseen.