Skip to content

Kuinka korjata ”Videon toistamisessa tapahtui virhe” Whatsapp-tilassa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka korjata Videota toistettaessa tapahtui virhe Whatsapp tilassa

Whatsapp oli julkaissut tilaominaisuuden, joka auttoi ihmisiä jakamaan päivittäiset tapahtumansa ystävilleen, työtovereilleen ja sosiaalisen median ystävilleen yksinkertaisilla napsautuksella. Vaikka ominaisuus toimii hyvin sekä Android- että iOS-puhelimissa, ihmiset saattavat joskus kohdata sen ”Whatsapp-tila ei lataudu” tai ”Videon toistossa tapahtui virhe” virhe.

Whatsappiin lataamamme tila voi olla hauskaa, motivoivaa tai yksinkertaisesti jotain, joka osoittaa rakkautta ja välittämistä, jota tunnet ystäviäsi ja perhettäsi kohtaan.

Mutta entä jos nämä tilat eivät näy? Tai entä jos saat ”videon toistamisessa tapahtui virhe” -viestin.

Ehkä laitteessasi tai Whatsappissa on ongelma. Oli syy mikä tahansa, sinun on tiedettävä, että kaikki voidaan ratkaista helposti.

Täältä löydät täydellisen oppaan ”Videon toistamisessa tapahtui virhe” korjaamiseen Whatsapp-tilassa.

Kuinka korjata ”Videon toistamisessa tapahtui virhe” Whatsapp-tilassa

1. Tarkista Internet-yhteytesi

Oletko tarkistanut internetyhteytesi? Yleinen syy, miksi videot eivät lataudu Whatsapp-tarinoihin, on huono yhteys tai sen puuttuminen. Tarkista yhteytesi ja kytke tiedot päälle, jos se ei ole jo päällä.

videon toistamisessa tapahtui virhe

Ehkä sinulla on tiedot, mutta yhteys on huono. Hidas ja huono yhteys voi vaikeuttaa Whatsapp-videoiden lataamista, minkä vuoksi sinun on sammutettava puhelin tai kytkettävä lentokonetila pois päältä nähdäksesi, onnistuvatko asiat.

2. Tarkkaile muita tarinoita

Tarkista, voitko tarkastella muita tarinoita. Joskus muut videot toistetaan hyvin, mutta et voi katsoa tietyn käyttäjän lataamaa videota. Jos näin on, ongelma ei ole laitteessasi tai Whatsappissa. Ehkä he latasivat videon huonolla yhteydellä tai muodossa, jota Whatsapp ei tue.

3. Salli käyttöoikeudet

Useimmiten huono verkko on syy siihen, miksi ihmiset eivät pysty lataamaan videoita. Voit yrittää vaihtaa Wi-Fi-yhteyteen tai muuhun luotettavaan ja hyvään verkkoon nähdäksesi, latautuvatko videot. Jos se ei vieläkään toimi, siirry asetuksiin ja tarkista Whatsapp-sovelluksen käyttöoikeudet. Jos et ole antanut Whatsappille pääsyä galleriaasi tai mediaan, luultavasti tämä on syy, miksi et voi katsoa videoita.

4. Päivitä Whatsapp

Jos yllä olevat vaiheet eivät auta, siirry Google PlayStoreen tai AppStoreen ja poista Whatsapp. Lataa se uudelleen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

On myös mahdollista, että käytät Whatsappin vanhentunutta versiota. Tässä tapauksessa saatat joutua päivittämään sen, jotta voit jatkaa tarinoiden katselua. Voit päivittää Whatsapp-sovelluksesi PlayStoressa yksinkertaisilla vaiheilla.

Viimeiset sanat:

Jos olet todella utelias videosta, mutta et voi toistaa sitä, pyydä heitä lähettämään video Whatsapp-chatissasi. Vain sillä tavalla voit katsoa videon.