Skip to content

Kuinka laittaa Windows 10: n Käynnistä -valikko koko näyttöön erittäin helpoksi? (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
Kuinka laittaa Windows 10 n Kaynnista valikko koko nayttoon erittain

Jos jättimäisessä Microsoftissa on jotain erityistä, se on se kyky yllättää meidät, parempaan tai huonompaan, jokaisen uuden Windows -käyttöjärjestelmän version kanssa. Windows 8: ssa Redmond -yritys kompastui aloitusvalikon asetuksiin. Tällä kertaa näytämme sinulle, miten voit laittaa Windows 10 -käynnistysvalikon koko näyttöön.

Windows 8: n kritiikki

Ei ole epäilystäkään siitä, että Microsoft kärsi kritiikkiä Windows 8: n aloitusnäytön suunnittelusta. Käyttöjärjestelmä, joka muistetaan enemmän tuskaa kuin kunniaa monikansallisen teknologiayrityksen historiassa.

Windows 8 on poistanut käynnistyspainikkeen päärajapinta Tämä kokoonpano on suunniteltu enemmän kosketuslaitteille, kuten tableteille, perinteisten laitteiden, kuten tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden, vahingoksi.

Windows 8 -käyttöjärjestelmä vastasi markkinastrategiaan. Sen tarkoitus oli kohtaavat kovan kilpailun Applelta iPhonen ja muiden henkilökohtaisten kosketusnäyttölaitteiden kautta.

Amerikkalaisen monikansallisen yrityksen perinteisimmille ja vastenmielisimmille faneille kritiikki oli välitöntä. Suuri osa näistä moitteista keskittyi siihen, että päärajapinta oli tarpeeton ja hankala, koska perinteisestä Windows -alustasta tuli alcabala.

haalistuneet ikkunat 10musta ja sininen ikkuna

Myös perinteisempien tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden tapauksessa, joissa ei ole kosketusnäyttöä, Windows 8 -käyttökokemus huononee. Näppäimistö- ja hiiritietokoneiden pääliitäntälohkon valikoiden käyttäminen et saa samaa hyötyä kuin kosketusnäytössä.

Takaisin aloitusvalikkoon

Windows 10: n tullessa yksi käyttäjien odotetuimmista muutoksista on tietysti ollut palauttaa uudistetun aloitusvalikon.

Tällä uudistetulla kokoonpanolla, vaikka se näyttää olevan hyvin yksinkertainen, on valtavia mahdollisuuksia. Monipuolisten räätälöintimahdollisuuksien lisäksi. Täältä voit oppia asettamaan Windows 10: n aloitusvalikon koko näyttöön.

Se on samanlainen prosessi kuin muokkaustyypit, kuten Windows 10 -äänien ja -ilmoitusten mukauttaminen tai orb -käynnistyspainikkeen muuttaminen tai mukauttaminen. Älä huoli, kaikki seuraavat vaiheet ovat yksinkertaisia.

Yksi Windows 8: n ylittäneiden käyttäjien merkittävimmistä toiminnoista on mahdollisuus määrittää Windows 10: n aloitusvalikko koko näytön tilassa.

Tällä tavoin sen sijaan, että perinteinen näyttö avautuu pystysuunnassa käynnistyspainikkeesta, tämä valikko yhdessä muiden sovellusten kanssa koko näyttö joukkueesta.

Löydä paras tapa laittaa Windows 10: n aloitusvalikko koko näytön kokoiseksi

Vaikuttavin asia Windows 10: ssä on se, että pääkäyttöliittymän aloitusvalikon määritys ja käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Jos haluat tietää, miten voit laittaa Windows 10: n aloitusvalikon koko näyttöön, aloita avaamalla Windows 10 -asetusvalikko hakemistoon: ”Mukauttaminen> Koti

musta ja sininen ikkuna

Kun ”Aloitusvalikko”Windows 10: ssä ensimmäinen asia, joka voidaan havaita, on kaksi selkeästi erotettua osastoa. Vasen osa sisältää:

  • Henkilökohtainen tilikuvake, jonka avulla voit muokata tiliäsi ja muita asetuksia, kuten uloskirjautumista, käyttäjän vaihtoa ja tietokoneen estoa. Nämä ovat eniten käytettyjä sovelluksia, Windows 10 näyttää eniten käytetyt sovellukset käsilläsi.
  • Viimeisimmät sovellukset, näyttää uusimmat sovellukset helpottamaan sijaintia. Pikanäppäimiä, kuten tiedetään, pikanäppäimiä käytetään helpottamaan ja nopeuttaa minkä tahansa asiakirjan katsomista, kuten musiikkia tai kuvia.
  • Sammuta sovellukset, lopuksi valikko näyttää keskeyttävän, käynnistävän uudelleen tai sammuttavan tietokoneen. Sen lisäksi, että voit nähdä täydellisen luettelon asennetuista sovelluksista.

Oikealla oleva osa, toimii kankaana, jolle eri lohkot on sijoitettu tai kokoisia laattoja (laattoja), jotka käyttäjä katsoo.

Näin Redmond -jättiläinen etsi välivaihtoehtoa Windows 7: n käytännöllisyyden ja Windows 8: n lehtien välillä. Tässä artikkelissa näytetään käyttäjälle, kuinka Windows 10: n aloitusvalikko asetetaan koko näytön tilaan.