Skip to content

Mikä on Apple Pay Express -tila ja miten tämä maksutapa toimii? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
logo apple pay

Jotain, joka tulee aina mieleen ostaessamme, on jos voimme maksaa nopeasti ja tehokkaasti. Käteinen tai digitaalinen, tehokas maksutapa on tänä päivänä elintärkeä. Erinomainen maksutapa on Apple Pay, etenkin uuden Express -tilan kanssa.

Siksi tänään annamme sinulle täydellisen oppaan siitä, mitä Apple Pay Express -tila ja miten tämä maksutapa toimii. Joten älä epäröi käyttää sitä eräänä päivänä.

Mikä on Apple Pay Express -tila?

Jotta voimme tuntea tämän sovelluksen, meidän on ensin tunnettava Apple Pay ja sen toiminta sekä sen suosituimmat maksutavat. Lisäksi, koska se on niin tunnettu, ei ole yllättävää, että kuuluisa yritys tekee yhä enemmän parannuksia siihen.

Apple Pay Express -tila tekee maksuprosessista paljon nopeampaa. Sen avulla käyttäjä ei tarvitse käyttää kasvojen tai sormenjälkien tunnistusta suorita maksu tehokkaasti.

Tämä Apple Payn laajennus epäilemättä parantaa ja nopeuttaa maksuprosessia. Lisäksi se vähentää ongelmien riskiä tapahtuman suorittamisen ja sen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

Kuinka se toimii?

Tämä hyödyllinen Apple Pay -parannus on todella helppokäyttöinen. Itse asiassa se mahdollistaa maksuprosessin suorittamisen ilman lupaasi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia Apple Pay -maksukortin vaihtamisesta niin usein.

Käyttäjän tarvitsee vain valita etukäteen pankkitili, jolla hän haluaa suorittaa maksun. Sitten sinun tarvitsee vain tuoda iPhone tai Apple -kello laitteeseen, jota kauppa tai myyjä käytti maksamiseen.

Kun kaikki tämä on tehty, maksu on valmis. Ja kuten Apple Pay -sovellus, se on täysin langaton, joten matkapuhelimesi ei tarvitse koskea mihinkään, mitä et halua.

Valitettavasti tämä vaihtoehto on saatavilla vain Lontoon kaupungissa. Sitä voidaan käyttää maksamaan julkinen liikenne samassa kaupungissa laitteesta, joka on kääntöportin sisällä linja -autojen sisäänkäynnillä.

Vaikka toistaiseksi se löytyy vain Lontoosta ja äskettäin Madridista, tämän maksutavan odotetaan leviävän muihin kaupunkeihin ympäri maailmaa.

Voimme myös olla varmoja, että tämä on pian toteuttamiskelpoinen vaihtoehto kaikille. Mutta vaikka tämä upea vaihtoehto on ulottuvillamme, voit jatkaa Apple -kortin käyttöä ja puhdistaa sen, jotta se pysyy suojattuna, jotta se ei huonone tai naarmuunnu.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen käyttöä?

Jos olet kaupungissa, jossa Apple Pay Express -tilaa voidaan käyttää, sinun on otettava huomioon tietyt tekijät, jotta voit käyttää sitä oikein.

Ensinnäkin sinun on muistettava, että sinulla on päivitetty Apple -laite. Jotta voit käyttää Apple Pay Express -tilaa, sinulla on oltava iPhone SE, 6s, 6s Plus tai uudempi malli. Samoin, jos aiot käyttää Apple Watchia maksujen suorittamiseen, sinun on varmistettava, että se on Apple Watch Series 1 tai 2 tai jokin näistä myöhemmin.

Sinulla on myös oltava Apple ID yhdistettynä iCloudiin, jotta voit käyttää tätä uutta maksutapaa. Lisäksi sinulla on oltava julkisen liikenteen kortti, joka hyväksyy tämän maksualustan, tai määritä maksu-, luotto- tai prepaid -korttisi maksutavaksi.

Ja mikä voi epäilemättä kiinnostaa sinua, kun maksat Apple Pay Express -tilassa, on tieto siitä, että Apple -laitteen käynnistäminen ei ole edes välttämätöntä sen käyttämiseksi. Itse asiassa voit jatkaa maksamista, vaikka iPhonessasi tai Apple Watchissasi ei ole veloitusta.

Muista myös, että jos laitteesi katoaa tai varastetaan, voit keskeyttää Apple Pay Express Mode -palvelun. Voit saavuttaa sen siirtymällä iCloudiin Apple ID ja vaihtaa sen Lost -tilaan. Voit sitten luoda Apple -tilin uudella tunnuksella, jotta kukaan ei voi suorittaa maksuja puolestasi.

maksa omenalla

Suosittelemme myös, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia Apple Pay Express -tilan käytössä, käy virallisella sivulla Applen tuki. Sieltä löydät tarvitsemasi avun tämän asianmukaiseen käyttöön maksutapa.

Toivomme, että nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä sinulle ja että voit helpottaa päivittäistä työskentelyäsi paljon Apple Pay Express -tilan avulla.