Skip to content

Kuinka katsella poistettuja YouTube-videoita

17 de marraskuu de 2021
Kuinka katsella poistettuja YouTube videoita

Katso poistetut YouTube-videot: YouTube on keskitetty alustasi korkealaatuiselle, hauskalle ja viihdyttävälle sisällölle. Haluatpa katsoa tee-se-itse-videoita tai suoratoistaa musiikkia verkossa, YouTubesta löytyy melkein mitä tahansa videosisältöä.

Se on ihanteellinen paikka katsella hauskaa ja jännittävää sisältöä ilmaiseksi ja niin kauan kuin haluat. Tarvitset vain luotettavan ja vahvan Internet-yhteyden ja olet hyvä! Joskus videot, joita haluat katsoa, ​​poistetaan kuitenkin YouTubesta.

Se johtuu pääasiassa kahdesta syystä: videon ladannut henkilö poistaa sen tai YouTube poistaa videon. YouTube poistaa videon vain, kun se löytää sisältöä, joka rikkoo YouTuben sääntöjä.

Jos näin tapahtuu, saat viestin, jossa lukee ”Olemme pahoillamme, että tämä video ei ole enää saatavilla”. On normaalia, että ihmiset ajattelevat, että YouTubesta poistettu video ei ole enää käyttäjien katsottavissa.

Vaikka et ehkä voi katsoa sitä suoraan YouTube-kanavalla, joka latasi videon, voit katsoa poistetut videot YouTubessa useilla tavoilla. Tarkastellaan niitä.

Kuinka katsella poistettuja YouTube-videoita

1. Etsi video muilta kanavilta

Jos sisällöntuottaja on poistanut videon kanavaltaan, yritä löytää se muilta kanavilta. Voit paikantaa videon helposti, jos sen on lähettänyt suosittu sisällöntuottaja. Monet YouTube-käyttäjät julkaisevat videon uudelleen, jotta se pysyy YouTubessa.

Ja vaikka se on helpoin tapa löytää YouTube-video, sinun on myös tiedettävä, että alustan mukana tulee joukko tiukkoja sääntöjä, jotka voivat poistaa videon kokonaan. Voit etsiä videon kirjoittamalla kanavan kirjoittajan tai nimen.

2. Palauta osoitteesta Archive.org

Kirjaudu sisään YouTube-tiliisi ja yritä löytää videon URL-osoite soittolistastasi tai katseluhistoriastasi. Jos pidit videosta, löydät sen ”Tykätty video” -osiosta. Aloita uusi välilehti ja kirjoita hakupalkkiin ”archive.org”. Paina Enter, niin sinut ohjataan kotisivullesi. Etsi poistetun videon URL-osoite Archive.org-sivustosta, kopioi se ja liitä se sitten hakukenttään.

Työkalu auttaa sinua löytämään poistetun videon muutamassa minuutissa. Se näyttää myös poistettujen videoiden yksityiskohtaisen historian ja vaiheet niiden palauttamiseksi. Vaikka menetelmä saattaa toimia tietyissä YouTube-videoissa, muista, että se ei välttämättä auta sinua palauttamaan videota, joka on poistettu yhteisön sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Jos poistettuja videoita ei indeksoida ennen niiden poistamista, et löydä niitä YouTubesta. Menetelmä toimii kuitenkin videoissa, jotka olet äskettäin poistanut YouTubesta. Archive.org-verkkosivusto on lopullinen ratkaisusi löytääksesi poistetut YouTube-videot, koska sinulla on sen URL-osoite.

3. URL-osoitteen löytäminen

Poistetun videon URL-osoitteen löytäminen on haastavinta, varsinkin jos videota ei ole tallennettu katselulistallesi. Voit lajitella hakuluettelon päivämäärän, kellonajan ja muiden luokkien mukaan.