Skip to content

Yritysidentiteettioppaan tekeminen – esimerkkejä, malleja ja rakenne

4 de syyskuu de 2021
manual identidad corporativa plantilla 14385

Liike -elämä saavuttaa uusia arvioita ennen digitaalisen markkinoinnin saapumista, joka sen käytön ja temppujen avulla on mahdollista myydä enemmän liike -elämässä ja siten olla menestynyt eikä satunnainen. Tällä tarkoitamme sitä, että Menestys ja suuruus eivät ole asioita, jotka syntyvät vääjäämättä, liiketoiminnan kasvusta on tullut erittäin hankala osa tutkimusta ja suunnittelua. Siksi yritysidentiteettiopas on niin tärkeä yrityksissä.

Niin vaikeaa ja tärkeää, että strateginen suunnittelu yrityksissä tulee välttämättömäksi. Mutta mikään ei ole tarpeellisempaa ja ahdistavampaa kuin perustan luominen sille, mikä on mahdollista. Samoin mitä ei sallita ja miten jätä selkeä liikeviesti ja yhdessä, herätä asiakkaan huomio. Kaikki tämä kuulostaa monimutkaiselta, varsinkin jos sanotaan, että se on sisällytettävä samaan aikaan ja samaan tilaan.

Kaiken tämän sisällyttäminen yhteen tilaan on mahdollista, koska sitä varten on olemassa yritysidentiteettiopas. Mikä on keskeistä ja välttämätöntä, olipa se sitten suuressa yrityksessä tai oma henkilökohtainen brändi. On monia tapoja toteuttaa se, mutta Katsotaanpa kuinka se tehdään Illustratorissa tai pdf -muodossa helpolla tavalla.

Mihin yritysidentiteettiopas on tarkoitettu?

Se on tiivistetty yksinkertaisiksi sanoiksi, että se on saatekirje ja selvennys, mihin se viittaa ja näyttää yrityksen ratkaisevia elementtejä. JASe ei ainoastaan ​​näytä logoa, verkostoja, esityksiä ja muita, vaan myös selventää rajoituksia ja käyttöä, jota brändillä tai imagolla voi olla.

Mutta samaan aikaan se on houkutteleva elementti, joka syntetisoi vaikuttavampia ja välttämättömiä mainonnan osia, ja paljastaa ihmiskauppiaiden ongelmat yhtiössä. Siksi on sekä aikaa säästävä että luja perusta kumota tekniset tiedot ja käytön rajoitukset. Siten se pyrkii suojelemaan yritystä mahdolliselta kuvan tai tuotteen väärinkäytöltä.

Vastauksena esitettyyn kysymykseen yritysidentiteettiopas palvelee niin brändillä tai yrityksellä on selkeä, johdonmukainen ja läpinäkyvä kuva, joka tunnistaa sen kaikissa eri kanavissa. Se myös luo suhteen brändin visuaalisen viestinnän ja sen asiakkaiden välillä, jotta ne tunnustetaan millä tahansa alalla.

Kuten näemme, se on erittäin tärkeä elementti, ja sen tekemiseksi tai yritysilmekäsikirjan luomiseksi suunnitteluohjelmassa on vain tiedettävä sen osat. Ja tällä tavalla käytä niitä makuun ja kriteereihin käyttämällä Illustratoria tai PDF: ää, Se voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla, koska sillä ei ole jäykkää ja juhlallista muotoa, vaan se on henkilökohtaisen mielikuvituksen rakenne, mutta se on yleinen.

Liiketoiminnan johdonmukaisuus

Yrityksen identiteettioppaan avulla yritys saavuttaa johdonmukaisuus asettamalla kaikki graafiset elementit tavalla, joka on uskollinen tehtävälleen. Samalla tavalla se antaa kaikille erilaisille visuaalisille kanavilleen yhdenmukaisuuden, jotta se olisi johdonmukainen, kun se esitetään mainostilassa.

Minimoi virheet helpottamalla prosesseja

Visuaalisen identiteetin käsikirjaa luotaessa yhdistetään kaikki yrityksen graafiset elementit. Tämän kanssa, virheet sisällön luomisessa sekä sosiaalisissa verkostoissa, esitteissä että sisäisissä asiakirjoissa vähenevät. Tämä johtuu siitä, että se säästää aikaa antamalla meille mahdollisuuden tietää etukäteen kaikki elementit, jotka edustavat mainittua tuotemerkkiä tai yritystä.

Vahvista viestintää

Mitä tulee yritysidentiteettioppaan tarjoamaan vakauteen luotettavan viestinnän ansiosta määritellä eri visuaalisten elementtien käsitteet. Tämä takaa kaikille ihmisille, sekä asiakkaille että työntekijöille, että he ovat varmoja viestistä, joka ilmaisee yrityksen tai brändin identiteetin millä tahansa alalla.

Mikä on yritysidentiteettioppaan rakenne?

Pidä mielessä, että Yritysidentiteettioppaita on useitaOn kuitenkin olemassa perustekijöitä, jotka on aina otettava huomioon. Yritysidentiteettioppaan rakenne on esitetty alla:

Johdatus brändiin

Jokaisessa brändissä ja yrityksessä niitä on oltava johdanto, jonka avulla kaikki voivat tietää siitä, jotta työsi voisivat olla kelvollisempia. Yleensä tämä käsittää lyhyen selityksen yrityksen perustamisesta, sen arvoista, tehtävistä ja tavoitteista, jotka ohjaavat sitä sen toiminnassa.

Logo

Yritysidentiteettioppaan tärkein graafinen elementti yrityksen tai brändin imagoksi. On tärkeää, että logon ja yrityksen olennaisten piirteiden välillä on johdonmukainen suhde. Se on erittäin tärkeä, koska sinetti tunnistaa tuotemerkin.

Väri

Mitä tulee brändin väreihin, yleensä käytetään samoja logoon merkittyjä. Optimaalisen yritysidentiteettioppaan luomiseksi on tärkeää määrittää yrityksen värit. Pantoneja käytetään antamaan selkeä käsitys yrityksen väristä.

Sävellys

Samoin logon ja yrityksen värien on oltava koostumukseltaan, jossa jokainen brändin tai yrityksen osa selitetään. Täytyy olla kaikki tukielementit yrityksen identiteetin yhdistämiseksi. Samoin siinä määritellään eri näkökohdat, kuten suunnittelustandardit ja asiakirjojen laatiminen.

Samoin koostumus pyrkii selittää ja pohtia, miten erilaisia ​​graafisia elementtejä käytetään brändistä kaikilla asiaankuuluvilla alueilla.

Kuvat ja typografia

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on määriteltävä kuvat ja typografia, joita käytetään oikeudellisissa asiakirjoissa, sisäisissä ja ulkoisissa, logossa ja kaikissa visuaalisissa elementeissä. Yritysidentiteettioppaassa sinun on heijastavat koko typografista perhettä sekä täydentävää.

Miten yritysidentiteettiopas laaditaan?

Prosessi on äärimmäisen yksinkertainen, sen lisäksi, että se on luojan tiukkojen henkilökohtaisten kriteerien alainen, joten perinteinen vaiheiden luettelo ei ole voimassa. Väistämättömien komponenttiensa perusteella Illustrator- tai pdf -työkalut on tehty helpoksi, ja antaa elämän. Ne ovat seuraavat:

paperitavarat, joissa on yrityskuvioita

Logo– Sinulla saattaa olla jo se, tai se voidaan helposti luoda Illustratorilla tai PDF -tiedostolla. Sen lisäksi harmaapohjainen malli on liitettävä hyväksytyksi muunnokseksi ja yrityksen määrittämät yksityiskohdat koosta ja käytöstä. Tämä on erittäin helppoa Illustrator- tai PDF -käyttöliittymässä, joten ongelmia ei tule.

Yrityksen värit: tulee sisällyttää logon suunnittelussa käytetyt sävyt sekä teemaan liittyvät värit. Tätä varten suositellaan pantone -värivalikoimaa, joka on laajalti saatavilla Illustratorissa. Näin varmistetaan, että valittu väri on sama kuin lopputulos tulostettaessa.

Typografia– Käytettävän tyylin ja koon on oltava selkeitä ja hyväksytty käytettäväksi kaikissa tulevissa esityksissä. Tästä syystä Illustrator- tai PDF -typografiset työkalut ovat sopivampia.

tekniset tiedot tiedot ja kopion koko: pitäisi olla selvää enimmäiskoko, johon logo voidaan minimoida, sekä mahdolliset erityisvaatimukset. Tämä varmistaa, että laatu ei menetä tulevaisuudessa. Tästä syystä käytetään elementtejä, kuten Illustrator tai PDF, koska niiden vakaa käyttöliittymä ja lopullinen visuaalinen määritelmä. Se ei ole menetetty niin helposti.

Väärinkäyttö: on sisällytettävä osio, joka selventää yksityiskohtia ja tapauksia, joita ei voida käyttää, ja se jätetään omistajan harkinnan mukaan.

Corporation paperitavarat: Käyttämällä Illustrator- tai PDF -työkaluja voit luoda ja sinun tulee luoda osio, jossa on yrityksen kuvan tai logon käyttöä koskevat tekniset tiedot ja näytteet. Tämä otetaan huomioon esityksissä, kuten kirjeissä, kirjekuorissa, kansissa tai vastaavissa.

Miksi on tärkeää, että yrityksessäsi on käsikirja?

Tänään digitaalisen markkinoinnin parissa kaikkien yritysten on luotava helposti tunnistettava yrityskuva joka auttaa heitä luomaan johdonmukaisen ja tunnistettavan brändin. Merkillä, jolla on yritysidentiteettiopas, on tärkeä merkitys sillä, että se helpottaa sisällön luomista sekä mainontaan että sisäisiin ja ulkoisiin asiakirjoihin.

Tällä tavalla luodaan konkreettinen suhde asiakkaisiin, jotta brändi voidaan tunnistaa yksinkertaisesti. Samoin voit vahvistaa yrityksen identiteetin auttaa sijoittamaan sen paremmin eri audiovisuaalisiin kanaviin. Tällä tavalla saadaan parempia tuloksia esitellessä ja parempia tuloksia myyntiin.

Kuinka paljon yritysidentiteettiopas maksaa?

Yritysidentiteettioppaan luomisen hinta vaihtelee graafisen suunnittelun yrityksen mukaan joka on palkattu. Samoin voidaan sanoa, että Perushinta 775 euroa on sama. Tämä sisältää kaikkien sen muodostavien elementtien analyysin ja suuntaamisen, jotta heillä olisi parempi suhde ja jotta brändi kasvaisi paremman visuaalisen viestinnän avulla.

Lataa ilmaisia ​​malleja parhaista henkilöllisyysoppaista

Löydät Internetistä useita ilmaisia ​​malleja maailman tärkeimmistä yrityksistä, joista voit opastaa itse luomiseen. Suuret yritykset pitävät Heiniken, NASA ja Yalen yliopisto Heillä on yrityksen identiteettioppaat saatavilla. Sinun tarvitsee vain etsiä ne ja alkaa analysoida kaikkia elementtejä, jotka muodostavat brändi -identiteettisi.