Skip to content

Pilvipalvelimet: Mitä nämä virtuaalitilat ovat ja miten niitä käytetään?

3 de syyskuu de 2021
servidor nube 14588

Miten käytä pilvipalvelinta ja mihin se on tarkoitettu? Kuinka voin käyttää pilvipalvelinta? Mitä minun tarvitsee käyttää pilvipalvelinta? Mitä vaiheita minun pitäisi noudattaa tallentamalla tiedostot pilvipalvelimelle?

Jos et tiedä, mikä pilvipalvelin on, tämä on loistava resurssi, joka jaetaan Internet -verkon kautta. Varmasti joskus olet kuullut Google Drivesta, pilvitallennus Googlen tarjoamia kullekin käyttäjälle.

Pilvipalvelin voi sijaita missä tahansa maailmassa ja työskennellä etänä kenelle tahansa käyttäjälle sinulla on hyvä Internet -yhteys. Kuka tahansa voi käyttää pilvipalvelinta ilman, että hän tarvitsee kuulua organisaatioon.

Siksi tänään Look How It Is Done -kirjassa tarjoamme sinulle täydellisen oppaan, jotta tiedät enemmän näistä online -palvelimista.

Pilvipalvelimien apuohjelmat ja perusominaisuudet

Pilvipalvelimilla voi olla tiettyjä tärkeitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin monipuolisen, toimivan ja parhaan vaihtoehdon tänään. Ja ensimmäinen on, että käyttäjällä on aina pääsy tarvitsemasi palvelut tunnetaan nimellä Self-Service a Demand.

Se tarjoaa sinulle kaikki resurssit, joita saatat tarvita laitteistosta, kuten tallennus, käsittely jne. ja se tunnetaan Resource Poolina. Toinen sen perusominaisuuksista liittyy verkkoon pääsyyn, ja se on se, että voit voivat käyttää palvelujaan julkisen, yksityisen ja jopa jaetun verkon kautta.

Voit myös saada palveluntarjoajalta raportin alustan tarjoamien resurssien käytöstä. Tällä tavalla voit seurata ja lopulta voimme mainita, että pilvitallennus ei tarvitse lisälaitteiden asennusta tai huoltoa ja että sinulla on pääsy mistä tahansa.

Mitkä ovat tämän hetken parhaat pilvipalvelimet?

Tällä hetkellä voimme havaita, että tämän tyyppiselle palvelulle on suuri kysyntä ja on yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan tietojen tallennusta pilvessä. Aluksi voimme nimetä sinut Dropbox ja joka nauttii suurta suosiota ja hyväksyntää. Se voi tarjota sinulle ilmaisen 2 Gt: n tallennustilan, mutta se tarjoaa myös erittäin helppokäyttöisiä maksullisia suunnitelmia.

Toinen erittäin suosittu palvelu on yksi nykyään eniten käytetyistä ja se on Google Drive. Palvelu, jota tarjotaan maksutta 15 Gt tallennustilaa avattaessa Google -tili. Sillä saat muita toimintoja, kuten varmuuskopioinnin, mutta jos tarvitset enemmän tilaa, voit ostaa maksulliset suunnitelmat eri hinnoilla.

tietokoneen virtuaalipalvelimet

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto, jolla on myös korkea etuaste, on epäilemättä OneDrive, Microsoftin esittämä vaihtoehto pilvipalveluun. Mutta se ei ainoastaan ​​tarjoa 5 Gt ilmaiseksi, vaan voit vuokrata minkä tahansa sen tarjoamista suunnitelmista ja näin ollen sillä on suurempi kapasiteetti tallentaa tärkeitä tietoja pilveen.

Kuinka vuokrata pilvipalvelin yrityksille

Palvelimen vuokraaminen pilveen yrityksellemme on erittäin helppoa, mutta meidän on otettava huomioon palvelut, jotka haluamme hankkia tästä. Tällä tavalla voimme arvioida joitain tärkeitä näkökohtia, joissa se tarjoaa meille parhaan tilan ja hinnan suhteen. Sekä yhteydet, turvallisuus, yksityisyys ja mahdollisten ongelmien ratkaisu.

Kuinka ostaa tilaa pilvestä

Osta tilaa osoitteesta Pilvitallennustila riippuu yrityksestä, joka tarjoaa sinulle palvelun. Yleensä on kuitenkin erittäin helppoa tehdä tämä Google Drive tai Dropbox, jokaisessa on osio, jonka avulla voit ostaa lisää tilaa. Näkyviin tulevat myös kuukausi- ja vuosikustannukset sekä maksutapa.

Mikä on virtuaalipalvelimien hinta?

Kuten jo mainitsimme Jokaisella yrityksellä on hinnat, jotka vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon tallennustilaa haluat ostaa. Tässä tapauksessa tämä määräytyy sen mukaan, minkä tyyppinen yritys sinulla on, sekä johdannaispalvelut, jotka haluat hankkia. Mutta niillä voi olla erittäin alhaiset kustannukset, jos vertaamme niitä kaikkiin etuihin, joita aiot saada.

Onko mahdollista luoda ilmainen palvelin tietojen tallentamiseen?

Nykyään lähes kaikki on mahdollista, jos meillä on tarvittava tieto ja luo palvelin tietojen tallentamiseksi ilman kuukausimaksua, jos voit. Koska tällä hetkellä sinulla voi olla Internet-palveluja, jotka ylittävät 100 Mb / s. Etuna on, että kaikki tietosi tallennetaan omille palvelimillesi eikä kolmansien osapuolten palvelimille

Ero pilvipalvelimien ja fyysisten palvelimien välillä

Pilvitallennuspalvelujen eli pilvipalvelimien tunnetuin ominaisuus on, että ne ovat enimmäkseen ilmaisia. Tai omistaa erittäin alhaiset hinnat.

Toisaalta fyysiset palvelimet ovat kalliita. Tämä johtuu siitä, että he tarvitsevat fyysisen tilan olemassaolon, jäähdytyksen, tekniikan … Joten niistä on maksettava suuria maksuja.

Palvelin pilvessä voit käyttää tiedostojasi milloin vain. Tällä hetkellä on temppuja ja toimintoja, joiden avulla voit katsella ja käyttää Google Drive -tiedostoja ilman Internet -yhteyttä. Lisäksi näitä päivitetään jatkuvasti.

käytä pilvipalvelinta

Fyysiset palvelimet eivät salli pääsyä tilille mistä tahansa, niihin pääsee vain nimetyllä laitteella. Nämä päivittyvät hitaammin, koska ne tarvitsevat käyttöoikeuksia ja tämän pitäisi tehdään käsin. Lisäksi näiden palvelujen vuokraaminen on yleensä pidempää ja sisältää siirtokulut.

Miten pilvipalvelin toimii ja mihin se on tarkoitettu?

Palvelimen valitseminen pilvessä tarjoaa eri etujen lisäksi satoja tallennusvaihtoehtoja. Esimerkiksi pilvipalvelimen ansiosta voit ladata ja jakaa tiedostoja Dropboxiin, toiseen kuuluisaan palvelimeen.

Jos ihmettelet, miten nämä toimivat? Se johtuu virtualisoinnista. Useimmat pilvipalvelimet toimivat ohjelmiston kautta, joka hallitsee ja suorittaa erilaisia ​​toimintoja. Tätä ohjelmistoa kutsutaan hypervisoriksi, tämä on asennettu useille fyysisille palvelimille, jotta he voivat ottaa heihin yhteyttä.

Kun ne on yhdistetty, niiden linkitys poistetaan ja ryhmitellään yhteen, jotta luodaan pilvipalvelimia, jotka toimivat automaattisesti, jotta mahtuu miljoonia käyttäjiä.

Samoin on olemassa virtuaalipalvelimia, joiden tehtävänä on isännöidä jokaista virtuaalialustaa ja hallita niitä helposti.

Kuinka valita oikea palvelin?

Kuka tahansa Internet -yhteyden avulla voit käyttää pilvipalvelinta. Pilvessä on satoja palvelimia. Palvelinta valittaessa on otettava huomioon eri näkökohdat.

Jos haluat palvelimen pilvessä, sinun on kiinnitä huomiota tarpeisiisi. Jos olet tavallinen käyttäjä, joka haluaa tallentaa tietosi, Google Drive voi olla paras vaihtoehto, mutta jos haluat isännöidä digitaalisia alustojasi, päätös on monimutkaisempi.

mega pilvipalvelin

Google Driven lisäksi tarjoaa mahdollisuuden isännöidä digitaalisia alustoja Google Cloud Platformin kautta. Tämä voi olla erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka työskentelevät WordPressin kaltaisten verkkopalvelujen kanssa, tai yrityksille, jotka haluavat parantaa työmääräänsä Oracle -palveluissa.

Google Cloud Platform Se on sijoitettu yhdeksi parhaista palvelimista pilvessä, koska sen avulla voit parantaa sivustosi turvallisuutta, siirtää kaikki tiedostot järjestykseen ja vähentää käyttämättömien infrastruktuurien ja palveluiden kustannuksia.

Pilvitallennuksen edut ja haitat

Monet ihmiset ja yritykset turvautuvat tähän vaihtoehtoon tietojen tallentamiseen pilveen, mutta tiesit, mitä etuja ja haittoja tämän palvelun käytöstä on.

Etu:

Pääsy on yksi tämän tallennuspalvelun tärkeimmistä eduista, koska voit tehdä sen mistä tahansa näet kaiken sisällön sieltä.

Toinen erinomainen etu on, että voit määrittää useiden laitteiden synkronoinnin samanaikaisesti. Siksi, jos teet muutoksia yhteen, se näkyy automaattisesti muissa.

Suojauskerrokset pystyivät ennen välttää mahdollista tietojen menettämistä tai verkkohyökkääjien puuttuminen on toinen etu.

Haitat:

Vaikka saatat ajatella, että riippuvuus kiintolevyistä on päättynyt, se ei ole niin ja monet yritykset, jotka tarjoavat tätä palvelua, käyttävät sitä edelleen.

On mahdollista paljastaa yksityisyys tallennetuista tiedoista palvelua tarjoavien eri yritysten toimesta.

Internet -yhteys ja sen nopeus voivat olla haitta, jos sinulla ei ole hyvää signaalia tallennuspalvelun käyttämiseen. Tämä voi estää sinua pääsemästä käsiksi tekemiisi muutoksiin reaaliajassa. Tai haluat nähdä tiettyjä tietoja paikassa, jossa ei ole verkkoyhteyttä.