Skip to content

Kuinka lisätä Snapchat-suodattimia olemassa oleviin valokuviin

16 de marraskuu de 2021
Kuinka lisata Snapchat suodattimia olemassa oleviin valokuviin

Snapchat tunnetaan pääasiassa ainutlaatuisesta ominaisuudestaan, jonka avulla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa tekstejä, jotka pysyvät vain lyhyen ajan. Nämä viestit poistetaan automaattisesti molemmista päistä. Sitten on jännittävä valikoima Snap-suodattimia. Lisätty todellisuus ja nämä suloiset tarrat tekevät Snapchatista suositun alustan valokuvien napsauttamiseen.

Jos olet sosiaalisen median fani, olet todennäköisesti jo kokeillut muutamia Snapchat-suodattimia. Uusia suodattimia lisätään jatkuvasti alustalle. Snapchat-suodattimet ovat täydellinen tapa lisätä tarroja kasvoillesi, parantaa ihosi väriä ja näyttää kauniilta ilman meikkiä. Näillä suodattimilla käyttäjät voivat kokeilla erilaisia ​​ulkoasuja pennukasvoista täyteen meikkiin.

Kuinka lisätä Snapchat-suodattimia olemassa oleviin valokuviin

Jotta voit käyttää suodattimia kasvoillesi, sinun on napsautettava kuvaa Snapchat-kameralla. Avaa kamera ja tutki erilaisia ​​suodattimia. Levitä tuotetta, joka sopii täydellisesti kasvoillesi. Nyt kysymys kuuluu ”voitko lisätä suodattimia galleriaan tallennettuihin valokuviin”?

No, vastaus on kyllä! Voit käyttää Snapchat-suodattimia olemassa olevissa kuvissasi. Snapchat ei kuitenkaan tue tätä ominaisuutta suoraan. Tämä johtuu siitä, että Snapchat toimii kasvojentunnistusjärjestelmän kanssa. Työkalu toimii vain, kun napsautat selfien sisäänrakennettua kameraa. Jopa työkalun sisäänrakennettu kamera ei toimi, jos et näytä kasvojasi.

  • Avaa Snapchat-sovellus puhelimessasi.
  • Napsauta kamerakuvaketta ja valitse ”kaksi suorakulmaista korttia”.
  • Muistit-välilehdeltä löydät Camera Roll -vaihtoehdon.
  • Etsi kuva, jota haluat muokata Snapchat-suodattimilla.
  • Voit myös ladata useamman kuvan.
  • Valokuva ladataan joko tarinaasi tai lähetetään jollekin Snapchat-kavereistasi.

Kuten edellä mainittiin, käyttäjien ei ole mahdollista käyttää sisäänrakennettua kasvojentunnistusominaisuutta olemassa olevien valokuvien muokkaamiseen Snapchatissa. Sinun on käytettävä kameraa kuvan napsauttamiseksi ja muokkaamiseksi heti tai käytä kolmannen osapuolen sovelluksia Snapchat-suodattimien käyttämiseen galleriaasi tallennettuihin valokuviin.

Etsi Android-mobiililaitteessasi sovellus nimeltä ”filter for Snapchat”. Asenna tämä sovellus puhelimeesi. Nyt kun sovelluksessa ei ole kasvojentunnistusjärjestelmää, sinun pitäisi lisätä suodattimia ja tarroja valokuvaasi manuaalisesti. Lataa valokuva, jota haluat muokata kameran rullasta tähän sovellukseen, valitse suodatin ja aseta se kasvoillesi.

Ole hyvä! Snapchat ei tarjoa mitään sisäänrakennettua ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä suodattimia olemassa oleviin kuviinsa. Joten ainoa vaihtoehto sinulla on kolmannen osapuolen sovellukset. Voit käyttää näitä sovelluksia melkein minkä tahansa suodattimen käyttämiseen valokuviin saadaksesi parhaat tulokset.