Skip to content

Kuinka hallita projektiasi Adobe Illustratorissa Tasot-paneelin avulla?

1 de maaliskuu de 2022
illustrator logo 18521

Valokuva- ja videoeditorit ovat täysin hyödyllisiä työkaluja. Niiden avulla voimme konfiguroida, muokata, parantaa ja luoda erilaisia ​​visuaalisia asioita. Yksi ihmisten eniten käyttämistä sovelluksista nykyään on Adobe Illustrator -muokkausohjelma. Sen avulla voimme tehdä suuria asioita, alkaen muokata, järjestää visuaalisia projekteja ja lisäksi kerrospaneelin käyttötapa.

Jotta voit käyttää kaikkia tämän ohjelman käyttäjilleen tarjoamia ominaisuuksia, sinun on ensin ladattava Adobe Illustrator sen viralliselta sivulta ja sieltä voit käyttää kaikkia työkaluja. Nyt tämän artikkelin kautta opetamme sinua hallitsemaan projektia Adobe Illustratorissa sen tarjoaman tasopaneelin kautta.

Miksi sinun on järjestettävä projektisi tasot Adobe Illustratorissa?

Ensinnäkin on tärkeää pitää mielessä, että Adobe Illustratorin tasot määritellään läpinäkyviksi kansioiksi, joita käytetään erityisesti muokattavan sisällön hallintaan. Siten nämä tasot löytyvät ”Tasot”-vaihtoehdosta.

Samalla tavalla kerrokset tuovat mukanaan kuvia, tekstejä tai joitain kuvia, ne on järjestettävä, koska kerrosten sisältö yleensä löytyy kerrospaneelin yläosaan ja siten ne näytetään sisällön kanssa sen alareunassa. Järjestämällä ne antavat käyttäjälle mahdollisuuden siirtää, muokata, piilottaa, työstää ja jopa lukita sisältöä ilman, että muita tehosteita sisällytetään muihin tasoihin.

Kuinka voit hallita tasoja Adobe Illustratorissa Tasot-paneelin avulla?

Koska Adobe Illustrator tuo mukanaan hienon erilaisia ​​työkaluja joka mahdollistaa parhaan painoksen, tuo mukanaan mahdollisuuden muokata mitä tahansa kuvaa, luoda auringonsädeefektin Adobe Illustratorissa ja vastaavasti hallita ohjelman tasoja. Tätä varten alla mainitut vaiheet on otettava huomioon. jatkoa.

Työskentely ja editointi adobe illustratorilla

Luodaksesi uuden kerroksen

Tapa luoda uusia tasoja Adobe Illustrator -ohjelmassa on hyvin yksinkertainen, yleensä ”Tasot”-vaihtoehto sijaitsee laskentataulukon oikealla puolella. Sinun on napsautettava ”Ikkuna” ja valitse sieltä ”Tasot”. Sinun on otettava huomioon, että jokainen aloittamasi asiakirja määritetään ”Layer 1” ”Layer 2” Tämä nimi on kuitenkin muokattavissa.

Kun luot tasoa, sinun on napsautettava ”Luo” -vaihtoehtoa, joka näkyy näytettyjen vaihtoehtojen alaosassa kun olet syöttänyt ”Layers”. Sinun on vedettävä yksi tasoista paneeliin ja voit muokata objekteja haluamassasi järjestyksessä. Huomaa, että voit tuottaa Adobe Illustrator -kutsun käyttämällä tähän tarvittavia tasoja.

Jos haluat järjestää tasot, jotka sinulla on

varten luoda organisaation jokaiseen kerrokseen jonka olet aiemmin luonut Adobe Illustrator -muokkaussivulla, on tärkeää noudattaa näitä alla mainittuja vaiheita:

  1. Ensinnäkin sinun on otettava huomioon, että siirtäessäsi sisältöä tasosta toiselle sinun on valittava jokainen niistä vetämällä ne värilliseen laatikkoon, joka sijaitsee kunkin kerroksen nimen oikealla puolella.
  2. Samalla tavalla, jos haluat löytää objektit Tasot-paneelista, sinun on valittava asiakirjassa olevat kuvat ja klikattava ”Locate object”, tämä vaihtoehto löytyy paneelin alareunasta.
  3. Kun piilotat objektit, voit napsauttaa kerrospaneelivaihtoehtoa, joka sijaitsee kunkin objektin nimen vasemmalla puolella.
  4. Ja siinä kaikki, tällä yksinkertaisella tavalla voit järjestää jokaisen tason Adobe Illustrator -ohjelmassa.

Mitä tehdä tasojen poistamiseksi Adobe Illustratorissa tämän paneelin avulla?

Jos haluat poista jokin luomistasi tasoista Adobe Illustrator -ohjelmassa, joko koska se ei toimi sinulle tai et pitänyt siitä, voit tehdä sen täysin yksinkertaisella tavalla.

  1. Sinun on valittava yksi tasoista (se, jonka haluat poistaa)
  2. Se ilmaisee uuden sisällön, jonka haluat lisätä tasoon tai siinä tapauksessa, haluatko poistaa sen.
  3. Napsauta ”Poista valinta” -painiketta ja valittu taso poistetaan.

kerrosten poistaminen kuvittajalla

Miksi et näe tasoja tasot-paneelista?

Monta kertaa kun piirroksia tehdään, vesileima voi ilmestyä Adobe Illustratorilla, yleensä se johtuu siitä, että ohjelmaa ei ole ladattu oikeilla tavoilla, jolloin se saa tämän näkyviin, samoin kuin tapaukset, joissa tasot eivät näy tasojen sisällä paneeli.

Saattaa käydä niin, että tasot ovat piilotettuja tai lukittuja. Muista, että tämä on yksi vaihtoehdoista, jotka voidaan tehdä Adobe Illustrator -ohjelmassa luoduilla tasoilla.