Skip to content

Kuinka muuttaa League of Legendsin kieltä? – Laita LoL espanjaksi (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
LOL 2 colores

Jos olet espanjankielinen pelaaja, mietit varmasti, onko mahdollista asettaa LoL espanjaksi, vaikka jotkut ihmiset nauttivat ja heillä ei ole ongelmia pelata toisella kielellä, Totuus on, että tietää kuinka soveltaa haluamaasi on erittäin hyödyllistä.

Voinko laittaa LoL: n espanjaksi asiakkaalta?

Valitettavasti ei ole vielä mahdollista muuttaa kieltä kohti Espanja Lol -asiakkaalta, joten jos haluat todella muokata sitä, sinun on käytettävä ulkoista, mutta turvallista menetelmää.

Miksi toinen kohta on tärkeä? Siitä yksinkertaisesta syystä, että tiettyjä käyttäjiä on rangaistu siitä, että he ovat kääntyneet ulkoisiin sovelluksiin kääntääkseen mekaanisesti tai laittaakseen LoL: n espanjaksi, ja tämä tietysti se ei ole sallittua.

Ja jos ihmettelet, onko alla näkyvä menetelmä turvallinen, voit käyttää sitä luottavaisesti! Koska se ei vaadi turvautumista automaattisiin ohjelmiin, itse asiassa ketään ei ole rangaistu sen käytöstä.

Vaiheet kielen vaihtamiseksi espanjaksi

Tämän näkökohdan muuttaminen on paljon helpompaa kuin kukaan pelaaja voisi odottaa, ratkaisevaa on noudattaa esitettyjä vaiheita, sillä se on ainoa tapa esittää liiga espanjaksi.

Etsi pelikansio

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on painaa pelin pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valita ”Ominaisuudet” ja sitten sisään ”Avoin sijainti” jotta voit käyttää LoL -tiedostoja.

Vaikka voit tehdä sen myös avaamalla ”Tutkija ennätykset ” ja siirry vasemmanpuoleiseen valikkoon ”Paikallinen levy” tietokoneesta, josta löydät kansion ”Mellakkapeli”.

Päästä eroon pikakuvakkeesta

Jos jätät säilön kansion pienennetyksi, poista League of Legends -pikakuvake, jonka pidät tietokoneen työpöydällä, ja voit korvata sen.

LeagueClient

Palaa kansioon ”Mellakkapeli” ja paljastaa kansion sisällön ”League of Legends”, koska se on jälkimmäinen, elementti nimeltään ”LeagueClient”, joka on sovellus.

Tässä mielessä voit ohjata välilehteä ”Kaveri” joka sisältää tiedostonhallinnan ja kun löydät sovelluksen, sinun on tehtävä hiiren kakkospainike ja valittava aloite ”Luo pikakuvake”.

Aseta pikakuvake

Edetäksesi LoL: n asettamisessa espanjaksi sinun on painettava hiiren oikeaa painiketta luomassasi käyttöoikeudessa ja valittava heti ”Ominaisuudet”

Vastaava ikkuna tulee näkyviin ja sinun on siirryttävä välilehdelle, jossa on nimi ”Suora pääsy”, mistä sinun on löydettävä kohde ”Kohtalo”. Tämän vaihtoehdon palkkiin sinun on kirjoitettava haluamaasi kieltä vastaava koodi.

Pian voit asettaa kielen espanjaksi napsauttamalla siellä jo kirjoitetun viimeistä kirjainta, koska sinun ei pitäisi muuttaa sitä, antaa välilyönti ja paikka ”Es_ES espanja” tai ”Es_MX Spanish”, niinkuin haluat.

League of Legends -maailma

Kiinnitä huomiota, koska viimeisen osan pitäisi pysyä tällaisena ”Alue = es_ES Espanja” niin että se toimii kunnolla. Lopeta nyt painamalla ”Hyväksyä” joihin muutoksia sovelletaan.

Aloita peli

Tästä lähtien aina, kun haluat käyttää League of Legendsia, sinun on tehtävä se pikakuvakkeesta, jonka olet luonut ja muokannut espanjan kielellä, ja tämä sama elementti sijoitetaan tietokoneesi työpöydälle.

Tallennetaanko muutokset ikuisesti?

Kielenvaihto jatkuu niin kauan kuin käytät luomaasi käyttöoikeutta, kunnes muokkaat sitä uudelleen tai jos asiakas kokee uuden päivityksen. Jälkimmäisessä tapauksessa se palaa alkuperäiseen kokoonpanoonsa.

Mutta se ei ole muuttumaton, todellisuudessa sinun on vain pakko toista tämä menettely laittaaksesi sen takaisin espanjaksi jokaisen uuden päivityksen yhteydessä tai kunnes he sisällyttävät espanjalaisia ​​vaihtoehtojaan.

League of Legends pyrkii siihen, että sen käyttäjät ovat mahdollisimman mukavia, ja siksi he voivat vaihtaa heidät haluamallesi kielelle. Muita muutoksia, joita voit tehdä pelitilillesi, on käyttäjänimesi tai lempinimesi. Voit myös vaihtaa salasanasi tilisi suojaamiseksi.

Kun olet tyytyväinen peliehtoihin, valmistaudu etenemään League of Legends -karsinnoissa ja ryhdy siten League of Legends -profiksi.