Skip to content

Kuinka korjata ”Et ole oikeutettu TikTokiin”

17 de marraskuu de 2021
Kuinka korjata Et ole kelvollinen TikTokiin

Oletko koskaan yrittänyt kirjautua TikTokiin vain nähdäksesi virheilmoituksen, joka sanoo ”anteeksi, et ole oikeutettu”? Yleensä kun rekisteröit tilin sosiaalisessa mediassa, pääset rekisteröitymään melko nopeasti.

Mikään sosiaalinen foorumi ei kysy ikääsi. Tarvitset vain ainutlaatuisen käyttäjätunnuksen ja vahvan salasanan. Tämän jälkeen voit lähettää matkapuhelinnumerosi tai sähköpostisi vahvistusta varten. Ole hyvä! Rekisteröitymisesi sosiaaliseen mediaan valmistuu ennen kuin huomaatkaan. Näin helppoa käyttäjän on luoda tili Instagramiin, Facebookiin ja muihin sosiaalisiin sivustoihin.

TikTok on kuitenkin melko erilainen kuin nämä sosiaalisen verkostoitumisen alustat. Jotta sinulla olisi tili TikTokissa, sinun on ensin syötettävä ikäsi.

Voit vahvistaa tilisi vain, jos täytät TikTokin asettamat vähimmäisikävaatimukset. Joten yleisin syy siihen, miksi sinun täytyy saada virheilmoitus rekisteröinnin aikana, on se, että olet syöttänyt väärän iän TikTokiin. Ja TikTok ei pidä sinua pätevänä alustalle. Jos olet myös kohdannut tämän virheen, on hyvä mahdollisuus, että olet jo kokeillut erilaisia ​​​​ratkaisuja ongelman korjaamiseksi TikTokissa. Jos mikään menetelmistä ei kuitenkaan auta, viimeinen keinosi on muuttaa ikäsi ja yrittää rekisteröityä uudelleen. Ennen kuin keskustelemme näiden virheiden korjaamisen vaiheista, anna meidän käydä läpi syy, miksi saat tämän virheen.

Syitä saada ”Et ole oikeutettu” -virhe TikTokissa?

TikTok ei salli alle 13-vuotiaiden luoda tiliä alustalle. He tekevät sen turvallisuus- ja yksityisyyssyistä. Joten sinun on oltava yli 13-vuotias, jotta voit käyttää TikTokia. Tämä selittää, miksi lapset saavat usein virheilmoituksen rekisteröidessään tiliä TikTokissa.

Jos olet vahingossa syöttänyt väärän syntymäajan tai olet 13-vuotias tai nuorempi, saat suurella todennäköisyydellä virheilmoituksen rekisteröityessäsi. Tässä on koko viesti, jonka saat rekisteröityessäsi:

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että et ole oikeutettu TikTokiin… mutta kiitos, että katsoit meidät!

Virheilmoitus on melko yleinen, ja parasta on, että se voidaan korjata helposti muutaman perusvaiheen avulla. Tässä on yksityiskohtaiset vaiheet virheen korjaamiseksi.

Kuinka korjata ”Et ole oikeutettu TikTokiin”

Ensinnäkin, jos saat ”Anteeksi, näyttää siltä, ​​ettet ole oikeutettu TikTokiin… mutta kiitos, että katsoit meidät! Kun kirjaudut TikTokiin mobiilisovelluksessa, saatat joutua siirtymään sen verkkosivustolle. Yksinkertaisesti sanottuna sinun on käytettävä TikTokin verkkosivustoa rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi. Tämä johtuu siitä, että verkkosivuston virheilmoitus on helpompi ohittaa kuin matkapuhelimellasi.

Tässä on mitä muuta voit tehdä:

1. Poista sovellus ja asenna se uudelleen

Vaikka mahdollisuudet ovat harvinaisia, saatat saada virheilmoituksen vanhentuneen TikTok-version vuoksi. Sovelluksen poistaminen ja uudelleenasentaminen matkapuhelimeesi ei haittaa. Poista se puhelimestasi ja asenna se uudelleen PlayStoresta. Voit yksinkertaisesti päivittää sovelluksen, jos käytät vanhentunutta versiota.

2. Tyhjennä välimuisti

  1. Siirry puhelimen asetuksiin
  2. Valitse ”sovellukset”
  3. Etsi ”Tiktok”
  4. Vieritä alas ja napauta ”tyhjennä tiedot ja välimuisti” -vaihtoehtoa

Tämä saattaa auttaa sinua rekisteröimään tilin TikTokissa. Toisaalta se johtuu todennäköisesti iästäsi, joten ainoa tapa korjata virhe on syöttää sopiva ikä, joka ylittää TikTokin vähimmäisikäkriteerit.