Skip to content

Kuinka ladata LIFE360 -sovellus perheenjäseneni etsimiseen ja matkapuhelimen seurantaan ilmaiseksi

14 de elokuu de 2021
familia tomada manos 10822

Huolehtimaan sukulaisistamme, Life360 -sovellus Se on erittäin hyödyllinen ja hyödyllinen työkalu käden ulottuvilla. Se on eräänlainen seurantaohjelma ytimemme lähellä oleville ihmisille, jotta he voivat nopeasti tietää, missä he ovat.

Se ei vaivaa asennusta ja käyttöä, ja se on toimiva vanhemmat ja lailliset huoltajat pienistä lapsista ja nuorista. Vaikka monet ajattelevat, että käyttäjien yksityisyys on vaarassa, muille se edustaa perheen turvallisuutta.

Nyt puhumme siitä. Life360 -sovellus ja sen hyödyt. Se on erittäin uusi ja hyödyllinen sovellus.

Kuinka ladata Life 360 ​​-sovellus ja mihin se on tarkoitettu?

Tämä sovellus on saatavana Google Play Kaupasta ja App Storesta, sovelluskaupoista älypuhelimille. Virallisella alustalla on kaikki sen toiminnan ominaisuudet ja yksityiskohdat sekä se, mitä elementtejä se käyttää voidakseen toimia.

Sen lataus ja asennus ei ole vaikeaa, meidän on vain syötettävä sovelluskauppa käyttöjärjestelmästämme. Etsimme sovellusta ja valitsemme vain Asenna -vaihtoehdon lisätäksesi sen puhelimen sovellusvalikkoon.

The Life360 -sovellus Sen tarkoituksena on seurata siihen kuuluvien sukulaisten sijaintia. He voivat olla perhe, ystävät tai mikä tahansa ihmisryhmä, jonka kanssa haluamme aina jakaa sijaintimme.

Toisin kuin muut vakoiluun perustuvat sovellukset, tässä sovelluksessa on vahvistusjärjestelmä piireistä. Kaikkien ryhmän henkilöiden on vahvistettava sovelluksen käyttö ja oltava piirissä.

Jotta tämä kaikki toimisi, meidän on tehtävä rekisteröidy sovellukseen, joka kysyy meiltä puhelinnumeron ja sijainnin. Meidän on annettava kaikki nämä yhteystiedot, jotta ne voivat löytää meidät kartalta kaikkien sukulaistemme kanssa.

Piirit eivät ole julkisia, kuten Life360 -sovellus luo turvakoodin, joka tekee siitä täysin yksityisen. Sillä on kestoraja, ja sen käyttöoikeus on vain ihmisille, joita haluamme maantieteellisesti seurata sovelluksella.

Kuten aiemmin mainitsimme, se on erittäin hyödyllinen sovellus vanhemmille ja alaikäisten perheistä vastuussa oleville. He voivat vain tietää, missä pienet ovat katsomalla karttaa vastaavat sovelluksen sisällä.

Se toimii vain, kun kaikkien piirin jäsenten sijainti on aktivoitu navigointitiedoilla seurantaa varten.

Muita erittäin tärkeitä toimintoja Life360 -sovelluksessa

Sen lisäksi, että ihmiset voivat seurata itseään, he voivat jaa sijaintisi heidän välillään, raportoimaan, missä he ovat. Tätä käytetään pääasiassa silloin, kun toinen heistä aikoo tavata jonkun uuden tai vierailla tuntemattomassa paikassa.

Ihmiset voivat tallentaa sijainnit kartalle yleisin kaikista sukulaisista, jotka muodostavat luodun piirin. Tämä sovellus voi ilmoittaa sinulle, kun joku heistä on mennyt johonkin merkityistä paikoista, esimerkiksi kouluun.

Siellä on saamisen tehtävä siirtoreittejä toisen piiriin säveltävän ja piiriin kuuluvan henkilön sijaintiin. Valitse vain kyseinen henkilö, ja sovellus antaa mahdollisuuden muotoilla reitin nopeasti perille.

jakaa sijainnin perheen kanssa

Lopulta on mahdollista, että seurataan käsittelytapaa piirin jäsenistä seuratakseen koko matkaansa. Näin voidaan luoda hyviä ajotapoja varmuudella, että kaikki menee hyvin ja mielenrauha.

Elämämme päivittäisten uhkien vuoksi tämän sovelluksen käyttö auttaa meitä olemaan rauhallisempia ja tarkkaavaisempia kaikkeen.