Skip to content

Kuinka muuttaa isoja tai pieniä tekstejä Wordissa – erittäin helppoa

14 de elokuu de 2021
movil dedo microsoft office

Tietokonetekstit ovat parantaneet ihmisten elämää monilla aloilla, ja niiden ansiosta rajat tai esteet, kuten etäisyys ja tiedon lähetysnopeus, ovat murtuneet.

Jos vertaamme kirjaimia ja kirjeenvaihtajia, huomaat uskomattoman eron jopa digitaalisia tekstejä. Mahdollisuus, että viesti häviää tai ei koskaan saavu, on huomattavasti pienempi kuin edellisten vuosisatojen arkaaiset menetelmät.

Siksi tarve opiskella kirjoittamista elektronisen näppäimistön avulla on ollut niin suuri, että se näkyy kaikissa perus- ja keskiasteen opetussuunnitelmissa maailmanlaajuisesti. Tämä on tärkein syy sinulla on tietoa ohjelmista, kuten Word, suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, jotka auttavat ihmisen jokapäiväisessä elämässä.

Mikä on Word?

Word on Microsoft -yrityksen luoma ohjelma, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti Windows -työpöytäkäyttöjärjestelmien edelläkävijänä. Sen päätavoite on olla yksi täydellisimmistä ohjelmista tekstien ja tiedostojen kirjoittaminen.

Word näyttää suuren määrän vaihtoehtoja, joilla voimme antaa tyyliä ja järjestystä tehtävään tekstiin. Pienistä yksityiskohdista sellaisina kuin ne ovat fontin koko ja tyyppi, muuta marginaalimittauksia, paljon monimutkaisempiin vaihtoehtoihin, kuten kuvien, taulukoiden lisäämiseen, eri ylä- ja alatunnisteen asettamiseen, laita kehyksiä, grafiikkaa ja monia muita esineitä. On myös tärkeää tietää, että sitä voidaan käyttää ilmaiseksi verkossa, kuten kaikkia Officeita.

Onko Word ainoa ohjelma, jolla voit kirjoittaa tekstejä?

Huolimatta tämän ohjelman suuresta tehokkuudesta ja siitä, että sen kautta monet ihmiset tuntevat sen; joiden työpaikat liittyvät enemmän liiketoimintaan ja hallintoon, Word ei ole ainoa ohjelma jolla voit suorittaa tämän tehtävän.

Siellä on myös muita erittäin hyviä näytteitä, kuten Open Office, joka kuten Word on ohjelma, joka on tarkoitettu toimistojen automaatioon, mutta jonka erityispiirteenä on avoimen lähdekoodin käyttö. Sen avulla kuka tahansa käyttäjä voi käyttää sitä ilmaiseksi, ja tämä on merkittävä säästö pitkällä aikavälillä.

On muut pakettityypit kuten Google Docs. Vaikka se ei ole kovin hyvä, koska se tarjoaa vain kolme päätoimistotyökalua.

Mitä sääntöjä on noudatettava, jotta tekstejä voidaan kirjoittaa hyvin?

Tärkeimpiä vinkkejä, jotka on otettava huomioon, jotta tekstistä tulee paras mahdollinen, on mieti ehdotettua aihetta hyvin; Ja ei ole syytä kirjoittaa aihetta tietämättä tarkalleen, mitä haluat ilmaista tiedostossa. Koska on todella vaikeaa lukea tiedostoja ihmisiltä, ​​jotka he eivät tiedä mitä kirjoittavat.

Toinen hyvä vinkki on kirjoittaa yksinkertaisesti ja selkeästi. Vältä monimutkaistamasta lukemisen ymmärtämistä liian monimutkaisilla tai monimutkaisilla termeillä.

Kuinka muuttaa isoja tai pieniä tekstejä Wordissa?

ohjelman aloitus sana harmaa tausta

Isojen ja pienten kirjainten käyttö on erittäin tärkeää kirjallisesti, koska se mahdollistaa sen erottaa oikeat nimet, maiden ja kaupunkien nimet, otsikot ja muiden joukossa. Siksi on tärkeää oppia muuttamaan niitä kirjallisissa ohjelmissa.

Useimmissa ohjelmissa meidän on vain valittava sanat, joita aiomme muuttaa, ja etsittävä vaihtoehtoa ”Isot ja pienet kirjaimet”. Wordissa ja Open Officessa se sijaitsee aloitusvälilehdessä, erityisesti Wordissa kaksi välilyöntiä kirjainkoon oikealla puolella.

Tämän työkalun ansiosta monet käyttäjät ovat pystyneet luomaan tehokkaita ja järjestäytyneitä tekstejä järjestys ja selkeys lopputuloksissa. Hyödyntämällä kirjoittamisen teknologista kehitystä.