Skip to content

Kuinka löytää jonkun poistetut twiitit?

17 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa jonkun poistetut twiitit

Etsi jonkun poistetut twiitit: Maailmaa ohjaa nykyään sosiaalinen media, ja monet ihmiset luottavat pelkästään sosiaalisen median syötteensä päivittääkseen tietojaan ympäröivästä maailmasta.

Erityisesti Twitter on noussut näinä aikoina suosituimmaksi mikroblogipalveluksi ja uutiset etenevät nopeimmin Twitterissä.

Jokaisella täällä on mielipiteensä, ja yksi twiitti voi kääntää pöydät ympäri. Virukseksi levinnyt twiitti voi tehdä sinusta oman tarinasi päähenkilön tai antagonistin tai sen vuoksi jonkun muun.

Henkilökohtainen tila on harvinainen asia Twitterissä, ja jokaista tekemääsi liikettä seuraa tiiviisti valtava määrä ihmisiä. Samoin saatat haluta seurata tarkasti muiden ihmisten toimia ja twiittejä.

Poistettu twiitti, jossa mainitsit sinut, voi olla painajaisten lähde sinulle, koska Twitterissä ei ole virallista tapaa tarkastella muiden ihmisten poistettuja twiittejä.

Vaikka se mainitsi sinut, saat vain ilmoituksen mainitsemisesta, ja se poistetaan sekä heti, kun sen alun perin lähettänyt käyttäjä on poistanut lähdetviitin.

On kuitenkin olemassa kiertotapoja, joiden avulla voit tarkastella poistettua twiittiä. Tällaiset menetelmät eivät kuitenkaan takaa tietoturvaa ja yksityisyyttä, eivätkä niitä suositella.

Jos olet uusi Twitterissä, tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit löytää jonkun poistetut twiitit ilmaiseksi.

Itse asiassa,

Nämä ovat samoja strategioita, joita voit käyttää poistettujen twiittien, valokuvien ja videoiden palauttamiseen.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää jonkun poistetut twiitit

1. Internet-arkisto – Wayback Machine

Voit etsiä ja palauttaa jonkun poistetut twiitit Internet Archive – Wayback Machine -sivustolla. Anna Twitter-profiilin URL-osoite, jonka poistetut twiitit haluat löytää. Valitse seuraavaksi ajanjakso ja käy profiilin arkistoidussa versiossa nähdäksesi vanhoja poistettuja twiittejä.

Voit tehdä sen myös katsomalla alla olevan videon:

Näin voit:

  • Avata archive.org/web löytääksesi jonkun poistetut twiitit.
  • Anna profiililinkki, jonka tweetit haluat löytää.

löytää jonkun poistetut twiitit

  • Napauta seuraavaksi Selaushistoria-painiketta.
  • Valitse päivämäärä, jolloin he julkaisivat poistetun twiitin.

löytää jonkun poistetut twiitit

  • Siinä kaikki, täällä näet poistetut twiitit tekstillä ja valokuvilla.

löytää jonkun poistetut twiitit

2. Twitter-arkistot

Voit palauttaa poistetut twiitit Twitter-arkistojen avulla. Tätä varten sinun on pyydettävä arkistojesi lataamista. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset > tili > arkistot ja pyytämällä sitten latausta.

Voit ladata luettelon poistetuista ja arkistoiduista twiiteistäsi täältä ja tallentaa sen laitteellesi. Tämä luettelo on lajiteltu luomispäivämäärän mukaan. Voit helposti navigoida etsimääsi twiittiin katsomalla luettelon lajittelupäivämääriä.

Täältä löydät täydellisen oppaan poistettujen twiittien palauttamisesta tai voit myös katsoa alla olevan videon.

3. Twipu.com

Twipun avulla käyttäjät voivat nähdä ja löytää jonkun poistettuja twiittejä ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa Twipu-verkkosivustolla olevan henkilön Twitter-käyttäjänimi. Seuraavaksi näet syötetyn käyttäjänimen poistetut twiitit.

Tämä on yksi ehdotetuista tavoista tarkastella poistotviittejä, mutta tämän sivuston tietoturva ja luotettavuus voivat olla kyseenalaisia, koska suuria nimiä ei tueta ja sellaisilta sivustoilta saadut tiedot eivät ole virallisia.

4. SnapBird

Tämä on alusta, jonka avulla voit tarkastella vanhoja twiittejäsi uudelleen, lajitella, etsiä ja järjestellä niitä sekä tarkistaa uudelleentwiittejä ja kommentteja. Mutta se ei lataa poistettuja twiittejä puolestasi, ja sinun on käytettävä joitakin kolmannen osapuolen sovelluksia tarkistaaksesi sinun ja muiden käyttäjien poistetut twiitit.

Viimeiset sanat:

Tämän lisäksi voit joskus löytää poistettuja twiittejä kuvakaappausten muodossa Twitterissä ja muilla alustoilla. Joskus virustviitti voi jäädä päälle vaikka lähdekäyttäjä on poistanut sen.

Näin tapahtuu, kun twiitti on uudelleentwiitattu useita kertoja, ja jotkut käyttäjät ottavat siitä kuvakaappauksen tai kopioivat ja liittävät sen sivulleen uudelleentwiittauksen sijaan. Tällaisissa tapauksissa, vaikka twiitti poistetaan lähteestä, vaikka kaikki uudelleentwiitit poistetaan automaattisesti, kuvakaappaukset ja kopioimalla liitetyt twiitit säilyvät, ja muut käyttäjät voivat katsella niitä helposti.

Tämä voi kuitenkin loukata alkuperäisen käyttäjän yksityisyyttä, ja käyttäjä voi pyytää kaikkien tällaisten twiittien poistamista, jos ne ovat mahdollisesti loukkaavia tai haitallisia hänelle. Mutta kuten he sanovat, kaikki Internetiin lähetetty ei ole koskaan kadonnut, ja aina on jollakin tavalla pääsy tietoihin, vaikka ne olisi ilmeisesti poistettu.