Skip to content

Yrityksen sähköpostin tekeminen SiteGroundissa – Vaiheittainen opas

1 de huhtikuu de 2022
logo siteGround 18738

SiteGround on yksi parhaista hosting-palveluista nykyään, ja se tarjoaa useita palveluita ja toimintoja, jotka auttavat käyttäjiä saamaan hyvän kokemuksen alustalla.

Yksi asioista, joita voit tehdä tällä alustalla, on lähetä yrityssähköposti SiteGroundissa, joka on olennainen osa verkkosivua. Tämä johtuu siitä, että yrityssähköpostit lisäävät potentiaalisten asiakkaiden uskottavuutta. Verkkosivustosi tärkeäksi osaksi pidetylle sähköpostille, jolla on oma verkkotunnus, se tuottaa monia monia etuja.

Mitä hyötyä on sähköpostiosoitteesta, jossa on oma verkkotunnus?

Kun ostat verkkotunnuksen, sinun on luotava verkkosivusto ja luotava oma sähköpostiosoitteesi omalla verkkotunnuksellasi. Jälkimmäinen on olennaista, koska se antaa uskottavuutta yrityksellesi, yrityksellesi tai brändillesi.

Luomalla sähköpostiosoitteen omalla verkkotunnuksellasi saat etuja, kuten parantaa tuotekuvaamikä on erittäin hyödyllistä, jotta potentiaaliset asiakkaasi voivat muistaa yrityksesi nimen, jolloin saat paremman näkyvyyden tuotteistasi tai palveluistasi.

Yrityssähköpostilla pääset viestinnän ja markkinoinnin toiselle tasolle, se on keino tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi luotettavammalla tavalla, sillä sen avulla pystyt valvoa ja järjestää yrityksen sisäistä viestintää, yritys tai tuotemerkki. Yrityssähköpostilla voit aloittaa sähköpostimarkkinointikampanjoiden luomisen, ja sen avulla voit hallita kaupallisen prosessin jokaista vaihetta, kunnes saat loppuun myynnin tai luot asiakasuskollisuuden.

Menettely yritystilin luomiseksi

 1. Siirry SiteGround-verkkosivustolle.
 2. Käytä SiteGround-tiliäsi käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 3. Siirry yläreunassa olevaan valikkoon ja valitse verkkosivustovaihtoehto.
 4. Sitten sinun on napsautettava ”Sivuston työkalut” -painiketta.
 5. Siirry sivun vasemmalla puolella olevaan valikkoon ja napsauta ”Sähköposti” -vaihtoehtoa.
 6. Sitten sinun on napsautettava ”Tilit” -vaihtoehtoa.
 7. Osassa ”Luo uusi gmail-tili”sinun on kirjoitettava nimi, jonka haluat postin kuljettavan.
 8. ”Salasana”-osiossa sinun on määritettävä salasana sähköpostiin, jonka haluat luoda.
 9. Sitten napsauta ”Luo” -painikettaja näin helposti olet luonut yrityssähköpostisi.

Kuinka minun pitäisi määrittää yritykseni sähköpostitilini SiteGroundissa?

 1. Syötä SiteGround-verkkosivusto.
 2. Kirjaudu sisään SiteGround-tilillesi.
 3. Valitse ”Websites” -vaihtoehto ylävalikosta ja napsauta sitten ”Sivustotyökalut” -painiketta.
 4. Napsauta ”Sähköposti” -vaihtoehtoa vasemman reunan valikosta ja sitten Napsauta ”Tilit” -vaihtoehtoa.
 5. Alareunasta löydät kyseisellä verkkotunnuksella luodut tilit.
 6. Etsi tili, jonka haluat määrittää, ja napsauta sitten toimintosarakkeessa olevaa kolmen pystysuoran pisteen kuvaketta, jolloin avautuu avattava valikko.
 7. Avattavasta valikosta löydät vaihtoehdot ”Käytä verkkosähköpostia”, ”Vaihda salasana”, ”Muuta tilarajaa”, ”Webmailin asetukset” ja ”Poista”.
 8. Napsauta vaihtoehtoa ”Configuration webmail”ja se avaa valintaikkunan.
 9. Napsauta sitten ”Manuaalinen määritys” -välilehteä, ja se näyttää luettelon kaikista sähköpostimäärityksistä, jotka meidän on tehtävä sähköpostitilillemme.

mies käyttää kannettavaa tietokonetta

Mitä muita toimintoja voin tehdä SiteGround-tililläni?

Yrityksen sähköpostin määrittämisen lisäksi voit myös päästä yrityksesi sähköpostiisi, jossa voit lähettää tai vastaanottaa sähköposteja. Tehdäksesi tämän sähköpostin asetuksissa sinun on valittava vaihtoehto ”Käytä webmailia”. Valitsemalla tämän vaihtoehdon sinut ohjataan yrityssähköpostisi Saapuneet-kansioon.

Kun olet yrityksesi sähköpostilaatikossa, voit napsauttaa ”Uusi sähköposti” ja kirjoittaa sähköpostin mille tahansa asiakkaalle.

Vaihtoehtoiset alustat sähköpostitilin omaan verkkotunnukseen

Vaikkakin luo yritystili SiteGround-tililtäsi, se voi olla todella helppoa. Jotkut käyttäjät saattavat haluta käyttää muita alustoja, jotka tarjoavat saman palvelun, mutta eri työkaluilla tai ominaisuuksilla.

On olemassa muita alustoja, joita voit käyttää vaihtoehtoina SiteGroundille, jotta sinulla on sähköpostitili omalla verkkotunnuksellasi. Parhaat alustat sähköpostipalveluiden suhteen ovat Gmail, Outlook ja Yahoo!.

henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella

gmail

Yksi Google-kampanjan käytetyimmistä sovelluksista on sähköpostitilipalvelu, jonka suosio on kasvanut ajan myötä. Alusta tarjoaa useita työkaluja ja toimintoja jotka parantavat käyttökokemusta.

Lisäksi he tekevät jatkuvasti innovaatioita kaikenlaisten tehtävien optimoimiseksi, joten tämä alusta tulee erittäin houkutteleva vaihtoehto. Tällä alustalla voimme hyötyä kaikista sen tarjoamista työkaluista, kuten G Suite yrityksille, jossa voimme käyttää muun muassa Google-kalenteria, Google Drivea.

Näkymät

Se on alusta, joka on uusittu ajan myötä, ennen kuin se tunnistettiin hotmailiksi. Outlook on hyvä vaihtoehto yrityssähköpostin luomiseen, koska se on Microsoftin yritysalusta, luomalla Outlookiin tilin, pääsemme käyttämään kaikkia heidän tarjoamiaan palveluita, kuten mm. Ilmainen pääsy Microsoft Office Online -työkaluihinkalenteri ja pääsy Skype-tilillesi.

Yahoo!

Verrattuna kahteen edelliseen alustaan, tämä on vähiten suosittu, vaikka tämä alusta on silti veto yrityksen sähköpostitilin luomiseen. Se on luotettava alusta ja tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​ominaisuuksia ja työkaluja.

Lisäksi, tarjoaa 1 Tt tallennustilaa, joka on yksi suurimmista kahteen edelliseen alustaan ​​verrattuna. Tällä alustalla on myös monia lisäominaisuuksia, kuten tarkennettu haku arkistoiduille viesteille, kalenteri, muistilehtiö jne.