Skip to content

Kuinka korjata Alt-Tab-ongelma toistettaessa Windows 10: ssä? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
persona frustrada

Toisinaan pelatessasi olet todennäköisesti kohdannut ongelmia Alt-Tab Windows 10: ssä, eikä se salli sinun vaihtaa ikkunoita muiden tehtävien suorittamiseen.

Tämä voi olla melko ärsyttävää, varsinkin jos olet yksi monitehtävistä, joka haluaa tehdä erilaisia ​​asioita samaan aikaan kuin pelatessa.

Tämä ongelma voi estää sinua kehittymästä täysin tietokoneella, onneksi on olemassa tehokkaita tapoja korjata tämä virhe. Voit myös yrittää parantaa näppäimistön vasteenopeutta.

Varmista, että moniajo on päällä

Joskus energiansäästöongelmien tai päivitysten vuoksi moniajo voidaan poistaa käytöstä, mikä mahdollistaa ikkunoiden vaihtamisen Alt-Tab-näppäimellä Windows 10: ssä tai aiemmissa versioissa.

Jos haluat varmistaa, ettei näin ole tapahtunut, sinun on valittava valikko ”Alku” ja napsauta kuvaketta ”Asetus”, kierteellä tai pienellä vaihteella. Monitoimitila voidaan konfiguroida tarpeidesi mukaan.

Tämä vie asetusten päänäkymään, joka koostuu eri kuvakkeiden jakelusta, jossa näet kannettavan tietokoneen muodon, joka sanoo ”Järjestelmä”.

Kun kirjoitat sen, sinun on löydettävä vaihtoehto vasemmalla olevasta valikosta nimeltä ”Moniajo”. Painamalla se näyttää oikeat asetukset näytön oikealla puolella, josta voit tarkistaa, onko se aktiivinen vai ei.

Aktivoi Peek korjataksesi Alt-Tab-ongelmat Windows 10: ssä

Peek on jotain, joka sinun pitäisi jo tietää Windows 7: stä ja joka tarkoittaa ”Katso vastaanotto”, joka saavutettiin asettamalla hiiri tietylle tehtäväpalkin osalle.

Tämä toiminto on yhdistetty Alt-Tab-pikakuvakkeeseen Windows 10: ssä, ja jos se ei ole aktiivinen tai ei toimi oikein. Se voi aiheuttaa virheitä pikakuvakkeessa, jolloin et voi vaihtaa ikkunoita.

Jos haluat tietää, onko se aktivoitu, sinun on syötettävä ”Ohjauspaneeli”, Tämä saavutetaan etsimällä sitä kaikkien sovellusten joukosta tai kirjoittamalla sen nimi hakupalkkiin.

Tuloksena on Windows -apuohjelman symboli, joka napsautettaessa avaa ikkunan, jossa on erilaisia ​​kuvakkeita.

Kaikkien näiden joukosta sinun on löydettävä se, joka sanoo ”Järjestelmä” ja käytä sitä hiiren osoittimella ja napsauttamalla, jolloin näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Siinä näet useita linkkejä vasemmalla puolella, ja siellä on yksi, joka sanoo ”Advanced system configuration”, että tietysti sinun on valittava.

Nyt näkyviin tulee pieni asetusikkuna, nimeltään ”Järjestelmän ominaisuudet” joka näyttää välilehden, jonka pyysit nähdä, eli ”Edistyneet asetukset”.

Sieltä löydät kolme laatikkoa, joista ensimmäinen on se, jonka pitäisi kiinnostaa sinua ja joka sanoo ”Suorituskyky”. Tämä sisältää määrityspainikkeen, jota sinun on painettava jatkaaksesi.

Nyt luettelosta, joka ilmestyi ennen sinua, sinun pitäisi etsiä vaihtoehto nimeltä ”Ota kurkistus käyttöön” ja tarkista, että tämä on valittuna vasemmanpuoleisessa valintaikkunassa. Jos ei, voit jatkaa sen painamista aktivoidaksesi sen uudelleen ja valitse sitten ”Hyväksyä” kunnes kaikki ikkunat ovat kiinni. Jos sinun on jo käytettävä Peek- tai Aero Peek -toimintoa, muista poistaa se käytöstä.

etsi ongelmaa

Käynnistä File Explorer uudelleen

Jos kumpikaan edellisistä vaihtoehdoista ei ole toiminut sinulle. Voit kokeilla viimeisenä vaihtoehtona käynnistää Resurssienhallinnan uudelleen, joka toivottavasti pystyy ratkaisemaan Windows 10: n Alt-välilehteen liittyvän ongelman. Tätä varten sinun ei tarvitse kiertää paljon, kirjoita ”Tehtävienhallinta” ja suorita koko toimenpide sieltä.

Voit avata sen napsauttamalla tehtäväpalkkia hiiren kakkospainikkeella ja painamalla sen nimen vaihtoehtoa, joka avaa resurssi-ikkunan, jossa on kaikki käynnissä olevat prosessit.

Joten kaikkien näiden joukossa näet tehtävän nimeltä ”Windowsin Resurssienhallinta” elementti, joka on valittava hiiren kakkospainikkeella ja paina sitten ”Uudelleenkäynnistää”.

Aivan kuten Alt-Tab-toiminnot, sinulla on myös muita näppäimiä, joilla on erityistoimintoja, kuten funfion, jotka siirtyvät F1: stä F12: een.