Skip to content

Kuinka muuttaa ja poistaa Windows 8 -metroikkunoiden koko

29 de kesäkuu de 2021

Olemme kaikki rakastuneita Windows 8 Metro -sovelluksen ruutuihin. Ne näyttävät hyvältä ja tekevät navigoinnista tuulen ympärillä. Tänään törmäsin uuteen ominaisuuteen – Windows 8 Metro -levyjen koon muuttamiseen ja irrotukseen. Vaikka koon muuttamisvaihtoehto on hyvin rajallinen (vain 2 kokoa) Dev-rakennuksessa, pidän siitä, että Microsoft antoi meille hieman enemmän hallintaa, jotta voimme mukauttaa Metro Desktopia haluttaessa.

Aloitetaan nopealla groovyVideolla, jota seuraa tavallinen vaiheittaiset ohjeet ja kuvakaappaukset.

Muiden kuin tablettien (työpöytä- ja virtuaalikone) -asennusten osalta napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydän ruutua, jolloin näyttöön tulee näytön alareunan Asetukset-palkki.

Tablet-käyttäjille: Avaa sovelluspalkki koskettamalla sovellusta ja pyyhkäisemällä alas.

Palkki näyttää muutaman vaihtoehdon, mukaan lukien Pienempi, Suurempi tai Irrota (riippuen valitsemastasi App-ruudusta ja jos sovellus on pieni tai suuri).

Valitse Pienempi.

Työpöytäsovelluksen tulee nyt olla pieni neliö. Toista prosessi ja napsauta Suurempi palauttaaksesi sen normaaliin kokoon.

Huomaa: Joillakin sovelluksilla, kuten Ohjauspaneeli, on vain yksi koko, joten älä pelkää, jos et voi muuttaa kaiken kokoa. Pidä tämä mielessä ja älä pelkää, jos et voi muuttaa kaikkien sovellusten kokoa.

Onko sinulla kova Windows 8 -vinkki, josta emme ole vielä kirjoittaneet? Pudota se kommentteihin tai lähetä se meille –