Skip to content

Kuinka korjata NSIS Launching Installer -virhe Windows -tietokoneessani [Ejemplo]

13 de elokuu de 2021
error NSIS

Sovelluksen asentamisesta voi tulla päänsärky Windowsissa. Virhe kuin NSIS -käynnistysasentaja Se on yleistä, kun ohjelman asennus epäonnistuu. Onneksi se on virhe, johon on ratkaisu.

Mikä on NSIS -virhe?

Käyttämäsi asennusohjelma on vioittunut tai epätäydellinen. Tämä voi johtua vahingoittuneesta levystä, epäonnistuneesta latauksesta tai viruksesta.
Saatat haluta ottaa yhteyttä tämän asennusohjelman tekijään saadaksesi uuden kopion. Tämä tarkistus voi olla mahdollista ohittaa / NCRC -komentorivikytkimellä (EI SUOSITELTU).

Jos et osaa englantia, tämä viesti saattaa pelästyttää elämääsi, mutta se on vain virheilmoitus, joka tulee näkyviin, kun asennusprosessi epäonnistuu Windowsissa. Se tarkoittaa, että asennustiedosto on vioittunut (vioittunut).

NSIS on a käsikirjoituksen käsittelijä tai avoimen lähdekoodin sovellusten asennusohjelma (avoin lähdekoodi). Monet ohjelmat käyttävät sitä ohjatuksi asennustoiminnoksi, ja siksi se on tavallista nähdä.

Syyt NSIS -virheeseen

  1. Jos asennat CD- tai DVD -levyltä, saatat olla vaurioitunut tai likainen.
  2. Asennustiedoston lataus epäonnistui. Mahdollinen yhteysvirhe voi vaikuttaa tiedostoon.
  3. Asennustiedostoja ei ladattu valmiiksi.
  4. Et noudata peruslaitteistovaatimukset asentaa.
  5. Tietokoneessasi on virus

Korjaa NSIS Launching Installer -virhe

Puhdista asennus -CD / DVD

Pyyhi CD- tai DVD -levy puuvillaliinalla ja yritä laittaa levy takaisin asemaan. Joskus ongelma voi olla DVD -asema. Tarkista näissä tapauksissa tietokoneen käyttäytyminen, kun kopioit tiedostoja tietokoneelle tai etsit tapaa tehdä laitteiston diagnostiikka.

Lataa asennustiedosto uudelleen

Jos latasit tiedoston verkkosivulta, on parasta ladata .exe -tiedosto uudelleen. Ennen kuin teet sen. Tyhjennä historia lataus, selaimen välimuisti ja kaikki tiedostot PC -kansioissa, jotka on linkitetty yllä olevaan asennusohjelmaan virheiden välttämiseksi. Jos asennus epäonnistuu uudelleen, on parasta etsiä toinen sivu ladata turvallinen.

Poista palomuuri ja virustorjunta käytöstä

Nämä sovellukset voivat joskus puuttua tiedoston lataamiseen tai asennukseen, koska ne havaitsevat sen ”uhkana”. Virheiden välttämiseksi se on parasta poistaa tilapäisesti käytöstä lataamalla asennusohjelma ja suorittamalla asennus.

Tarkista Internet -yhteys

A hidas Internet -yhteys tai ajoittainen voi häiritä sovelluksen lataamista ja asentamista. Korjaa Internet -yhteys, jos se epäonnistuu ja jos se on hidas, voit odottaa toista kertaa.

Suorita virustorjunta

Tehdä syvä skannaus tietokoneellesi etsitkö haittaohjelmaa tai virusta, joka voi vahingoittaa asennustiedostoa. Lataa tiedosto uudelleen lopussa.

Tarkista laitteiston yhteensopivuus

Jos tietokoneesi ei täytä laitteiston vähimmäisvaatimuksia, sen asentaminen voi aiheuttaa ristiriitoja. Tarkista näissä tapauksissa, että tietokoneessasi on ctarvittavat ominaisuudet jotta ohjelma toimisi.

Asenna sovellus komentoriviltä

Asenna komentorivi -sovellus

  • Napsauta Käynnistä ja valitse vaihtoehto juosta. Voit myös napsauttaa tehtäväpalkin suurennuslasikuvaketta.
  • Kirjoittaa CMD ja avaa komentorivi -sovellus järjestelmänvalvojan tilassa.
  • Vedä .exe -tiedosto CMD -ikkunaan. The tiedoston sijainti.
  • Seuraa tiedostopolkua, jätä välilyönti ja kirjoita / NCRC ja paina Enter -näppäintä. Tämä käynnistää sovelluksen asennusprosessin.