Skip to content

Kuinka poistaa pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun? – Askel askeleelta

24 de elokuu de 2021
movil apple 1

Lyhyesti sanottuna Apple on nousemassa tällä hetkellä johtavaksi televiestintä-, viihde- ja ostospalvelujen tarjoajaksi. Ja palveluja ja sovelluksia Apple ID tarjoaa. Mutta seuraavassa opetusohjelmassa selitämme, mitä sinun pitäisi tehdä, kun haluat poista pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun, vaihe vaiheelta.

Tämän ID -tilin avulla käyttäjät voivat nauttia useista palveluista, mukaan lukien mahdollisuus käyttää pilveä tallennustilana tai kuunnella suosikkimusiikkiaan. Mutta joskus on käyttäjiä, jotka päättävät kummallisista syistä, että he eivät kyseenalaista peruuttamista tai poista Apple ID -tili pysyvästi.

Olemme kommentoineet monia artikkeleita monipuolisista ja houkuttelevista palveluista, joita Apple tarjoaa asiakkailleen. Ja joukossa voimme nimetä uuden Apple Payn, ja sinun on erittäin hyvä oppia, mitä se on, mihin se on tarkoitettu ja miten tämä mielenkiintoinen sovellus toimii.

Kuinka poistaa pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun

Seuraavassa opetusohjelmassa annamme sinulle tarvittavat ohjeet, jotta voit poista pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun. Sekä mobiililaitteilla että Mac -tietokoneilla, ja sitten kerromme sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä. Jos sinulla on tietokone, sinun on suoritettava seuraava toimenpide.

Menet käyttämääsi selaimeen ja kirjoitat seuraavan verkko -osoitteen https://privacy.apple.com. Sivulle sinun on annettava tilisi Apple ID ja salasana. Seuraava askel on vastata järjestelmän tarjoamiin turvakysymyksiin ja jatkaa.

Nyt sinun on vieritettävä sivun loppuun, josta löydät osion Poista tilisi, ja napsauta sitten vaihtoehtoa Aloita. Palaa alas, kunnes löydät vaihtoehdon Valitse syy, sinun on valittava sinulle tarjottava syy. Seuraava vaihe on valita ruutu, jossa se on merkitty Olen lukenut ja hyväksyn nämä ehdot.

Nyt sinun on annettava sähköpostiosoite, josta saat ilmoituksia, nyt näet suojakoodin, joka sinun on kopioitava. Sitten näyttöön tulee toinen näyttö, johon sinun on syötettävä kopioitu koodi. Lopeta seuraavaan ikkunaan napsauttamalla Poista tili -vaihtoehtoa ja olet jo suorittanut menettelyn.

Kuinka poistaa pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun iPhone -laitteilla

Niin voit poista pysyvästi Apple ID -tili, joka ei ole minun, sinun on tehtävä seuraava. Siirry ensin mobiililaitteesi selaimeen. Kirjoita osoiteriville seuraava verkko -osoite. https://privacy.apple.com. Nyt sinun on annettava Apple ID, jotta voit kirjautua sisään. Nyt sinun on napsautettava kuvaketta, jolla on nuolen muoto, ja nyt seuraavaan kenttään sinun on annettava salasana.

Kun olet syöttänyt nämä tiedot, paina nuolikuvaketta uudelleen. Nyt näet kaksi turvakysymystä, joihin sinun on vastattava. Tai on mahdollista, että sinulle lähetetään koodi, suorita pyydetty toiminto. Kun tämä toiminto on tehty, napsautat Jatka -vaihtoehtoa.

Tämä toiminto vie sinut uuteen ikkunaan ja vierität alas, kunnes löydät osion Poista tili ja napsauta Käynnistä -vaihtoehtoa. Sinulle näytetään kaikki tilisi poistamista koskevat tiedot. Mutta sinun on mentävä alas, kunnes löydät vaihtoehdon Valitse syy ja valitse tarjottujen joukosta ja paina sitten Jatka.

Poista tili

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla ruutu Olen lukenut ja hyväksyn nämä ehdot ja napsauta sitten Jatka. Aseta sähköposti niin, että saat ilmoituksia, kopioi nyt koodi ja liitä se seuraavaan näyttöön vastaavaan kenttään. Lopeta prosessi napsauttamalla Poista tili -vaihtoehtoa.

Meidän on oltava hyvin selkeitä käsityksestä, jonka mukaan emme todellakaan poista jonkun toisen tiliä. Pyrimme poistamaan tilin pysyvästi matkapuhelimestamme, voidaksemme käyttää sitä omassamme. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sukulainen antaa sinulle esimerkiksi vanhan matkapuhelimen.