Skip to content

Kuinka luoda Tinder-tili ilman puhelinnumeroa

17 de marraskuu de 2021
Kuinka luoda Tinder tili ilman puhelinnumeroa

Yli 4 miljoonalla käyttäjällä Tinder on yksi kuuluisimmista treffisovelluksista ympäri maailmaa, ja tämä määrä näyttää kasvavan tulevina vuosina, kun otetaan huomioon suosio eri maissa. Jos sinulla on jo tili Tinderissä tai olet luomassa tiliä, sinun on täytynyt törmätä vaihtoehtoon, joka pyytää sinua lähettämään puhelinnumerosi vahvistusta varten.

Sinun täytyy ihmetellä, miksi ihmiset haluavat käyttää tätä treffisovellusta rekisteröimättä puhelinnumeroaan. No, voi olla monia laillisia syitä, miksi haluat ehkä luoda Tinderin ilman puhelinnumeroasi. Ehkä et halua tämän treffisovelluksen keräävän henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Tämän lisäksi kaikki eivät pidä ajatuksesta, että heidän puhelinnumeronsa julkistetaan treffisovelluksessa, jossa monet ihmiset voivat nähdä ja tallentaa sen laitteilleen. Et myöskään ole vielä päättänyt, kenen kanssa haluat asua ja siihen asti et halua tuntemattomien näkevän puhelinnumeroasi.

Saatat joutua vuotamaan tietosi tuntemattomille ihmisille, koska puhelinnumeromme on linkitetty pankkitileihin.

Kysymys kuuluu: ”Voitko mitenkään käyttää Tinderiä ilman puhelinnumeroa”? tai ”Kuinka ohittaa puhelinnumeron vahvistuksen Tinderissä”?

Täältä löydät täydellisen oppaan Tinder-tilin luomiseen ilman puhelinnumeroa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka luoda Tinder ilman puhelinnumeroa

Valitettavasti et voi luoda Tinder-tiliä ilman puhelinnumeroa. Äskettäin Tinder on muuttanut käytäntöään ja tehnyt puhelinnumeronsa käytön pakolliseksi. Mutta voit käyttää online-ilmaista virtuaalista puhelinnumeroa vastaanottaaksesi vahvistusviestin ilman puhelinta ja luodaksesi Tinder-tilin helposti.

1. Luo Tinder-tili ilmaisella virtuaalisella puhelinnumerolla

Ensinnäkin, voit kirjautua Tinderiin joko Facebookin, Googlen tai puhelinnumerosi kautta. Voit rekisteröidä tilin Tinderiin Facebook- tai Google-tililläsi ja se olisi helpoin tapa välttää numerosi saaminen ulos.

luo tinder-tili ilman puhelinnumeroa

Alusta kuitenkin pakotti kaikkien käyttämään puhelinnumeroaan kirjautuessaan sovellukseen. Tämä jättää sinulle vain yhden vaihtoehdon – tilin rekisteröinnin käyttämällä online-ilmaista virtuaalista puhelinnumeroa tai vaihtoehtoista numeroasi.

Voit käyttää ilmaista TextNow-puhelinnumeroa rekisteröidäksesi Tinder-tilin ja suorittaaksesi vahvistuksen. Tämä auttaa sinua rekisteröimään tilin alustalle ilman, että sinun tarvitsee jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Jos olet jo rekisteröitynyt oikealla puhelinnumerollasi, et voi tehdä paljon sen poistamiseksi. Tärkein syy siihen, miksi Tinder tarvitsee puhelinnumerosi, on tilisi vahvistaminen.

Sovellus käyttää näitä tietoja kaksivaiheiseen todentamiseen. Saat välittömän ilmoituksen sovelluksesta, kun joku yrittää kirjautua sisään Tinder-tilillesi kirjautumistietojesi avulla. Saat myös vahvistuskoodin, joka sinun on annettava kirjautuessasi Tinderiin.

2. Kysy ystävältäsi

Ehkä sinulla on ystävä, joka ei välitä saada numeronsa Tinderiin. Jos sinulla on ystävä, joka ei vielä ole Tinderissä tai ei aio luoda tiliä tälle alustalle, pyydä häntä jakamaan puhelinnumeronsa.

Vaihtoehtoisesti voit hankkia poltinpuhelimen ja käyttää prepaid-SIM-korttia tilin rekisteröimiseen Tinderissä ja muissa sosiaalisen median sovelluksissa.

Viimeiset sanat:

Toivon, että voit nyt helposti luoda Tinder-tilin tämän artikkelin lukemisen jälkeen. Jos sinulla on kysyttävää, kerro minulle alla olevassa kommenttiosassa.