Skip to content

Kuinka löytää tarkka päivämäärä, jolloin Google -tilisi luotiin

3 de lokakuu de 2021
Kuinka loytaa tarkka paivamaara jolloin Google tilisi luotiin

Google kerää paljon tietoa käyttäjistään ja heidän online -toiminnastaan. Ihmiset, joilla on Google -tili, ymmärtävät, että yritys ottaa erittäin luotettavia tietoja. Jotkut yritykset ovat petollisia keräämään oikeaa tietoa. Joillakin ihmisillä on mahdollisuus nähdä, mitä Google kerää heille, ja päästä eroon siitä.

Jos tilisi lukitaan jostain syystä, palautuspäivä voi helpottaa sen palauttamista. Se kannattaa selvittää ja kerätä tiedot millä tahansa työkalulla. Artikkelimme auttaa sinua löytämään vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Kuinka selvittää Google -tilisi luomisen päivämäärä?

Yleensä monet käyttäjät eivät muista tilin luomisen päivämäärää. Googlen ihmiset olivat antaneet mahdollisuuden löytää alkuperäinen luovuus ja käyttää sitä.

Jotkin tiedot kertovat tilisi luomispäivämäärän.

 • Tarkastelemalla POP -asetuksiasi.
 • Etsi tervetuliaisviesti.
 • Kokeile Google Takeoutia

1. POP -asetuksen tarkastelu

POP -asetukset ovat Gmail -tilillä. Tämän vaihtoehdon avulla löydät suunnitellut vaihtoehdot sähköpostisovelluksen muutosten tekemiseen.

Jos haluat tutustua Asetukset -alueeseen, toimi seuraavasti:

 • Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa
 • Kaikki asetukset on valittava uuden osion avaamiseksi.
 • Valitse edelleenlähetys POP/MAP ja siirry POP -lataukset -osioon.
 • Katso tilannetta.

Tilan katsotaan olevan POP käytössä kaikissa päivämäärissä saapuneissa postissa. Kaikki eivät voi nähdä tätä; riippuu onneista!

2. Tervetuloa -sähköpostin löytäminen

Tervetuloviesti lähetetään samana päivänä, kun uusi Google -tili luodaan. Tämä olisi ensimmäinen sähköposti, joka saapuu Gmail -tiliisi. Jos löydät tämän, sinulla ei ole ongelmia selvittää, milloin tilisi luotiin.

Löydä tämä sähköposti seuraavasti:

 • Napauta Kaikki sähköpostit -kansiota.
 • Siirry oikeassa yläkulmassa olevaan osioon, joka näyttää Gmail-tilisi sähköpostien määrän.
 • Valitsemalla Vanhin ja oikea tapa tulet luomaan Google -tilipostin.

Tervetuloviesti on yläreunassa, jos et ole poistanut sitä tuolloin. Tämä on ainoa yksinkertainen tapa selvittää Gmail -tilisi luominen.

3. Google Takeoutin kokeilu

Tämä palvelu auttaa sinua viemään Googlen tiedot eri muotoihin. Kun Google+ luotiin, pystyit löytämään luomistilisi perustiedot. Tämä ei ole enää mahdollista. Google Takeouts voi olla hyödyllinen nyt, mutta se vaatii manuaalisia asetuksia.

Kuinka selvittää, mitä Google tietää sinusta?

Google kerää monia tietoja mistä tahansa lähteestä toiminnastamme, sähköposteistamme, Gboard -puhelimen näppäimistöstä jne. Tämän lisäksi Google Analyticsiin syötetään monia asioita. Sinun on oltava kirjautuneena Google -tilisivulle nähdäksesi, mitä tietoja tallennetaan. Voit tarkastella ja muuttaa suurta osaa data- ja yksityisyysasetuksista täältä.

Henkilökohtaisten tietojen asetuksista näet jopa nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi, syntymäpäiväsi, sukupuolesi ja sijaintisi. Voit tehdä tarpeidesi mukaiset muutokset, mitä tietoja haluat näyttää itsestäsi.

Tiedot ja mukauttaminen -osiossa on paljon tietoa. Voit vierittää alas Toiminto -ohjaimet ja nähdä kaikki tekemäsi haut. Se sisältää sijaintihistoriasi, äänitoimintasi ja paljon muuta.

Jos käytät Androidia, näet Henkilöt ja jakaminen ja sitten yhteystiedot nähdäksesi kaikki, jotka olet lähettänyt sähköpostitse Gmailin kautta. Voit jopa tehdä siitä manuaalisen, jos haluat tallentaa tiedot henkilöstä, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa.

Mainosten personointi -osiossa näkyy, mitä mainoksia olet muokannut. näet, mitä Google ajattelee kiinnostuksestasi ja mistä mainoksista haluat päästä eroon. Jos haluat ladata miniasiakirjan, se on mahdollista palaamalla Personal Indoon ja siirtymällä kohtaan Lataukset tai siirtämällä sisältö. Voit valita Luo arkisto ja valita ladattavat tiedot.

Hallitse, mitä tietoja Google säilyttää sinusta

Google tietää sinusta monia asioita. Tietojen luomista ei voi poistaa käytöstä. Google tarjoaa vain ilmaista sisältöä, koska se voi ansaita rahaa tekemämme toiminnasta. Lopeta Googlen tuotteiden käyttö estääksesi Googlea keräämästä tietoja kokonaan.

Tässä on muutamia valittavia käänteitä:

 • Valitse Activity Controls napauttamalla kolmen pisteen valikkokuvaketta.
 • Verkko- ja sovellustoiminta on vaihdettava pois ja tarkistettava toiminta tarkastelemalla Chromen historiaa ja Googlen palveluiden toimintaa.
 • Sijaintihistorian pitäisi olla pois päältä.
 • Kaikki sijaintisi tietueet tulee poistaa valitsemalla Hallitse toimintaa
 • Toimintasivuni pitäisi navigoida Googlessa.
 • Valitse Hallitse toimintaa, jos haluat poistaa tietueita, valitsemalla laitetiedot kytkeäksesi ne pois päältä.
 • YouTube -hakutoiminto on poistettava.
 • YouTuben katselutoiminnot on löydettävä historiasta ja poistettava.
 • Valitse sivun alareunasta mainostekstilinkki ja muokkaa pois käytöstä.