Skip to content

Kuinka lunastaa ei-aktiivinen Twitter-käyttäjätunnus

17 de marraskuu de 2021
Kuinka lunastaa passiivinen Twitter kayttajatunnus

Tämä käyttäjätunnus on jo varattu! Olemme kaikki kohdanneet tämän ongelman luodessasi uutta tiliä Twitterissä. Sitä tapahtuu usein – yrität haluamaasi käyttäjätunnusta vain saadaksesi virheilmoituksen, joka sanoo ”käyttäjätunnus ei ole käytettävissä”. Aiemmin ihmisten oli helppo saada mikä tahansa käyttäjätunnus, koska tilit olivat vähemmän. Mutta koska Twitterin suosio on noussut pilviin, on lähes mahdotonta saada käyttäjätunnusta ensimmäisellä kerralla (ellei se ole outo kirjainten ja numeroiden yhdistelmä).

Pahinta on, että osan näistä käyttäjätunnuksista hankkivat ihmiset, jotka eivät enää ole aktiivisia Twitterissä. Näillä tileillä ei ole raportoitu toimintoja viimeisen 6 kuukauden aikana.

Tämä ei tarkoita, että Twitter jäädyttäisi heidän tilinsä tai asettaisi heidän käyttäjätunnuksensa saatavillesi. Vaikka tili on ollut passiivinen todella pitkään, et voi käyttää heidän käyttäjätunnuksiaan.

Voit tietysti tehdä muutamia muutoksia käyttäjätunnukseesi, jotta se näyttää ainutlaatuiselta. Löydät tonnia fontteja, jotka voivat saada käyttäjätunnuksesi erottumaan joukosta.

Mutta entä jos haluat saman käyttäjätunnuksen? No arvaa mitä? On mahdollista saada käyttäjätunnus ei-aktiiviselle tilille.

Voit aina yrittää lunastaa Twitter-tilin käyttäjänimen. On olemassa useita tapoja vaatia ei-aktiivisia käyttäjänimiä, mutta muista, ettei siihen ole virallista tapaa.

Tässä viestissä tarkastelemme muutamia helppoja tapoja lunastaa Twitter-käyttäjänimi, joka on jo varattu.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka lunastaa ei-aktiivinen Twitter-käyttäjänimi

1. Hanki Twitter-käyttäjänimi

 • Siirry osoitteeseen https://support.twitter.com/forms/impersonation.
 • Valitse ”Tili esiintyy minuna”.
 • Valitse seuraavaksi ”Minua toisena esiintyy”.
 • Anna Twitter-käyttäjänimi, jonka ilmoitat.
 • Täytä lomake ja anna pyydetyt tiedot.
 • Selitä, miksi Twitter-käyttäjätunnus pitäisi mielestäsi julkaista.
 • Sinun on myös ladattava viranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus.
 • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
 • 24 tunnin sisällä saat päivityksen pyyntöösi Twitter-tuesta.

vaatisi inaktiivista Twitter-käyttäjätunnusta

2. Osta käyttäjätunnus

Jos saat Twitterin nimen käsiisi ilman, että käytät Twitteriä, se on helpoin tapa päästä eroon. Voit ottaa yhteyttä Twitter-tilin omistajaan. Vastauksen saaminen voi kuitenkin olla vaikeaa, koska tili ei ole aktiivinen.

Yritä löytää henkilö ja pyydä käyttäjätunnuksen siirtoa taskuusi sopivaa summaa vastaan. Muista kuitenkin, että käyttäjätunnuksen kyykkyminen estääksesi toista rekisteröimästä sitä rikkoo Twitterin sääntöjä. Siksi sinun on luettava ja ymmärrettävä Twitterin ohjeet ja käytännöt ennen kuin teet tämän toimenpiteen.

3. Arvioi mahdollisuus

Muista, että aktiivisen tilin saaminen on paljon monimutkaisempaa kuin ei-aktiivisen tilin ilmoittaminen. Tässä on muutamia asioita, jotka voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada haluttu käyttäjätunnus:

 • Se luotiin vuosia sitten.
 • Siinä ei ole profiilikuvaa.
 • Sillä ei ole seuraajia tai vain muutama seuraaja
 • Sillä ei ole twiittejä tai ne ovat hyvin vanhoja
 • Omistat täsmälleen saman TLD-verkkotunnuksen (.co tai .com)

Omistat täsmälleen samat käyttäjätunnukset muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa jne.

Jos passiivinen tili, jonka haluat lunastaa, rastittaa näissä tarkistuslistoissa, sinulla on suuri todennäköisyys lunastaa se.

4. Valmistele tilisi

Sinun on valmistauduttava parantamaan nykyistä tiliäsi. Harkitse oikean nimesi käyttämistä, täytä kuvasi, lataa profiili ja taustakuvat, lisää verkkosivustosi, kaikki muut tarvittavat tiedot ja varmista, että olet aktiivinen alustalla.

Tämä osoittaa selvästi, että käytät väittämääsi kahvaa aktiivisesti sen hylkäämisen sijaan.

On mahdollista, että saatat saada tuon passiivisen käyttäjätunnuksen muutamassa päivässä. Mutta on myös mahdollista, että siihen voi mennä pari vuotta. Aluksi saat automaattisen vastauksen. Voi kestää hetken ennen kuin saat loistavan sähköpostin! Ole siis sinnikäs ja jatka näiden raporttien lähettämistä!

5. Odota Twitterin tyhjennystä

Jos tili on ollut epäaktiivinen pitkään aikaan, on mahdollista, että Twitter saattaa poistaa sen alustalta automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään raskaita nostoja.

Joten tarkista heidän tilinsä nähdäksesi, onko se poistettu. Siihen asti voit käyttää hieman muutettua käyttäjätunnusta. Tämä menetelmä ei kuitenkaan takaa mitään. On myös mahdollista, että tili pysyy käyttämättömänä Twitterissä vuosia.

vaatisi inaktiivista Twitter-käyttäjätunnusta

Viimeiset sanat:

Ensimmäinen edellytys, jotta voit lunastaa passiivisen tilin, on lukea Twitterin käytäntö. Tämä antaa sinulle käsityksen tulevaisuuden suunnitelmista ja mitä vaihtoehtoja sinulla on nyt.

Ei-aktiivisten Twitter-tilien ilmoittamisen onnistumisaste laskee joka vuosi. Voit aina käyttää passiivisen tilin käytäntöä virallisella verkkosivustolla.