Skip to content

Kuinka löytää joku Snapchatista ilman käyttäjätunnusta

3 de lokakuu de 2021
Kuinka loytaa joku Snapchatista ilman kayttajatunnusta

Snapchat on yksi näkyvimmistä sosiaalisen median alustoista, joihin useimmat meistä osallistuvat. Koska Snap Inc. on tehokas amerikkalainen multimediaviestisovellus, jonka on kehittänyt Snap Inc., alun perin Snapchat Inc., se nousi suosioon hyvin pelin alussa.

Sosiaalinen media on todella muuttanut maailmaa sen syntymisestä lähtien. Facebook, Snapchat, Twitter, WhatsApp ja Linkedin lisäsivät myös sosiaalisten verkostojen verkkosivustojen luetteloon ja toimivat työportaalina. Tämä on varmasti antanut lisäpotkua sosiaalisen median hyväksi.

Vaikka digitalisaatio on merkitty edistyksen merkiksi, tiedämme kaikki, että kun olemme mukana, kohtaamme monia ongelmia, jotka häiritsevät työtämme ja ovat myös ajoittain hirvittävän ärsyttäviä. Sitä paitsi, koska sosiaalisen median alustat ovat kaikki suhteellisen uusia ja tekniikka muuttuu joka sekunti, me kaikki tarvitsemme opastusta jossain tai toisessa tietokoneiden ja kehittyvän tekniikan suhteen.

Snapchatia käytettäessä monet teistä ovat saattaneet ihmetellä jonkun löytämistä ilman käyttäjänimeä. Joten tässä meidän on opastettava sinua samoin.

Aina kun määrität profiilisi sosiaalisen median alustalle riippumatta siitä, mikä se on, sinun on ensin löydettävä muut, jotka ovat jo kirjautuneet alustalle. Helpoin tapa aloittaa haku on aina kirjoittaa oikea käyttäjätunnus tyhjään hakuun. Voit kuitenkin huolestua tilanteesta, jos sinulla ei ole käyttäjänimiä käsilläsi, minkä vuoksi olemme täällä.

Kuinka löytää joku Snapchatista ilman käyttäjätunnusta

Tässä esittelemme sinulle joitain suosittuja menetelmiä, joiden avulla voit löytää ihmisiä ilman käyttäjätunnuksia Snapchatista. Tutustu seuraaviin menetelmiin ja vaiheisiin:

1. Etsi Snapcoden avulla

Voit lisätä ihmisiä Snapchatiin, jos saat Snapcoden, joka on jyrkässä ristiriidassa Instagramin kanssa.

Snapchatista on tullut suosittu ennen Instagramia ja siksi voit nauttia lisäominaisuuksista täällä. Kasvosuodattimet olivat alkuperäinen syy siihen, miksi Snapchat tuli kuuluisaksi. Voit myös jakaa nämä napsautukset ystäviesi kanssa, jolloin niistä tulee hauskempaa! Bitmoji Stories on toinen asia, joka yhdistetään ystäviesi kanssa Snapchatissa.

Voit käyttää näitä kaikkia vain, kun löydät ystäviä Snapchatista. Snapcode -skannaus sovelluksen avulla voi auttaa sinua löytämään ystäviä. Katso alla olevat vaiheet, jotta voit tehdä sen helposti:

Voit yksinkertaisesti pyytää Snapcodea ystävältäsi ja tallentaa sen galleriaasi. Jos haluat nyt lisätä ihmisiä, jotka ovat Snapchatissa, sinun on etsittävä Snapcode Googlen käyttäjille. Voit saada Snapcoden jopa YouTubessa tai muilla sosiaalisen median tileillä.

Androidille:

Jos käytät Android -laitetta, sinun on vain pyydettävä ystäviltäsi Snapcode. Voit tehdä tämän käynnistämällä sovelluksen ja napsauttamalla sitten Profiilikuvaketta, joka näkyy kotisivulla näytön vasemmassa yläkulmassa. Nyt sinun on napautettava profiilikuvaa ja sitten Jaa Snapcode.

IPhone:

 • Tallenna Snapcode, kun saat sen puhelimeen.
 • Nyt sinun on käynnistettävä Snapchat -sovellus ja valittava Lisää ystäviä -kuvake.
 • Valitse seuraavaksi Snapcode galleriastasi ja voit lisätä sen ystäväksesi.
 • Napsauta seuraavassa näytössä Lisää ystävä.

2. Läheisten Snapchat -käyttäjien etsiminen

Vaikka sinulla ei olisi mitään Snapchat -käyttäjätunnuksia, on tärkeää mainita, että voit silti lisätä ystäviäsi lähistöllä. Snapchatissa on vaihtoehto ”Quick Add”, jonka avulla voit löytää ystäväsi Snapchat -tililtä, ​​jos heillä on Quick Add -vaihtoehto käytössä.

Jatka ystävien lisäämistä vaivattomasti noudattamalla alla olevia ohjeita. Nyt sitä mennään:

 • Ensin sinun on tarkistettava, onko ystäväsi ottanut käyttöön myös pikanäppäintoiminnon.
 • Seuraavaksi sinun on käynnistettävä Snapchat -sovelluksesi.
 • Nyt sinun on napsautettava Etsi ystäviä.
 • Napauta sitten ”Quick Add”.
 • Sovellus auttaa sinua löytämään ystäväsi Snapchat -tilin avulla. Voit nyt vierittää luetteloa alaspäin ja lisätä heidät ystäviksi.

3. Etsi Hakuvaihtoehdon käyttäminen

Jos et ole yhteydessä ystäväsi kanssa, mutta ystävällä on tili Snapchatissa, voit etsiä ystäviä ja lisätä heidät yhteystietoihisi Snapchatin osoitteessa noudattamalla alla mainittuja ohjeita.

Tässä on vaiheet:

 • Käynnistä Snapchat -sovellus.
 • Napauta nyt vaihtoehtoa, joka sanoo ”Lisää ystäviä”.
 • Jos se mainitaan heti, se toimii vain niille ihmisille, jotka tuntevat jo henkilön puhelinnumeron.
 • Etsi Kaikki ystävät -painike Lisää ystäviä -vaihtoehdosta
 • Seuraavaksi sinun on napautettava Jatka.
 • Täältä löydät Kaikki yhteystiedot -luettelon, johon voit helposti lisätä ystäviä.

4. Yubo -sovelluksen käyttäminen

Yubo -sovelluksen käyttäminen on vielä yksi tapa lisätä ystäviä ilman heidän käyttäjätunnuksiaan. Tässä mainitaan kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava, jotta voit tehdä sen virheettömästi ja nopeasti:

Vaihe 1: Aloita lataamalla Yubo -sovellus App Storesta.

Vaihe 2: Yubo -sovelluksen asentamisen jälkeen sinun on rekisteröidyttävä puhelinnumerollasi. Täällä sinun on valittava maa ja kirjoitettava numero. Nyt sinun on napautettava Lähetä vahvistuskoodi -vaihtoehtoa.

Vaihe 3: Tässä näytössä sinun on annettava vastaanotettu koodi ja napauta sitten Jatka.

Vaihe 4: Seuraavaksi sinun on annettava kaikki perustiedot, kuten nimi, syntymäpäivä, sukupuoli. Sen jälkeen sinun on napautettava oikeaa nuolta oikeassa alakulmassa.

Vaihe 5: Täällä sinun on lisättävä kuvasi. Yhteisön sääntöjen mukaan on tärkeää lisätä oma kuva. Napauta oikeaa nuolta jatkaaksesi sitä.

Vaihe 6: Kun olet jo suorittanut prosessin, sovellus alkaa etsiä eri ihmisten profiileja. Seuraavaksi näet käyttäjän kanssa näytön, joka tapahtuu vasta muutaman sekunnin kuluttua. Jos haluat lisätä tietyn käyttäjän ystäväsi, pyyhkäise oikealle. Tämä osoittaa kiinnostuksesi tiettyyn profiiliin ja tarkoittaa, että pidät siitä. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut, valmistaudu pyyhkäisemään vasemmalle. Tämä auttaa ohittamaan/ohittamaan käyttäjän. Kun sovellus löytää osuman, eli jos kaksi sovelluksen käyttäjää pitää toisistaan, se paljastaa Snapchat -käyttäjänimen.

Jos haluat antaa Snapchat -tiedot sovelluksessa, sinun on napautettava profiilikuvaketta, joka näkyy oikeassa alakulmassa. Napauta profiilisi alla Snapchat -kuvaketta sosiaalisissa kahvoissa. Tämä auttaa sinua mainitsemaan Snapchat -käyttäjänimesi.

Vaihe 7: Jos löydät ottelun, mene eteenpäin ja napauta vasemmassa alakulmassa olevaa chat -kuvaketta ja valitse sitten ystävä, jonka kanssa haluat keskustella. Oikeassa yläkulmassa sinun on napautettava keskustelunäytön alla näkyvää Snapchat -kuvaketta. Tämä auttaa sinua vierailemaan Snapchat -sovelluksessa, kun käyttäjänimi on paljastettu, ja toisen vaihtoehdon, jonka avulla voit lisätä henkilön ystäväksi.

Voit myös suodattaa käyttäjiä, jotka haluat lisätä luetteloosi, joten jos haluat tehdä sen haun aikana, käy vain keltaisen sovelluksen profiilinäytössä ja napauta sitten rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa. Täältä löydät vaihtoehtoja sukupuolen, iän ja sijainnin asettamiseksi Friends Discoveryssä.

Tämän sovelluksen avulla voit löytää ystäviä, vaikka sinulla ei olisi käyttäjätunnusta tai yhteystietoa. Se on helppokäyttöinen ja nopea. Lisäksi sinun ei tarvitse kohdata muita ongelmia.

Loppuhuomautus:

Näiden helppojen menetelmien avulla voit lisätä ystäviä Snapchat -tiliisi pelkäämättä menettämistä heistä. Nauti siis Snapchatistasi ilman pelkoa!