Skip to content

Kuinka käyttää Aweber- tai sähköpostimarkkinointityökalua? | oppia helposti

1 de huhtikuu de 2022
logo aweber 18737

Aweber on yksi suosituimmista sähköpostimarkkinoinnin palveluntarjoajista. Tämän työkalun avulla käyttäjä voi luoda parempaa digitaalista viestintää lähettämällä sähköpostia asiakkailleen, yhteyshenkilöilleen tai tilaajilleen. Aweber-toiminto on automaattinen sähköpostin luominen ja aloitussivut. Tämä työkalu näytetään verkkosivullasi eräänlaisena mainoksena. Missä voit tarjota palvelun tai resurssin ilmaiseksi vastineeksi siitä, että asiakkaat täydentävät tietonsa.

Mitä etuja Aweberin ”sähköpostimarkkinoinnin” käyttämisestä on?

Aweber on erittäin kattava alusta sähköpostimarkkinoinnin työkalujen osalta, se on erittäin tehokas työkalu sähköpostimarkkinointikampanjoiden luomiseen, järjestämiseen ja optimointiin. Koska se on erittäin helppo ja nopea käyttää.

Sillä on monia etuja, joiden avulla käyttäjä voi tavoittaa asiakkaita, jotka saattavat olla kiinnostuneita heidän palveluistaan. Mutta myös tällä alustalla voit suunnitella, analysoida ja automatisoida sähköposteja, ja aloitussivut. Johon asiakkaasi ohjataan, kun he ovat täydentäneet tietonsa.

Lisää vetämällä

Aweber on helppokäyttöinen työkalu, jonka käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, joten et tarvitse aiempaa tietoa käyttääksesi sitä oikein. Yksi sen monista eduista on, että se voi muokata sähköpostisi ja muokkaustyökalujen avulla. Tämän avulla voit lisätä otsikoita, tekstiä, painikkeita, kuvia tai videoita sähköposteihisi. Sinun tarvitsee vain vetää elementti, jonka haluat lisätä, ja sijoittaa se haluamaasi paikkaan.

Mallit ja automaattiset sähköpostit

Yksi Aweber-alustan suurimmista eduista on, että siinä on laaja valikoima mukautettavat mallit, jotka näyttävät ammattimaisilta. Nämä mallit ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja niitä voidaan muokata vain vetämällä ja pudottamalla elementtejä. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka sitä voidaan tarkastella eri laitteilla, koska Aweberin mallit mukautuvat visuaalisesti millä tahansa laitteella.

Rajoittamaton kuvien tallennustila

Tällä alustalla sinun ei tarvitse huolehtia varastoinnista. Joten sinun pitäisi tuntea olosi vapaaksi lisää niin monta valokuvaa kuin haluat kuvagalleriaasi. Aweber-alusta tarjoaa rajoittamattoman kuvatallennustilan. Voit siis lisätä kaikki valokuvat, jotka haluat, että ne ovat käsilläsi, jotta voit käyttää niitä sähköpostissasi, kun tarvitset niitä.

Mihin alustoihin Aweber voi synkronoida tietojen jakamiseksi?

Jos haluat integroida palveluita alustalle, sinun tulee tietää, että Aweber antaa sinun synkronoida palvelusi muiden alustojen kanssa, kuten Facebook, WordPress, Paypal ja LeadPages. Tämä sallii sinun tilaustesi tiedot ja käyttää näitä tietoja kampanjoiden tai muuntyyppisen markkinoinnin luomiseen näillä alustoilla.

henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella

Maksaako Aweberin käytön aloittaminen mitään?

Yksi Aweber-alustan käytön eduista on, että voit ialoita ilmaisella tilauksella. Näin ollen yrityksesi tai brändisi kasvaessa voit siirtää sen Pro-versioon, jossa sinun on maksettava kuukausimaksu.

Vaikka voit aloittaa alustalla ilmaisella tilauksella, sinun tulee pitää mielessä, että tämäntyyppinen tilaus on 500 tilaajarajoitus. Joten kun olet täyttänyt tämän rajan, sinun on vaihdettava maksulliseen tilaukseen. Turvallisinta on kuitenkin se, että kun saavutamme 500 tilaajaa, saat jo tuloja.

”Pro-versio”

Aweber-alustalla voit aloittaa ilmaisella tai maksullisella tilauksella. Maksullinen tilaus on ns Aweberin Pro-versio. Voit käyttää alusta alkaen tai kun saavutat tilaajamäärän, jolla on ilmainen tilaus. Jos päätät aloittaa Pro-versiolla, sinun tulee tietää, että Aweber tarjoaa ilmaisen kokeilujakson kuukauden ajan.

Aweberilla on laaja valikoima suunnitelmia, joista voit valita taloudellisiin mahdollisuuksiin parhaiten sopivan. Jokaisella sopimuksella on tilaajarajajoten hinta riippuu haluamiesi tilaajien määrästä.

Perussuunnitelma on hinta 16, 15 $ kuukaudessa, ja sillä on 500 tilaajarajoitus. Vaikka korkein suunnitelma maksaa 146,15 dollaria kuukaudessa ja mahdollistaa noin 10 001–25 000 tilaajaa. Lisäksi voit maksaa kuukausi-, neljännesvuosi- tai vuosilaskutuksen tarpeisiisi parhaiten sopivan maksutavan mukaan.