Skip to content

Kuinka kirjautua tai kirjautua League of Legendsiin? – Kirjaudu sisään LoL (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
LOL dorado

LoL on kuuluisa online -peli, jota kaikki jo rakastavat, ja League of Legendsiin kirjautumisesta on tullut rutiini monille Internetin käyttäjille ja pelaajille, jotka ovat tämän tyyppisen alustan faneja.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan sitä, voit kirjautua sisään asiakkaalta sovelluksesta ja nauti viihdyttävistä tiimipeleistä ystävien tai tuntemattomien kanssa, mutta ensin sinun on suoritettava sarja tärkeitä vaiheita.

On tärkeää, että ennen pelaamisen aloittamista sinun on tiedettävä vähimmäis- ja suositusvaatimukset pelaamisen aloittamiseksi.

Luo LoL -tili

Tietenkin, jotta voit kirjautua League of Legendsiin, sinulla on oltava Aktiivinen tili tai olemassa, jotta tämä menettely onnistuu, joten voit pelata Riot -palvelimilla.

Löytääksesi tämän pelin rekisteröinnin sinun on ensin löydettävä kehittäjän sivu, joka riittää kirjoittamaan nimen ’League of Legends’ löytääksesi sivuston espanjaksi Googlen hakutuloksissa.

Kun käytät verkkoa, näet sivun otsikossa välilehtiä ja oikeassa yläkulmassa ilmaisimen, joka sanoo ’Pelaa nyt’, se on sininen.

Kun napsautat sitä, LoL -alusta pyytää rekisteröitymistäsi ensimmäisenä sähköpostiosoitteena, syötä mielestäsi kätevä ja napsauta sitten ’Alkaa’ tämän vaiheen suorittamiseksi.

Toisessa vaiheessa sinun on annettava toinen henkilökohtainen tieto, joka tässä tapauksessa on syntymäaika. Näin kehittäjät varmistavat, että sinulla on alaikäraja, ennen kuin lataat asiakkaan ja voit kirjautua League of Legendsiin.

Nyt sinun on viimeisenä vaiheena Syötä käyttäjänimesi, jonka avulla muut pelaajat tunnistavat sinut, ja sen jälkeen salasana, jolla on matala, keskisuuri tai suuri komplikaatio, joka sinun on toistettava vahvistaaksesi ja hyväksyäksesi käyttöehdot ja viimeistely.

Lataa peliohjelma

Seuraavana vaiheena kirjautumiseen League of LegendsSinun on ladattava peliohjelma, jonka avulla voit saada kaikki ohjelmatiedostot ja kirjautua sisään ennen pelaamista.

Kun olet suorittanut rekisteröinnin, se antaa sinulle kaksi latausvaihtoehtoa, joista ensimmäinen on tarkoitettu niille, joilla on Microsoft -käyttöjärjestelmä, eli Windows, ja toinen on Mac -laitteille.

Joten sinun on valittava ottaen huomioon nämä kaksi vaihtoehtoa. Jos olet Linux -käyttäjä, voit käyttää asiakasta muilla tavoilla, mutta on suositeltavaa käyttää joitakin kahdesta aiemmasta järjestelmästä.

Samoin, kun olet valinnut, kumpi vaihtoehdoista sopii sinulle parhaiten, alkaa asiakkaan lataaminen, joka painaa tällä hetkellä yhteensä 66 Mt, vaikka se voi olla enemmän, riippuen tulevista parannuksista.

Kun asiakaslataus on valmis, etsi tiedosto latausten oletuskansiosta ja aloita asennus käyttämällä järjestelmänvalvojan asetuksia (Windows) virheiden välttämiseksi.

Tämä avaa pienen ponnahdusikkunan, joka olisi asiakkaan optimaalisin versio, joka ilmaisee pelin ensimmäisen latauksen koon (Tällä hetkellä 8,7 Gt) ja että se alentaa paineita kerran sisään ’Asentaa’.

laulaa sisään

Mutta ensin asiakas päivitetään automaattisesti lataamalla yhteensä 150 megatavua (ja sitten 2 gigatavua), joka edustaa sen käyttöliittymää, ja josta voit tehdä muita muutoksia pelin sisällä, missä lisäksi muut LoL -tiedostot .

Nyt kyllä, kirjautuaksesi League of Legendsiin!

Kun kaikki lataukset on tehty, jos nyt on aika kirjautua sisään LoL, ja tätä varten sinun on suoritettava vain asiakas (jo päivitetty), joka avattaessa näyttää ikkunan, jossa on viitekuva pelistä.

Tämän laatikon vasemmalla puolella on kaksi tyhjää laatikkoa, joista jokainen kuuluu tilisi päätietoihin: käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite ja salasana, jotka sinun on täytettävä oikein aloittaaksesi pelaamisen.

Jossain vaiheessa pelaamisen aloittamisen jälkeen saatat kohdata ongelmia, kuten peli ei avaudu sinulle, mutta älä huoli, tämä on helppo korjata. Jos sinulla on muita ongelmia, voit aina käyttää live -chatia tekniseen tukeen.

Jossain vaiheessa voi olla hyödyllistä tietää salasanan vaihtaminen.