Skip to content

Kuinka tarkistaa, onko verkkosivusto turvallinen – vaiheittainen vahvistus

3 de syyskuu de 2021
sitio seguro 14592

On hyvin yleistä, että jotkin verkkosivut eivät ole luotettavia, ja ne on tehty vain huijaukseksi tai vahingoittaaksemme laitettamme, koska tämä on välttämätöntä pitää tietokoneemme yksityisyys turvassa, koska isännöimme paljon tärkeää tietoa sen sisällä. Käyttäjät eivät tiedä kuinka määrittää, mitkä sivut ovat turvallisia ja mitkä eivät, on myös tiedettävä työkalut, joilla nämä sivut voidaan tarkistaa, ja on tärkeää kysyä Kuinka tarkistaa tai tarkistaa, onko sivusto tai verkkosivu turvallinen askel askeleelta?

On välttämätöntä, että joka kerta kun surffaamme Internetissä, tunnemme olomme turvalliseksi; siksi tarjoamme sinulle kaiken tarvittavat tiedot sen varmistamiseksi, onko sivusto suojattu vai ei.

Onneksi on monia tapoja tarkistaa, onko sivu suojattu, yksi turvallisimmista selaimista on Google Chrome, joka näyttää hälytysviestin, kun sivun uskotaan olevan epäluotettava. Jos haluat tarkistaa sivun turvallisuuden, sinun on kiinnitettävä huomiota Web -osoitteen vasemmalla puolella oleviin kuvakkeisiin.

Näkyviin tulee kolme kuvaketta, jotka ovat lukko, ympyrä ja punainen kolmio. Riippulukon symboli osoittaa, että se on suojattu ja että sivusto on yksityinen. Ympyräkuvake tarkoittaa, että tiedot eivät ole turvassa, yhteys tälle sivustolle ei ole yksityinen ja joku saattaa tarkkailla tietojasi. Kolmion viimeinen symboli osoittaa, että sivu on liian vaarallinen; on parasta olla jäämättä siihen.

Myös muut selaimet tarjoavat asetuksia turvallisuuden ylläpitämiseksi. Sinun tarvitsee vain syöttää asetukset ja avata Yksityisyys ja turvallisuus -ruutu. Toinen tapa tietää, onko se turvallista, on sivun URL -osoitteen ja HTTPS -protokollan tarkistaminen, tämä osoittaa sivun luotettavuuden.

On myös hyvä, että etsit suojauskäytäntöä, sivuilla on tämä asiakirja, jonka näet, kun etsit ruutua, jossa lukee ”Yksityisyys”. Tässä asiakirjassa se on välttämätöntä hae avainsanoja, kuten ”Data” ja ”Tallenna”. Älä luota merkkeihin, on hyvin todennäköistä, että joillakin sivustoilla on leimoja, joiden avulla ne yrittävät olla luotettavia.

Tunnista sen alkuperä

Tarkista verkkosivuston luoja, joka on oltava mainitulla sivulla. Opetuslaitosten (.edu) ja hallituksen (.gov) verkkosivustojen osalta niitä pidetään luotettavina.

Etsi yhteystiedot

Vaihtoehto, jonka voit toteuttaa, voi olla soittaa yritykseen, kutsuaksesi sitä sinun on mentävä sen pohjaan ruutu, jossa lukee ’Yhteystiedot’, tulee näkyviin, tämä voi auttaa poistumaan epäilyksistä.

Tunnista sen takana olevat aikomukset

Määritä verkkosivuston tarkoitus ja tarkista, ovatko sen sisältämät tiedot oikeita johdonmukainen ja johdonmukainen siihen tarkoitukseen.

Huomioi luomisen päivämäärät

Useimmilla verkkosivuilla pitäisi olla päivitetyt tiedot olla luotettava, vaikka tämä riippuu julkaisemiensa tietojen tyypistä. Huomaa myös viimeisin muutos.

Vertaa muihin sivustoihin

Suojaamattomilla verkkosivustoilla on samanlainen tyyli Kun vierailet, heillä on yleensä paljon mainoksia, he näyttävät liioiteltuja alennuksia, teksti on sekavaa jne. On hyvä, että vierailet muilla verkkosivustoilla auta erottamaan.

On olemassa monia verkkosivuja, joiden avulla voit tarkistaa sivun turvallisuuden, joten sinun tarvitsee vain kopioida yhden URL -osoite ja lisätä se johonkin näistä, jolloin se kertoo, onko sivu luotettava vai ei. , jotkut nämä sivut ovat Norton Safe Web ja URLEX. Voit halutessasi luoda pikakuvakkeen, jotta voit syöttää nämä nopeasti ja välttää ongelmia.

Läpinäkyvyysraportti: Google Technology

Google -tekniikka kehitti a avoimuusraportti jonka avulla voit ilmoittaa käyttäjälle, miten yritysten ja julkisyhteisöjen käytännöt vaikuttavat turvallisuus, yksityisyys ja tiedot henkilökohtainen. Tämä voi auttaa meitä selaamaan Internetiä turvallisesti, koska Google analysoi miljoonia URL -osoitteita päivässä.

tarkista suojattu sivusto

Norton Safe Web – uhkaturva

Kuten aiemmin mainitsimme, tämä on toinen URL -tarkistin, joka voi auttaa meitä, se on samanlainen kuin edellinen. Tämä ohjelmisto analysoi, onko niitä riski tai uhka verkossa vierailluilla verkkosivuilla. Tämän analyysin perusteella jokaiselle verkkosivustolle luodaan tietoturvallisuusluokitus ennen niiden avaamista.

Sivuston maine: rekisteröinti ja sijainti

Tämä on samanlainen työkalu kuin edelliset, mutta se tarjoaa meille erilaisia ​​tietoja. Tämä ohjelmisto kertoo tietyn sivun URL -osoitteen avulla palvelimen sijainti ja verkkotunnuksen rekisteröinti, jossa se tunnistaa läsnäolonsa useilla mustilla listoilla. Anna lopuksi turvallisuusraportti.

Jotkut laajennukset, joita voit lisätä Google Chrome Ne ovat: CyberGhost VPN Free Proxy, Ghostery, Privacy Badger, HTTPS Everywhere, Hotspot Shield VPN Free Proxy.

Nämä laajennukset auttavat sinua luomaan lisää suojaesteet tietojasi ja selaushistoriaasi varten.

Muita vaihtoehtoja tarkistaa, onko verkkosivu luotettava

Voit myös tarkistaa sivun verkkotunnuksen, jos sen kirjainta muutetaan, se voi olla laiton. Tarkkaile sivuston ulkonäköä, jos näet, että sillä ei ole hienoa ulkonäköä, tai ei ole oikein ymmärretty, mitä sivu yrittää viestiä, koska se voi olla huono sivu.

Voit tutkia Googlen avulla minkä tahansa verkkotunnuksen mainetta ja lukea jo kirjoittaneiden käyttäjien kommentteja. Vältä ponnahdusikkunoita, jos sivustoon tullessasi näet paljon ponnahdusikkunoita, parasta on sulkea ne niin nopeasti kuin mahdollista ja heti pois siitä. Näiden sivujen kautta on mahdollista, että virus pääsee tietokoneeseesi, joten on parasta tietää laitteellesi tarkoitettu virustorjunta.

Pidä myös silmällä, jos syöttämäsi sivu ohjaa sinut kokonaan toiselle sivustolle.

tarkista suojattu sivusto

Toisaalta, voit siirtyä sivuille, jotka vain tiedät, jota olet jo käyttänyt aiemmin. Se pyrkii myös siihen, että tutkiessasi pääset aina hakukoneen ensimmäisille sivuille, älä mene muihin luetteloihin.

Viimeisenä, aina vältä henkilökohtaisten tietojen julkaisemista, Sillä ei ole väliä, että sivu on erittäin turvallinen, tämä auttaa sinua välttämään huijauksia mahdollisimman paljon.