Skip to content

Kuinka jakaa Wi-Fi-tunnuksesi QR-koodilla Android 10: ssä

22 de kesäkuu de 2021
wi fi phone shareing mobile featured

Wi-Fi-verkon tunnistetietojen jakaminen vain QR-koodilla on yksi Android 10: n mukavimmista uusista ominaisuuksista. Se tekee ystävällesi yhteyden muodostamisesta reitittimeen yksinkertaisen. Se eliminoi tylsiä prosessia, jolla salasana kaivetaan salaisesta piilopaikastaan ​​joka kerta, kun joku tulee paikalle.

Tässä on katsaus uuden Wi-Fi-jakamisominaisuuden käyttämiseen, joka on nyt mukana Android 10: ssä.

Yksinkertainen Wi-Fi-jakaminen Android 10: n kanssa

Oletetaan, että sinulla on ystäviä, kaikki haluavat suoratoista musiikkia tai videota televisioon. Mutta he kaikki tarvitsevat ensin Wi-Fi-salasanan yhteyden muodostamiseksi. Tämän kyvyn avulla jakaa verkkotunnuksesi QR-koodin avulla saat kaikkien soittamaan erittäin huonoa musiikkia hetkessä.

Aloita pitämällä sormea Wi-Fi-kuvake Android-puhelimen tai -tabletin pika-asetusvalikossa.

Kun olet siellä, napauta asetukset -symboli haluamasi Wi-Fi-yhteyden nimen vieressä. Tämä avaa ruudun, joka näyttää kyseisen yhteyden päätiedot.

Napauta Jaa -kuvaketta ja sinua pyydetään vahvistamaan, että olet itse sinä. Voit tehdä sen käyttämällä sormenjälkeä, kasvoja tai muuta laitteellasi ottamaasi todennustapaa.

Kun olet todennanut, Jaa Wi-Fi -näyttö luo QR-koodin sinulle. Sitten voit vain ohittaa puhelimesi ympäri ja kaikki voivat skannata sen muodostaakseen yhteyden verkkoon. Huomaa, että näyttö sisältää myös salasanan. Jos jollakin on ongelmia yhteyden muodostamisessa QR-koodiin, hän voi kirjoittaa sen manuaalisesti.

Se siitä! Nyt jokainen voi helposti muodostaa yhteyden verkkoon ja juhlat voivat aloittaa.

Android 10 ei ehkä ole niin monessa älypuhelimessa tämän kirjoituksen aikana, mutta siinä on monia uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Ominaisuus ei ehkä näytä olevan maanjäristys, mutta se on erittäin kätevä. Ja ne ovat pieniä asioita, jotka muodostavat haalarin parempi Android käyttäjäkokemus.