Skip to content

Kuinka peruuttaa App Storen tilaus iPhonesta tai iPadista? – Nopea ja helppo

26 de elokuu de 2021
cancelar suscripcion app store

Yhä useampi sovellus vaatii maksullisen tilauksen toimiakseen normaalisti. Kaikki nämä iPhone -laitteissa sovelluksia ja asennetut palvelut on paljon helpompaa nähdä, mitkä ovat aktiivisia, ja peruuttaa App Storen tilaus iPhonesta tai iPadista. Seuraavaksi kerromme kuinka.

App Store -tilausten peruuttaminen iPhonesta muutamassa vaiheessa

Kaikki sovellukset, jotka ne maksetaan määräajoin luottokortiltasi tai ne, joiden kanssa voit nauttia ilmaiseksi tietyn ajan ja aloittaa sitten maksamisen, vähennetään edelleen tililtäsi, jos et peruuta sitä.

On kuitenkin hyvin yksinkertainen tapa estää lisäkustannusten veloittaminen tililtäsi sovelluksen käytöstä. Tämä tapahtuu sen laitteen mukaan, jonka tilauksen haluat peruuttaa.

  • Tässä tapauksessa teemme sen iPhonesta. Tätä varten sinun on syötettävä asetukset sovelluslaatikosta. Napsauta sitten nimeäsi Apple ID. Seuraavaksi sinun on siirryttävä iTunesiin ja App Storeen.
  • Ponnahdusikkuna avautuu, josta sinun on valittava Näytä Apple ID. Siirry sitten Tilaukset -kohtaan. Sieltä näet kaikki rekisteröimäsi sovellukset ja palvelut.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, napsauta kyseistä sovellusta ja uudessa näytössä näet kuukausittain tiedot siitä, mitä maksat. Alla voit valita punaisella Peruuta tilaus.
  • Napauta tätä painiketta tehdäksesi sen ja vahvista sitten toimintasi napsauttamalla OK. Tällä tavalla olet ratkaissut asian onnistuneesti.

App Storen tilausten peruuttaminen iOS: ssä ja iPadOS 13: ssa tai uudemmassa

Jos sinulla on iOS -laite tai iPadOS 13 tai uudempi ja haluat peruuttaa sovelluksen tai maksullisen palvelun tilauksen App Storesta, sinun on tehtävä se seuraavasti:

  • Aloita siirtymällä App Storeen.
  • Napsauta sitten profiilisi avataria. Se löytyy näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Napsauta sitten sovelluksia tai palveluita, jotka haluat peruuttaa tai peruuttaa tilauksen. Sitten avautuu uusi käyttöliittymä, jossa on yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä maksat kuukausittain sen käytöstä. Alla on mahdollisuus peruuttaa tilaus.
  • Sinun on vahvistettava tämä toiminto napsauttamalla Hyväksyä. Tällä tavalla voit poistaa kaikki Apple ID: si linkitetyt maksulliset tilaukset.

Jos haluat peruuttaa Apple Musicin tai Netflixin tai Spotifyn kaltaisten palveluiden automaattisen uusimisen tilauksesi, sinun on annettava niiden verkkosivustot löytääksesi tapa peruuttaa ne.

Voinko jatkaa sovelluksen käyttöä tilauksen peruuttamisen jälkeen?

Tämä on kysymys, joka vaivaa monia Applen käyttäjiä, koska useimmiten me vain haluamme lopettaa tilausten uusiminen seuraavalla kaudella.

sovelluskaupan logo

Voitko lopettaa sen käytön vai ei, riippuu kunkin sovelluksen laskutusjaksosta. Kun peruutat tilauksen, voit jatkaa heidän palveluidensa käyttöä kyseisen ajanjakson loppuun asti.

Jos esimerkiksi sovelluksesi tai palvelusi tilaus uusitaan jokaisen kuukauden 5. päivänä ja päätät peruuttaa tilauksen edellisen kuukauden 20. päivänä, voit jatkaa sen etujen käyttöä 4. päivään asti.

Sama ei tapahdu joissakin sovelluksissa tai palveluissa, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson määräajaksi ja peruuttavat sen ennen aloittaa vastaavan laskutuksen. Näissä tapauksissa tilaus tehdään välittömästi.

Suosittelemme, että jos haluat peruuttaa ilmaisen kokeilujakson ennen kuin he alkavat veloittaa tarjoamistaan ​​palveluista, tee se vähintään kaksi päivää ennen kokeilujakson päättymistä. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan tilaus.

Siitä huolimatta, jos haluat oppia lisää siitä, muista, että on mahdollista luoda iTunes App Store -tili ilmaiseksi ja ilman korttia. Avaa sitten kaikki mahdollisuudet, jotka Apple tarjoaa meille.