Skip to content

Kuinka avata Snapchat-tili

17 de marraskuu de 2021
Kuinka avata Snapchat tili

Snapchat on niin hieno kuvien jakamis- ja viestintäalusta, josta tulee paitsi nuorten, myös monien julkkislapsien suosikkikohde. Sen lukuisista kuvasuodattimista ryhmäkeskusteluominaisuuksiin kaikki siinä on niin rakastavaa. Jos ei mitään muuta nimenomaan, niin monet ihmiset lataavat tämän sovelluksen vain noille upeille suodattimille!

Toinen jännittävä asia tässä sovelluksessa on, että se on melko turvallinen portaali, ja käyttäjät voivat hallita sisältöään ja tietojaan paljon. Turvallisuuden valossa Snapchat on tunnettu käyttäjien tilien lukitsemisesta useista syistä.

Tämä saattaa kuulostaa sinusta hirvittävän epämukavalta, mutta Snapchat todella tekee tämän syystä, vaikka mitään syitä ei ole vielä virallisesti määritelty.

Kun tilisi on lukittu, et voi kirjautua sisään ja saat seuraavanlaisia ​​viestejä:

Voi ei! Tilisi on väliaikaisesti lukittu. Lisätietoja siitä, miksi näin on saattanut tapahtua, on osoitteessa https://www.snapchat.com/locked.

TAI

Jos saat viestin, jossa kerrotaan, että Snapchat-tilisi on väliaikaisesti lukittu, odota ja yritä kirjautua uudelleen sisään useiden tuntien kuluttua.

Tilapäisesti lukittu tarkoittaa, että et voi käyttää tiliäsi tiettyyn aikaan, yleensä 24 tuntiin. Pysyvästi lukittu tarkoittaa kuitenkin, että et voi enää käyttää Snapchatia.

Joten jos Snapchat-tilisi on tilapäisesti tai pysyvästi lukittu tuntikausia, et ole yksin ja sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin, ennen kuin kaikki kovalla työllä ansaitut jaksot katoavat.

Täältä löydät täydellisen oppaan Snapchat-tilin avaamiseen vuonna 2021 ja pysyvästi lukitun Snapchat-tilin lukituksen avaamiseen.

Mutta yritämme ensin ymmärtää syitä, joiden vuoksi Snapchat itse asiassa lukitsee tilisi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Syitä Snapchat-tilin lukitsemiseen

1) Jos käytät kolmannen osapuolen sovelluksia tai laajennuksia päästäksesi Snapchat-tiliin. Uskotaan, että Snapchat saattaa sallia tämän jonkin aikaa, mutta lopulta sinun on poistettava nämä kolmannen osapuolen sovellukset. Tämän jälkeen voit yrittää kirjautua tilillesi 24 tunnin kuluttua.

2) Jos olet joku, joka lähettää säännöllisesti ei-toivottuja viestejä ja napsautuksia monille ihmisille, on olemassa suuri todennäköisyys, että tilisi lukittuu. Suosittelemme, että lopetat sen tekemisen.

3) Jos Snapchat-tiliä varten antamaasi matkapuhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta ei ole vahvistettu, on suuri todennäköisyys, että tämä on syy tilisi lukitsemiseen. Sinun on asetettava tämä oikein tai Team Snapchat saattaa ajatella, että olet roskapostittaja!

Vaikka nämä ovat joitakin todennäköisiä syitä tilisi lukitsemiseen, anna meidän yrittää selvittää tapoja avata tilisi lukitus.

Kuinka avata Snapchat-tili

avaa snapchat-tili

  • Jos tilisi on väliaikaisesti lukittu, napauta Avaa-painiketta.

avaa snapchat-tili

  • Mutta jos tilisi on lukittu pysyvästi, noudata alla annettua menetelmää.
  • Tärkeä huomautus: Jos käytät kolmannen osapuolen sovellusta tai laajennusta Snapchatiin, sinun on poistettava se ennen kuin yrität avata tilisi lukituksen.
  • Siinä kaikki, seuraavaksi näet viestin, kuten ”Olemme avannut tilisi your_username, kiitos kärsivällisyydestäsi.”

avaa snapchat-tili

Jos et jostain syystä pääse käyttämään tiliäsi 72 tuntiin, olet saattanut olla pysyvästi lukittu.

Kuinka avata pysyvästi lukittu Snapchat-tili

avaa snapchat-tili

  • Napauta ”Oma tili ja suojaus”.

avaa snapchat-tili

  • Napsauta ”Minulla on kirjautumisongelma” -vaihtoehtoa.

avaa snapchat-tili

  • Valitse ”En pääse tililleni” > sitten ”Luulen, että tilini on hakkeroitu”.

avaa snapchat-tili

  • Vieritä alas ja kirjoita käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
  • Kirjoita alla oleva viesti kohtaan ”Mitä tietoja meidän pitäisi tietää?” laatikko.

Uskon, että Snapchat-tilini lukittiin vahingossa, ja olen varma, että en käyttänyt kolmannen osapuolen sovelluksia tai laajennuksia. Avaa snapchat-tilini lukitus mahdollisimman pian. Kiitos.

avaa snapchat-tili

  • Siinä kaikki, napauta lähetyspainiketta, jolloin pysyvästi lukittu Snapchat-tilisi avataan seuraavan 48 tunnin kuluessa.

Jos sinun on edelleen vaikea arvioida tilisi lukitsemisen syytä, lähetä sähköpostia Team Snapchatiin SnapchatSupportiin.

Johtopäätös:

Snapchatissa on yleinen käytäntö lukita tietyt tilit, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä sääntöjen rikkomisesta. Vaikka asia ratkeaa yleensä korkeintaan päivässä tai kahdessa, on suositeltavaa olla säikähtämättä, jos jotain tällaista tapahtuu, ja odottaa sitä. Ellet tietenkään ole tehnyt jotain epämiellyttävää, siinä tapauksessa suosittelemme, että lopetat sen tekemisen!