Skip to content

Kuinka korjata Latauskansion hidas avaaminen Windows 10: ssä

26 de elokuu de 2021
laptop windows 4

Tänään aiomme nähdä Latauskansion hitaasti avautuvan kansion korjaaminen Windows 10: ssä, mikä voi olla erittäin ärsyttävää monille käyttäjille. Monet meistä ovat kärsineet tästä Windows Vistan jälkeen, ja se näyttää pysyvän samana myös W10: ssä.

Kun selaamme Internetiä, lataamme paljon asioita. Kuvatiedostoista, videoista, ohjelmista, peleistä jne. Mihin kaikki ladatut tiedostot menevät? Selaimet ovat oletusarvoisesti määrittäneet, että tiedostot tallennetaan latauskansioon, joten kaikki ladatut tiedostot menevät kyseiseen kansioon.

Jos olet täällä, se johtuu siitä, että yritit avata latauskansion ja lataaminen kesti jopa 30 sekuntia. Itse kansio avautuu nopeasti. Vihreä palkki kuitenkin latautuu melko pitkään.

Näyttää siltä, ​​että tämä on itse asiassa eräänlainen vika, joka saa latauskansion muuttamaan optimointiaan kuva- tai videoformaatteja varten. Tämä tarkoittaa, että tiedostot esimerkiksi: Word, Photoshop, Win RAR, asennettavissa, jne. Niiden lataaminen kestää liian kauan, puhumattakaan siitä, että pikkukuvat luodaan.

Miten voimme ratkaista sen? Latauskansion lataaminen nopeammin? Tätä varten meidän on optimoitava se niin, että se sopii kaikille elementeille, kaikille muodoille eikä vain kuville tai videoille.

Tämän tekeminen ei ole ollenkaan monimutkaista, ja voimme nähdä hieman alla askel askeleelta, kuinka meidän pitäisi tehdä sen saavuttamiseksi. Se on liian yksinkertainen prosessi, jonka avulla voit lyhyessä ajassa päästä nopeasti latauskansioon käsiksi odottamatta useita minuutteja joka kerta, kun haluat nähdä lataamasi tiedostot.

Latauskansion avaaminen kestää kauan

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on siirtyä latauskansioon. Se on henkilökohtaisessa kansiossasi tai voit kirjoittaa ”Tämä joukkue”Tai”Joukkueeni”.
  • Tämän jälkeen sinun on napsautettava hiiren kakkospainikkeella valkoista taustaa ja ponnahdusvalikossa sinun on painettava vaihtoehtoa ”Ominaisuudet”.
  • Uusi ikkuna avautuu, tässä sinun on siirryttävä välilehdelle, jossa lukee ”Mukauta”Ja näet, että näkyviin tulee osa, jossa lukee”Optimoi tämä kansio”.
  • Ainoa asia, joka sinun on tehtävä, on napsauttaa avattavaa painiketta ja sinun on valittava ”Yleiset elementit”Hyväksy tämän jälkeen.

Korjaa hitaan latauksen kansio

Yleensä ongelma on enemmän kuin ei mitään koska kansio on optimoitu tiettyä tiedostoluokkaa varten. Tämä saa loput tiedostot latautumaan hyvin hitaasti toisin kuin edellä mainituista vaihtoehdoista määritetty muoto.

Kun kansio on optimoitu yleisille tiedostoille, sen pitäisi nyt toimia normaalisti kohtuullisella nopeudella. Jos se kuitenkin toimii edelleen hitaasti, sillä on todennäköisesti jotain tekemistä kiintolevyn kanssa.

kannettava tietokone pöydällä

Siinä tapauksessa sinun on pakko tiedustele saman levyn kuntoa eri ohjelmien avulla, jotta voidaan analysoida mekaanisia ja kiinteitä kiintolevyjä. Muista, että aika ajoin levyt täyttävät elinkaarensa ja meidän on vaihdettava ne muiden puolesta.

Muista, kuten aina, että jos sinulla on epäilyksiä siitä, kuinka ratkaista hidas latauskansio, kun yrität avata sen Windows 10: ssä, voit jättää meille kommentin hieman alempana sille omistetussa osiossa ja olemme iloisia auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset.