Skip to content

Kuinka löytää Zoomin osallistujien IP-osoite

17 de marraskuu de 2021
Kuinka loytaa zoomauksen osallistujien IP osoite

Etsi Zoomin osallistujien IP-osoite: Zoomista on tullut nopeasti yksi suosituimmista sovelluksista, varsinkin pandemian jälkeen. Se on auttanut yrityksiä kasvamaan vaivattomasti. Se on myös mahdollistanut monien tehtävien sujuvan suorittamisen. Sen avulla ihmiset ovat voineet keskustella saumattomissa kitkattomassa ympäristössä matkapuhelimissa, pöytätietokoneissa ja muissa laitteissa.

Ihmiset ovat kerääntyneet zoomaukseen erityisesti pandemian aikana vain pitääkseen yhteyttä perheeseensä, ystäviensä, sukulaistensa ja työtovereihinsa näinä vaikeina aikoina.

Zoomin suurin etu on, että sen avulla ihmiset voivat pitää 40 minuutin konferenssiistunnon yli 100 osallistujan kanssa täysin ilmaiseksi.

Sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä liittyäksesi kokoukseen. Osallistujat voivat osallistua konferenssiin tai yleiseen videopuheluun zoomilla vain kutsulinkin.

Intuitiivinen käyttöliittymä yhdistettynä siistiin muotoiluun tekee Zoomista täydellisen vaihtoehdon ihmisille, jotka haluavat olla yhteydessä läheisiensä. Vaikka sovelluksessa on kaikki, mitä yritykset tarvitsevat yhteydenpitoon työtovereiden kanssa ja kaiken tekemiseen saumattomalla ja tehokkaalla tavalla, on muutamia haittoja, joiden vuoksi Zoom ei sovi täydellisesti tiettyihin kokouksiin.

Kuinka löytää Zoomin osallistujien IP-osoite

Mitä tulee paikkaan tai IP-osoitteeseen, voit olla rauhassa tietäen, ettei mikään kokoukseen osallistuja tai henkilö voi nähdä sijaintiasi. Kukaan ei voi seurata IP-osoitettasi tai tietää missä olet tai mistä olet osallistumassa zoom-kokoukseen.

Kiinan hallitus voi kuitenkin tietää sijaintisi, koska Zoom on kiinalainen sovellus. Se on myös yksi syistä, miksi Zoom on kielletty monissa maissa. Pohjimmiltaan osallistujat eivät voi seurata käyttäjän sijaintia millään tavalla. Zoom asettaa turvallisuutesi etusijalle. Sovellus varmistaa, että käyttäjien tiedot on suojattu!

Jos olet huolissasi siitä, että ihmiset seuraavat sijaintiasi, sinun ei tarvitse huolehtia mistään! He eivät voi tietää sijaintiasi. Silti, jos olet huolissasi, voit käyttää VPN:ää zoomauskokouksiin. Tämä auttaa piilottamaan nykyisen sijaintisi ja tekemään sen muiden ulottumattomissa. Zoom-kokouksiin ei liity tietosuojariskejä. Zoom tietää kuitenkin sijaintisi. Joten VPN auttaa sammuttamaan sijaintisi ja piilottamaan sen seuraajiltasi.

Nyt kysymys on ”löydätkö zoomausosallistujan IP-osoitteen”? Kuten aiemmin mainittiin, zoom ei paljasta käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään. Sillä voi olla pääsy IP-osoitteeseesi, mutta se ei anna sinun tietää minkään muun osallistujan sijaintia.