Skip to content

Kuinka korjata Facebook-musiikkitarina, joka ei näy tai toimi

17 de marraskuu de 2021
Kuinka korjata Facebook musiikkitarina ei nay

Facebook ei esittelyjä kaipaa. Siitä on tullut yksi tämän päivän suosituimmista ja nopeimmin kasvavista sosiaalisen median sovelluksista. Miljardien aktiivisten tilien ansiosta sovellus on saavuttanut valtavan suosion. Olemme kaikki olleet tilanteessa, jossa olemme saaneet ystäväpyynnön tai viestin vanhoilta koulu-/oppikoulukavereiltamme, toimistokollegoiltamme jne. Voimme kaikki samaistua siihen lämpimään, nostalgiseen tunteeseen, kun saamme yhteyden ihmisiin, joihin olemme menettäneet yhteyden. aika- tai etäisyysrajoituksiin.

Se ei vain tarjoa sinulle alustaa yhteydenpitoon rakkaihisi ja ystäviisi, vaan Facebook auttaa sinua jakamaan tarinoitasi ja päivittäisiä tapahtumia ystäviesi kanssa ja seurustelemaan helposti. Yritys on lisännyt alustaan ​​monia uusia ja jännittäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä paljon kiinnostavamman ihmisille.

Täällä on niin paljon tutkittavaa Facebook-tarinoista live-videoihin Yksi tällainen kiehtova ominaisuus, jonka löydät täältä, on musiikkivaihtoehto. Sen avulla voit laittaa taustalle muutaman tarinan, joissa on mukavaa musiikkia. Sinun tarvitsee vain laittaa mikä tahansa kuva tarinaasi ja valita valokuvaan sopiva musiikki ja lisätä se taustalle. Ole hyvä!

Ihmiset eivät vain katso kuviasi, vaan he voivat myös kuunnella lisäämääsi musiikkia. Jos olet esimerkiksi matkalla läheistesi kanssa, voit laittaa taustalle kevyttä musiikkia tai jos olet juhlimassa, voit käyttää rock-musiikkia.

Ihmiset ovat kuitenkin valittaneet siitä, että Facebookin musiikkitarinat eivät toimi tai näy. Jos olet käyttänyt Facebookia jonkin aikaa, sinun on täytynyt löytää tämä virhe.

Tässä on muutamia helppoja vinkkejä ”Facebook-tarinat eivät näy tai toimi” -virheen korjaamiseen Android- tai iPhone-laitteellasi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka korjata Facebook-musiikkitarina, joka ei näy

  • Avaa Facebook-sovellus.
  • Napauta näytön keskellä ”luo tarina”.
  • Se esittää kolme lohkoa, joista yhdessä on musiikkivaihtoehto.
  • Napsauta musiikkipainiketta.
  • Valitse musiikki, jonka haluat ladata tarinaasi.

Jos tämä vaihtoehto ei toimi, saatat joutua päivittämään sovelluksesi, koska tämä ominaisuus toimii vain sovelluksen päivitetyssä versiossa.

Näin voit päivittää sovelluksesi

  • Siirry Play-kauppaan/sovelluskauppaan.
  • Kirjoita hakupalkkiin Facebook.
  • Välilehti avaa kevään Facebookin Päivitys-vaihtoehdolla.
  • Napsauta Päivitä.

Kun Facebook-sovelluksesi on päivitetty, voit käynnistää Facebookin uudelleen ja toistaa edelliset toimenpiteet. Sinun pitäisi nähdä ”Musiikki”-vaihtoehto, kun napsautat ”Luo tarina”.

Jos et edelleenkään pysty lisäämään musiikkia Facebook-tarinaan, sinun on noudatettava seuraavaa menettelyä.

1) Siirry asetuksiin matkapuhelimellasi tai iPadillasi.

2) Etsi vaihtoehto ”sovellukset” tai ”sovellukset”

3) Napsauta sen jälkeen Hallitse sovelluksia.

4) Napsautettuasi ”Hallitse sovelluksia” valitse ”Facebook” näytölle avautuvasta vaihtoehtoluettelosta.

5) Sen jälkeen näytöllä näkyy erilaisia ​​vaihtoehtoja.

6) Napsauta ”Pakota pysäytys”.

7) Napsauta sen jälkeen ’Tyhjennä tiedot’.

8) Kun kaikki tiedot on poistettu Facebookista

Rastita kaikki sovelluksen käyttöoikeudet

9) Varmista, että kaikki vaihtoehdot kohdassa Rajoita tiedonkäyttöä on ensin kytketty pois päältä ja sitten päälle.

Saatat olla kirjautuneena ulos tililtäsi tällä hetkellä, joten voit kirjautua uudelleen sisään ja nähdä itse, ja toivottavasti voit korjata FB-musiikkitarinasi saumattomasti.

Johtopäätös:

Facebook, kuten Instagram, on erittäin monipuolinen sovellus. Siinä on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti lisätä elämääsi kuviisi, videoihisi, tarinoihin ja päivityksiin. Joten mene eteenpäin ja kokeile tässä blogissa mainittuja ratkaisuja ja päivitä upeita musiikkitarinoita Facebook-profiiliisi.