Skip to content

Kuinka korjata ’USB -laite yli havaitun virran’: Vaiheopas

3 de syyskuu de 2021
memoria tipo usb 14383

Tietokoneet ovat teknologisia laitteita, joista ihmiset ovat riippuvaisia ​​päivittäin. Tästä on osoituksena se, että on olemassa suuri määrä päivittäisiä prosesseja, jotka jätämme tietokoneiden luottamukseen. Tämä tarkoittaa, että jos nämä eivät toimi tai eivät ole saatavilla, elämäntapamme vaikuttaa.

Jos tietokoneesi on alkanut antaa virheitä, ymmärrät kuinka turhauttavaa se on. Varsinkin jos se kertoo, että sinulla on ongelma et tiedä miten korjata. USB -liitännät ovat tärkeitä tietokoneen liitäntöjä, koska niissä voit oppia tallentamaan tietoja tietokoneeltasi muistien kautta. Jos näissä on ylijännite, näytämme sinulle, mitä voit tehdä sen korjaamiseksi.

Mikä on USB -portti?

USB -portit ovat liittimiä, joissa ne kommunikoivat erilaisia ​​tekniikoita jotka auttavat tietokonetta suorittamaan kaikki päivittäiset tehtävät, jotka se tekee puolestamme. Esimerkiksi monet ihmiset ovat oppineet asentamaan ohjelmia USB PenDrives -asemalleen levytilan säästämiseksi.

Tiedonsiirtonopeudet voivat olla hyvin erilaisia, koska USB -kaapeleilla voi olla kaistanleveys vaihtelee 1,5 bitistä 10000 bittiin.

Lyhenne USB tarkoittaa Universal Serial Bus, koska laite luokittelee aina kaikki oheislaitteiden tulot väylätuloinaNäillä kaapeleilla on leveät päät ja ne on erittäin helppo tunnistaa. Tätä kaapelia ei voi yhdistää puhelimeen tai ainakaan perinteisellä tavalla. Siksi monet ihmiset oppivat aina liittämään USB -muistin Android -matkapuhelimeen.

On tärkeää, että tiedät, että tämä tekniikka on kehitetty 90 -luvulla, ja sen merkitys perustuu siihen, että ne eivät ainoastaan ​​toimita tiedonsiirtoa vaan myös jakavat sähköenergiaa. Tämä se tulee selväksi, kun liität hiirenVoit nähdä, miten se käynnistyy, kun se saa virtaa USB: ltä.

Kun USB saa enemmän virtaa kuin se tarvitsee, se voi aiheuttaa vakavia ongelmia tietokoneelle, koska lisäksi kompromissiportti, siihen liitetyt oheislaitteet ovat vaarassa.

Mikä on ”USB -laitteen ylivirta havaittu” -ongelma?

Tämä on todella harvinainen ongelma, koska sen syyt ovat hyvin erityisiä ja ne voidaan korjata nopeasti. Tapa, jolla tämä virheilmoitus näytetään sinulle, on huonoin tapa, koska se näyttää sen sinulle, kun käynnistät laitteen ja näyttää laskurin ikään kuin jotain räjähtäisi.

Sinun helpotukseesi mikään ei räjähdä tai räjähdä. Se näyttää sinulle vain tämän uutisen ja laskennan jälkeen tietokone yrittää käynnistyä normaalisti. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että ylikuormitettu USB ei ehkä toimi, joten sinun on tiedettävä, miten tietää, toimiiko USB oikein Windowsissa.

Tämä ongelma voi johtua kahdesta syystä, joista ensimmäinen on se, että emolevysi on määritetty väärin ja se saattaa lähettää enemmän virtaa kuin tarvitaan porttiin. Toinen syy, miksi näin voi tapahtua, on kuitenkin se emolevyn akku on ylikuormittunut ja se tarvitsee muutosta.

liitä USB -porttitietokone

Miten voin korjata ”USB -laitteen ylivirta havaittu” -ongelman?

Tämä on erittäin helppoa, ja syystä riippumatta ratkaisu on aina erittäin nopea, koska sinun ei tarvitse olla asiantuntija korjataksesi USB -portin. On erittäin tärkeää, että irrota tietokone seinästä.

Ensinnäkin sinun on tiedettävä tarkalleen, mikä USB -portti aiheuttaa ongelmia. Joskus pääset eroon tästä ongelmasta, huomaat, että portti epäonnistuu, koska se ei havaitse, liitätkö oheislaitteen. Jos kaikki havaitaan, joudut avaamaan tietokoneen ja päästä emolevyyn.

Kun olet siellä, sinun on löydettävä kaksi asiaa, kortille asetetun litiumakun sijainti ja suoraan portteihin kytketyt kaapelit. Koska tietokoneesi ei käynnisty, ennen kuin USB on irrotettu, kokeile jokaista, kunnes löydät vaurioituneen, ja kun se irrotetaan, huomaat Tietokoneesi voi käynnistyä normaalisti.

Syyt USB -laite yli nykyisen havaittu -virheeseen

Yksi syy siihen, miksi tämä virhe voi tapahtua laitteellamme, on se, että se on mahdollista saat enemmän virtaa kuin mitä tarvitset USB -portteihin. Tämä aiheuttaa virran ylikuormituksen ja aiheuttaa tämän virheen, josta on tullut niin toistuvaa ja ärsyttävää.

Syyt, joiden vuoksi se näkyy

Tämä ongelma ilmenee todennäköisesti siksi emolevyn akku on tyhjä. Tästä syystä laitteitamme on huollettava jatkuvasti. Vältämme tavalla tai toisella laitteistomme suuria vaurioita. Muista aina, että optimaalisesti toimiva tiimi tuottaa hyviä tuloksia. Ja niin annat tämän olla rikoskumppanisi suorittaessasi tarvittavia tehtäviä.

Miten ja miksi vaihdan tietokoneen emolevyn akun

Ensimmäinen meidän on poistettava tietokoneen kansi irrota sen sisältämät ruuvit. Seuraava askel on löytää akku emolevyltämme. Yleensä voimme havaita paljain silmin liesituulettimen lähellä. Mutta jos ei, voit tarkistaa parempia merkintöjä tietokoneen käyttöoppaasta.

Yleensä ohjekirjan ensimmäisillä sivuilla on kaavio, joka selittää sen sijainnin. Tärkeä suositus on, ettet kosketa kappaleita suoraan käsin. Koska voimme purkaa staattista sähköä kehostamme ja aiheuttaa laitteeseen suuria häiriöitä. Turvallisuuden lisäämiseksi on parempi työskennellä metallipuristimien kanssa.

Myöhemmin meidän on purkaa staattista sähköä. Pariston irrottamiseksi sinun on painettava sen muodostavaa metallikiinnikettä pinseteillä. Sen muuttamiseksi suoritamme saman menettelyn. Asennamme uuden akun ja pidämme pidikkeitä paikallaan painamalla pidikkeitä.

usb -portin korjausvirhe

Selaa ja vaihda tietokoneen USB -portteja – miten se tehdään

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä todiste on ääni, kun laite liitetään tietokoneeseemme. Tämä on yksi tapa nähdä, epäonnistuvatko USB -portit. Tätä varten meidän on napsautettava tietokonettani ja sitten laitehallintaa. Jos tässä on ongelma, näyttöön tulee varoitus.

Vain tätä tapausta varten meidän on poistettava kaikki jo asennetut laitteet. Ja asenna ne uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Satamien vaihdon osalta on suositeltavaa viedä laitteemme teknikkoon, koska tämä voi johtaa tappaviin seurauksiin, jos emme tee sitä oikein.