Skip to content

Kuinka käyttää tietokoneeni isäntätiedostoa haittaohjelmien tai roskapostin estämiseen?

27 de elokuu de 2021
virus malicioso

Sitten nähdään kuinka voin käyttää tietokoneeni hosts -tiedostoa haittaohjelmien tai roskapostin estämiseen. Tällä tavoin parannamme merkittävästi tietokoneemme suojausta.

Se ei ole varsinaisesti uutuus, kun selaamme Internetiä, ja saamme jatkuvasti tartuttaa tietokoneemme erityyppisillä tietokoneviruksilla, mikä ei ainoastaan ​​vaaranna tietokonetta vaan myös kaikkia siihen tallennettuja tietoja.

Siksi aiomme opettaa sinulle kuinka käyttää Windows -isäntätiedostoa ei vain haittaohjelmien tai vaarallisten verkkosivustojen estämiseksi. Mutta myös niin, että voit estää kaikenlaiset sivustot, joita et halua olla käytettävissä millään tavalla.

Tämä on erittäin myönteistä, koska jos sinulla on lapsia kotona. Voit estää sinua pääsemästä tietyille sivustoille, kuten aikuisille suunnatulle sisällölle, vain esimerkin vuoksi.

Seuraa tätä opetusohjelmaa kirjeeseen ja huomaat nopeasti, että muutat isäntätiedosto Halutun estäminen on helpompaa kuin voisi kuvitella. Aloitetaan.

Kuinka käyttää isäntätiedostoa haittaohjelmien estämiseen

Isäntätiedostoa voidaan käyttää estää aikuisille tarkoitettuja verkkosivustoja, haittaohjelmat jne. Siksi on ihanteellista saada käsitys siitä, miten voimme käyttää sitä, varsinkin jos meillä on kotona lapsia, jotka käyttävät tietokonetta.

Mikä isäntätiedosto on? Se on pelkkä tekstiasiakirja, joka sijaitsee käyttöjärjestelmän kansiossa, jonka se tarkistaa aina, kun se muodostaa yhteyden toimialueeseen.

Kuinka voimme estää verkko -osoitteen? Tämä prosessi on helpompi kuin voit kuvitella. Ainoa asia, jonka meidän on tehtävä, on avata tiedosto, joka on seuraavassa osoitteessa: C: Windows System32 drivers etc.

Kun isäntätiedosto on avattu, meidän on siirryttävä sen pohjaan poistamatta mitään ja lisättävä esimerkiksi: 0.0.0.0 www.instagram.com.

Tallenna muutokset ja käynnistä tietokone uudelleen. Jos yrität siirtyä Instagramiin mistä tahansa selaimesta tai sovelluksesta, et voi tehdä sitä. Pyydämme tietokonettamme, että kaikki liikenne, jonka pitäisi (normaaleissa olosuhteissa) mennä Instagramiin, siirry IP -osoitteeseen 0.0.0.0, joka aiheuttaa kuorman epäonnistumisen eikä tuloksia.

Toisaalta sinun on otettava huomioon parhaat vakoiluohjelmien ja haittaohjelmien torjuntaohjelmat, mikä lisää tietokoneen laitteiden turvallisuutta.

haittaohjelmahälytys

Haittaohjelmien estäminen hosts -tiedostolla

Joten kun ymmärrämme täysin, kuinka voimme muokata tiedostoa verkkosivustojen estämiseksi. Mennään nyt askel pidemmälle ja käytetään Steven Blackin luomaa IP -osoitteiden kokoelmaa GitHubissa.

Mitä se koskee? Se on kokoelma osoitteita, jotka meidän pitäisi estää, koska ne ovat täysin turvattomia. Ne perustuvat luotettavilta sivustoilta, kuten adaway.org, malwaredomainlist.com, kerättyihin tietoihin.

Nykyisessä tietokannassa on yhteensä lähes 40 tuhatta merkintää. Ne on järjestetty erittäin huolellisesti, jotta kukaan ei toista mitään osoitetta. Nämä ovat osoitteita, jotka meidän on estettävä parantaaksemme tietokoneemme suojausta.

Ihan kuin se ei riittäisi. GitHubista kaikki on myös järjestetty luokkiin. Tämä tarkoittaa, että voit estää haluamasi haittaohjelmatyypin käyttämättä koko luetteloa.

Millaisia ​​haittaohjelmia tai epäilyttäviä sivustoja se estää? Sivustot: uhkapelit, kasinot, aikuisille suunnattu sisältö, mainosohjelmat, haittaohjelmat, valeuutiset, tietojenkalastelu, muiden joukossa.

Näet, mistä tiedot on otettu, jotta voidaan päätellä kaikkien tiedostojen osoitteiden lisäämisestä. Joten sen käsittelemät tiedot ovat melko yksityiskohtaisia, jotta voit olla mahdollisimman varma, että estät todella vaarallisia sivustoja.

Joka tapauksessa kaikille aloittelijoille on parasta ottaa huomioon paras ilmainen ja maksettu virustorjunta Windowsille. Tällä tavalla voit suojautua kaikilta viruksilta tai uhilta.