Skip to content

Kuinka laittaa WhatsApp WordPressiin – muutamassa vaiheessa

14 de elokuu de 2021
portatil taza cafe bloc

WordPress on yksi alustoista verkkosisällön luominen markkinoiden suosituin ja tehokkain. Sen avulla hyvän tason verkkosivustoja voidaan luoda erittäin helposti, minkä vuoksi se on viime vuosina ollut sisällöntuottajien ensisijainen työkalu, mutta entä jos haluamme laita WhatsApp WordPressiin hyödyntääksesi näitä kahta alusta? Kutsumme sinut jatkamaan lukemista.

WhatsApp on tärkein sovellus pikaviestintä, se sisältää monia vaihtoehtoja, jotka on mukautettu päivittäisiin tarpeisiin. Kaikki käyttävät WhatsAppia, tästä syystä sisällöntuottajat pitävät sitä hyödyllisenä työkaluna kommunikoida käyttäjiensä kanssa.

Jokaiselle sisällöntuottajalle käyttäjien ja heidän verkkosivustojensa välinen palaute on erittäin tärkeää, joten he voivat tietää julkaisujensa vaikutukset.

Tästä syystä voi olla kätevää hakea WhatsApp WordPress -verkkosivustollesi, Se on myös erinomainen vaihtoehto vaihtaa WhatsApp -puhelimen kuvake WordPressissä, koska nykyään paljon useampi käyttää tätä sovellusta kuin perinteinen puhelin.

WhatsAppin edut WordPressissä

Sisällytä sovellus WhatsApp WordPressin sisällä tuo suuria etuja sisällöntuottajille. Tämän vaihtoehdon avulla verkkosivustosi käyttäjät voivat jättää julkaisuihisi liittyviä kommentteja ja jopa tarjota sinulle liiketoimintaehdotuksia.

Suoran viestintätilan saaminen, yhteydenottolomakkeen luominen WordPressissä tai jopa WhatsAppin käyttö on seuraava askel, jonka jokaisen verkkovastaavan on otettava huomioon parantaakseen.

Ota huomioon, että WordPress tarjoaa monia mahdollisuuksia ja erottuu työkalujensa yksinkertaisuudesta, joten laita WhatsApp WordPressiin se on yleensä hyvin yksinkertainen prosessi.

Helpoin tapa lisätä WhatsApp sivustoosi se tapahtuu widgetien kautta. Widgetit ovat perussovelluksia, jotka voit asentaa verkkosivustollesi. Niiden avulla voit saada karttoja, käydä laskureissa, lisätä YouTube -videoita WordPressiin ja jopa integroida viestejä, kuten WhatsApp.

Tässä yhteydessä selitämme yksinkertaisimmin, miten lisää WhatsApp WordPressiin. Tätä varten käytämme yhteyspainiketta, joka ohjaa käyttäjät suosittuun viestisovellukseen.

  • Ensimmäinen askel on löytää painike, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa yhteyttä WhatsApp -numeroosi. Voit käyttää mitä tahansa kuvaa, mutta suosittelemme, että valitset kuvan PNG läpinäkyvästi.
  • Siirry Media -osioon ja lisää valittu painike päästäksesi WhatsApp -sovellukseesi.
  • Siirry nyt ”Ulkonäkö” WordPressiin. Sieltä löydät osion Widgetit.
  • Valitse käytettävissä olevista widgeteistä Kuva -osa. Napsauta haluamasi painikkeen valitsemista ja napsauta Lisää widget.
  • Valitusta paikasta riippuen WordPress vie sinut kyseiseen osioon. Napsauta Lisää kuva ja valitse verkkosivustollesi lataamasi painike.
  • Kun olet valinnut sen, etsi osio LISÄYSNÄYTTÖASETUKSET, josta löydät linkin tilan (mukautetun URL -osoitteen alla). Juuri tässä tilassa linkki WhatsAppiin menee.
  • Jos haluat määrittää tämän linkin oikein, kirjoita seuraava ”https://wa.me/”. Heti” / ”: n jälkeen sinun tulee laittaa WhatsApp -numerosi, mukaan lukien ensin maasi suuntanumero ja sen jälkeen matkapuhelinnumero. Sen pitäisi näyttää tältä”https://wa.me/346051234567”. Napsauta Lisää widgettiin.
  • Paina nyt Pitää. Kun olet vahvistanut verkkosivustosi, painikkeen pitäisi näkyä valitussa osassa.

henkilön logo whatsapp

Sinulla on jo pääsy WhatsAppiin verkkosivustollasi

Kun käyttäjät napsauttavat luotua painiketta, järjestelmä ohjaa heidät erityisesti WhatsAppiin ilmestyy vaihtoehto lähettää sinulle viesti suoraan. Tämä on helpoin tapa ohjata verkkosivustosi käyttäjät matkapuhelinnumeroosi.

Vaikka on olemassa muita menetelmiä, pidämme tätä tehokkaimpana ja intuitiivisimpana, mikä laajentaa mahdollisuuksiasi saavuttaa vihdoinkin tavoite mainostaa WordPressissä Adsense -ohjelmalla.

Kuten näet WordPress Se tarjoaa monia vaihtoehtoja, joten pienellä kekseliäisyydellä voit järjestää verkkosivustosi mieleiseksesi ja epäilemättä WhatsAppin asettaminen WordPressiin auttaa sinua paljon.