Skip to content

Kuinka katsella suojattuja twiittejä 2021

17 de marraskuu de 2021
Kuinka tarkastella suojattuja twiitteja

Twitteristä on tullut yksi suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen alustoista ihmisille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla trendikkäistä aiheista. Voit löytää melkein mitä tahansa tietoa – olipa kyse politiikasta tai julkkisjuorista. Vaikka se auttaa sinua oppimaan uusia asioita, Twitterissä on useita rajoituksia, jotka saattavat tehdä sinusta hieman haastavaa yhteydenpidon suosikkiihmisisi.

Joskus haluat lopettaa jonkun Twitterin seuraamisen jostain syystä. Ehkä et halua ihmisten tietävän, että seuraat henkilöä tai lopetat jonkun seuraamisen, koska et ole enää kiinnostunut tietämään, mitä he julkaisevat.

Saatat kuitenkin joutua seuraamaan profiilia kerätäksesi tietoja heidän viimeisimmistä viesteistään. Et voi tietää heidän uusimpia tai vanhoja twiittejään, jos ne on suojattu Twitterissä, kun et seuraa niitä.

Suurin syy siihen, miksi ihmiset suojasivat tiliään, on se, että he eivät halua ei-seuraajien pääsyn tweetteihinsä. Ehkä he julkaisevat arkaluontoisia tietoja tai mitä tahansa strategisia yksityiskohtia, joihin he eivät halua muiden pääsevän käsiksi.

Nyt palatakseni kysymykseen, onko suojattuja twiittejä mahdollista tarkastella ilman seuraamista? Tai miten voit tarkastella suojattuja twiittejä?

Otetaan selvää.

Kuinka tarkastella suojattuja twiittejä

Ei ole mitään keinoa katsella muiden Twitterin käyttäjien suojattuja twiittejä seuraamatta niitä. Syynä tähän on käyttäjän yksityisyys. Paras tapa on lähettää seurantapyyntö ja odottaa, että he hyväksyvät sen. Voit myös kysyä heiltä luvan sähköpostitse tai yhteiseltä seuraajalta.

tarkastella suojattuja twiittejä

Jos yksityinen tili ei hyväksy seurantapyyntöäsi, voit myös lähettää lyhyen mutta vakuuttavan viestin, jossa pyydät käyttäjää hyväksymään pyyntösi. Tämä on yksi tehokkaista tavoista saada käyttäjä harkitsemaan pyyntösi hyväksymistä Twitterissä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostin, jossa on sama pyyntö.

Lisäksi jokaisella Twitterissä yksityiseksi siirtyneellä käyttäjällä ei ole yksityistä tiliä muilla sosiaalisen median sivustoilla. Voit helposti tarkistaa heidän viestinsä muilla sosiaalisilla tileillä, jos heillä on julkisia tilejä.

Vaihtoehtoisia tapoja katsella suojattuja twiittejä

1. Kysy ystävältä

Jos henkilö ei ole vieläkään hyväksynyt pyyntöäsi Twitterissä, ainoa tapa saada selville hänen twiitteistään on kysyä ystävältä, joka seuraa häntä Twitterissä.

Käyttäjän twiitit näkyvät tätä henkilöä seuraaville. Joten paras vaihtoehto on pyytää ystävääsi jakamaan käyttäjän twiitit kanssasi.

2. Luo uusi Twitter-tili

Uusi profiili antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia saada pyyntösi hyväksytyksi. Ehkä käyttäjä hyväksyy seuraavan pyynnön väärennetyltä tililtäsi.

Nyt uuden profiilin luominen on melko yksinkertainen toimenpide. Valitse vain käyttäjätunnus, joka on saatavilla Twitterissä, kirjoita elämäkerta ja laita profiilikuva. Sinun ei välttämättä tarvitse ladata kuvaasi. Lataa mikä tahansa satunnainen valokuva ja lähetä ystäväpyyntö yksityiselle käyttäjälle.

3. Kolmannen osapuolen sovellukset – ovatko ne sen arvoisia?

On monia kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka väittävät katsovansa suojattuja twiittejä, ja tämä voidaan tehdä nimettömästi. Vaikka tämä saattaa kuulostaa lupaavalta, älä koskaan luota tällaisiin sovelluksiin ja verkkosivustoihin.

On suuri mahdollisuus, että he eivät ole muuta kuin huijareita, jotka yrittävät varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi myydäkseen niitä muille verkkosivustoille tuotteen edistämiseksi.