Skip to content

Mitä HTML tarkoittaa? Tämän kielen ominaisuudet ja käyttö – tarrat

1 de syyskuu de 2021
representacion grafica html 14694

Kun selaamme eri verkkosivuja, löydämme suuren valikoiman sisältöä, tyylejä ja malleja. Tämä on HTML -kielen ansiosta, joka antaa portaaleille tarkan rakenteen.

Tässä artikkelissa tiedämme mikä on HTML -kieli, sen ominaisuuksien ja sen tehtävän lisäksi verkkosivuilla. Siksi täällä Katso miten se on tehty, kuten tavallista, annamme sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset sen ymmärtämiseen.

Mikä on HTML ja mihin sitä käytetään?

HTML ei ole muuta kuin yksinkertainen lyhenne englanniksi Hyper Text Markup Languageille, koska se on espanjaksi jotain Hyperteksti -tagikieli. Ja sanotaan, että tämä on vain abstrakti kieli, jota kaikki sovellukset käyttävät asiakirjan esittämiseen.

Kun sanomme ”asiakirja” tarkoitamme täydellisiä esiintymiä, kuten verkkosivuja. Näistä voimme löytää helpompaa tiedonsiirtoa eri kanavien kautta. Lisäksi kaikki selaimet voivat analysoida ja tulkita HTML -koodia tai -kieltä HTML -jäsentimien avulla.

Hyperteksti viittaa nyt kaikki linkit, joita verkkosivut sisältävät tietyn verkkosivuston sisällä tai useiden näiden sivustojen välillä.

Yleisesti ottaen, HMTL on tagikieli, ja sen tarkoituksena on luoda verkkosivuja, joita käytetään laajalti WordPressissä. Koska on hyödyllistä pystyä määrittelemään ja kuvailemaan verkkosivun rakenne ja kaikki sen elementit.

Kaikki tämä järjestetään tunnisteiden avulla, jotka kuvaavat muun muassa sivun sisältöä, olipa se tekstiä, valokuvia, videoita. Voidaan sanoa, että HTML -kieli on se, joka vastaa organisoinnista ja määrittelystä, kuten myös tämän verkkosivuston ulkonäkö ja voimme jopa yhdistää sinut Accessin kaltaiseen tietokantaan.

Millainen verkkosivujen HTML -rakenne on?

HTML -kielen avulla voimme ilmaista verkkosivustomme rakenteen käyttämällä erilaisia ​​tunnisteita. Voidaan sanoa, että tämä kieli antaa meille suuren sopeutumiskyvyn, ja sitä se on helppo tulkita. Tämä johtuu siitä, että se noudattaa kaavaa, jossa on juurielementti ja loput tarrat lisätään loogisella tavalla sen toimintaa varten.

Lisäksi tällä kielellä on kielioppi, joka on sille erityinen, tämä menee seuraavasti, jos haluat merkitä kappaleen alun, sitä on käytettävä

ja loppuun on käytettävä etikettiä

. Toinen näkökohta on korostaa, että HTML on jaettu kahteen osaanNämä ovat ”pää” ja ”keho”.

HTML -kielen otsikko

Tästä kielen osasta löydämme tietyt tiedot, jotka eivät ole suoraan verkkosivuston sisältöä. Kuten metatiedot, javascript -koodit ja paljon muuta, mitä tässä osiossa yleensä esitetään. Alla näet kaikki tiedot, jotka voivat olla osa otsikkoa tai ”päätä”.

  1. Sisällön sivutiedot kuten otsikko ja tiedot, jotka eivät ole selkeitä portaalin rungossa.
  2. Viittaus kaikkiin tiedostoihin, joissa kaikki verkkosivustomme tarvitsemat resurssit näkyvät.
  3. Käsikirjoitukset ja tyylitNämä eivät ole oikeastaan ​​itsenäisiä tiedostoja, mutta ne sisältyvät myös otsikkoon.

On huomattava, että HTML -koodin toiminnan tunnisteet ovat ”” ja ””. Kaikki mikä on heidän sisällään tulee olemaan osa otsikkoa, laski tämän ”alitunnisteillaan”.

HTML -kielen runko

Toisaalta rungossa on kaikki verkkosivun sisältö, muun muassa löydämme sen sisältämät tekstit, multimedian ja jopa linkit. Tämä sijaitsee rakennettu useisiin osiin ja merkitty oikein.

Samoin tämän verkkosivun osion tagit ovat ’’ ja ’’, joihin kuuluu kaikki edellä mainittu.

Mitä ovat HTML -tunnisteet?

Viittaamillasi ”tarroilla” tekstinpätkiä, jotka koostuvat kulmasulkeista <> joita käytetään HTML -kielen eri koodien kirjoittamiseen.

Näitä tunnisteita ei koskaan näytetä käyttäjälle, joka katselee verkkosivua. Pohjimmiltaan nämä ovat oppaita, jotta verkkosivustojen koodit toimimaan oikein. Tämä johtuu siitä, että tietokoneet käsittelevät verkkosivun sisällön luomista näistä.

Näin tiedät mikä sisältö menee minne ja oikeaan tyyliin. Yleensä HTML -kielisten verkkosivujen rakenne on seuraava:

Verkkosivuston otsikko

Tässä osassa on tietoja, jotka eivät liity suoraan verkkosivustoon.

Kaikkien tunnisteiden välissä on kaikki verkkosivun sisältö.

Miten kehitys on edennyt HTML: stä HTML5: ksi?

Se on jotain todella yksinkertaista selittää. Tämä HTML5 on yksi viimeisistä vakiomallit tähän HTML -kieleen liittyvässä julkaisussa.

uusimman version html -logo 5

Yksinkertaisemmalla tavalla voitaisiin sanoa, että HTML5 on sama kuin HTML, mutta sillä erolla, että siinä on joitain uusia ominaisuuksia ja muita ylimääräisiä tunnisteita. Tässä he korostavat, mitä puhelut olisivat semanttiset etiketit ja se on myös paremmin yhteensopiva erilaisen multimediasisällön kanssa.

Sisällön kehittymisen myötä kaikilla verkkosivuilla kehittyminen HTML: stä HTML5: ksi se on ollut nopeaa. Jälkimmäisen voidaan sanoa olevan ”parannettu” versio, joka mahdollistaa suuremman sisällön lisäämisen.