Skip to content

Kuinka käyttää ja aktivoida Airdrop lähettää tai jakaa tiedostoja iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
Logo Manzana Rostro

Oletko koskaan miettinyt, millaista elämä olisi, jos et voisi jakaa kokemuksiasi muiden kanssa? Varmasti kaikki olisi täysin erilaista kuin mitä olet tottunut tekemään päivittäin. On tavallista, että ihmiset jakavat kaikenlaisia kuvia, videoita tai audioita.

Ja vaikka se tehdään päivittäin erittäin hyvin, tietyt laitteidemme vaihtoehdot voidaan pitää itsestäänselvyytenä. Jos olet Apple -käyttäjä ja haluat tietää enemmän siitä, miten jakaa mediatiedostoja mobiililaitteiden ja tietokoneiden välillä.

Tämä artikkeli näyttää sinulle vaihe vaiheelta, kuinka voit käyttää ja aktivoida Airdropin Apple -laitteillasi täysin yksinkertaisesti.

Mikä on Airdrop?

Tämä on verkkopalvelu langattomasti yhdistetyille laitteille Applen käyttöjärjestelmissä, kuten macOS ja iOS. Tämä mahdollistaa multimediatiedostojen siirron käyttämällä Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyttä tietokoneiden ja iOS-laitteiden välillä yhteensopiva.

Tämä prosessi suoritetaan ilman tarvetta käyttää sähköpostia tai muuta työkalua sisällön tallentamiseen. Siirto voi tapahtua iOS -laitteen ja yhteensopivan tietokoneen välillä sekä kahden Mac -tietokoneen välillä 2012 tai uudempi.

Kun käytät sitä tiedostojen lähettämiseen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ylität a kokorajoitus koska sillä ei ole rajoituksia tältä osin.

Kuinka käyttää ja aktivoida Airdrop lähettää tai jakaa tiedostoja iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa?

Jos haluat jakaa multimediatiedostoja läheisten ystäviesi laitteille, mutta et tiedä miten, tässä näytämme sinulle tien. Aluksi sinun on pidettävä mielessä, että joihinkin asioihin sinun on valmistauduttava lähetyksen suorittamiseksi vaadituissa olosuhteissa.

Ensinnäkin laite Lähetät sen osoitteeseen, jonka on oltava odotetulla Wi-Fi- tai Bluetooth-alueella. Riittävän lähellä säteilevää laitetta.

Toiseksi sinun on varmistettava, että sekä laitteessasi että tiedostossa olevassa laitteessa on WiFi -yhteys. On tärkeää, että osaat muodostaa yhteyden, katkaista yhteyden tai poistaa pääsyn WiFi -verkkoon.

Kolmanneksi, sinun on tarkistettava, onko vastaanottava laite aktivoinut Airdrop -vastaanottimensa vastaanottamaan multimediatiedostoja ”Vain yhteystiedot”. Tällä tavalla voit vastaanottaa tiedoston, jos olet rekisteröitynyt osoitekirjaasi tai sähköpostiisi.

Jos vastaanottavassa laitteessa ei ole sähköpostiosoitettasi tai yhteystietoasi, sinun on aktivoitava tunnuksesi Pudottaa lentokoneesta kaikille”. Tällä tavalla, vaikka heillä ei olisi aiempaa linkkiä, se voi vastaanottaa tiedostoja laitteeltasi ilman ongelmia.

Kuinka aktivoida Airdrop?

Henkilö, joka aktivoi Airdropin matkapuhelimessa

Tämä on yhtä helppoa kuin pyyhkäisemällä ylös päästäksesi ohjauskeskukseen ja aktivoidaksesi näin Airdrop. Tee tämä ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto tarpeidesi mukaan, mukaan lukien seuraavat: ”Älä vastaanota”, ”Vain yhteystiedot” ja ”Kaikki”.

Voit säätää, kuka voi siirtää multimediatiedostoja tai ei. Näin voit hallita paremmin Apple -laitteellesi vastaanotettuja multimediatiedostoja.

Kuinka käyttää Airdropia?

Koska voit nähdä, kuinka helppoa on aktivoida Airdrop laitteessasi omena laite näet kuinka jakaa tiedostoja. Kiinnitä huomiota seuraaviin vaiheisiin:

Vaihe 1

Siirry sovellukseen saadaksesi jakamisvaihtoehdon. Jos haluat jakaa multimediatiedoston ”Valokuvat” -kohdasta, avaa sovellus ja etsi symboli sieltä ”Jaa”.

Vaihe 2

Odota, kunnes näet laitteen vastaanottavan jaettavan multimediatiedoston, ja valitse se lähettääksesi sen. Jos tämä sisältää sinut pyynnön yhteyshenkilöiden joukkoon, kuvan viereen tulee kuva, muuten se sisältää vain nimen.

Kuinka hyväksyä tiedostot Airdropissa?

Jos tapaus on käänteinen ja sinä olet se, joka vastaanottaa tiedoston toiselta omena laite, Mitä sinun pitäisi tehdä? Ole tarkkaavainen, kun multimediatiedostoa siirretään, koska esikatselu ja vaihtoehdot tulevat näyttöön.

Siellä voit hyväksyä tai hylätä sinulle lähetetyn multimediatiedoston, jos hyväksyt sen, se siirtyy vastaavaan sovellukseen. Tällä tavalla, jos valokuva lähetettiin sovelluksesta ”Kuvat” se käsittelee tämän vastaanottavassa laitteessa.

Jos siirto tapahtuu välillä a iPhone ja iMac esikatselu ja vaihtoehdot eivät tule näkyviin, mutta ne suoritetaan automaattisesti. Tämä artikkeli voi auttaa sinua saamaan lisätietoja iPhonen valokuvien ja videoiden katselemisesta televisiosta Apple TV: n kautta ilman kaapeleita.

Toisaalta, jos haluat tietää, miten ohjauskeskus poistetaan käytöstä iPadin lukitusnäytössä, kehotamme sinua lukemaan tämän linkin.