Skip to content

Kuinka muuttaa mukautuvien kuvakkeiden tyyliä Nova Launcherilla?

1 de syyskuu de 2021
iconos personalizar

Sitten nähdään kuinka muuttaa mukautuvien kuvakkeiden tyyliä Nova Launcherilla muutamassa vaiheessa. Tämä suosittu Android -kantoraketti, jossa on monia vaihtoehtoja, tarjoaa meille mahdollisuuden muokata kuvakkeiden tyyliä.

Yksi asia, joka houkuttelee meitä eniten Androidissa, on sen valtava kyky mukauttaa käyttöjärjestelmää. Mikä parasta, sinun ei tarvitse juurruttaa laitettasi tai mitään vastaavaa tehdäksesi merkittäviä muutoksia.

Asentamalla kantoraketin tai kantoraketin voit saavuttaa erittäin korkean mukautustason ja muuttaa laitteen koko visuaalista ulottuvuutta. Yksi niistä kantoraketeista, joita rakastamme niin paljon paitsi vaihtoehtojen määrän vuoksi. Jos ei myöskään resurssien alhaisen käytön vuoksi, se on: Nova Launcher.

Meillä on Nova Launcher rajaton määrä asetuksia ja jättää Androidin ulkonäkö haluamallamme tavalla. Muokattavien mukautuvien kuvakkeiden, tumman tilan tai teeman kautta voit määrittää kuvakkeiden ja widgetien aliruudukon.

Puhumattakaan jatkuvista päivityksistä, jotka sisältävät erittäin mielenkiintoisia ja uusia ominaisuuksia kaikille Nova -käyttäjille. Parasta, se on täysin ilmainen! Vaikka sillä on joitain maksullisia vaihtoehtoja, niiden käyttäminen ei ole välttämätöntä, jotta saat kaiken irti sovelluksesta ja voit muokata Android -laitettasi täysin.

Muuta mukautuvien kuvakkeiden tyyliä Nova Launcherissa

  • Sovellusruudusta aiomme etsiä ”Nova Launcher” -kuvakkeen ja napsauttaa sitä.
  • Sitten menemme valikkoon ”Ulkomuoto”.
  • Kun olemme täällä, menemme ”Ikonityyli”.
  • Tässä osiossa näemme kaikki mukautuvat kuvakkeet, jotka voimme valita.
  • Voit valita seuraavista: neliöt, pyöristetty, neliöympyrä, pyöristetty neliö, kyynelpisara tai mukautettu.
  • Alareunassa voit valita eri mielenkiintoisten vaihtoehtojen välillä, jotta voit jatkaa kyseisten kuvakkeiden mukauttamista.
  • Mukauta vanhoja kuvakkeita: tämän vaihtoehdon idea on lisätä tausta tiettyihin kuvakkeisiin, joissa sitä ei ole, jotta se mukautuu muuhun.
  • Mukautuva kuvakeanimaatio– Voit vapaasti siirtää kuvakkeita, vetää ja pudottaa niitä.
  • Mieluummin vanhat kuvakkeet– Nostalgisille ihmisille, jotka haluavat vanhoja Android -kuvakkeita. He voivat valita tämän vaihtoehdon käyttääkseen vanhojen versioiden kuvakkeita jättämättä mukautuvat versiot.

vaihtaa tyylin kuvakkeita

Mukauta mukautuvaa kuvaketyyliä Nova Launcherissa

Mikä parasta, edellä mainitut muutokset näkyy reaaliajassa näytön yläreunassa. Kun olet tehnyt nämä muutokset, sulje Nova Launcher -ikkuna ja näet, miten sitä sovelletaan mobiililaitteesi kuvakkeisiin.

Tällä yksinkertaisella tavalla voimme muokata kuvakkeita muutamassa vaiheessa niin, että ne ovat visuaalisesti paras mahdollinen kantoraketti. Kuvakkeiden ongelma on jotain, joka on ollut käytössä Androidissa pitkään ja joka teoriassa oli ratkaistu Android Oreossa. Mikään ei ole kauempana todellisuudesta, koska Nougat jatkaa tämän asian käsittelyä.

On monia kehittäjiä, joiden pitäisi parantaa tapaa, jolla sovelluksesi kuvake näkyy. Jotain, joka ei pidä paikkaansa kaikissa tapauksissa. Onneksi Nova Launcherilla on selkeitä vaihtoehtoja ja ennen kaikkea yksinkertaisia. Jotta kaikki kuvakkeet voidaan nähdä samalla tavalla, ylläpitää järjestystä ja eleganssia matkapuhelimessamme.

Kuten näette, se on erittäin yksinkertainen muokata Android -laitettasi täysin. Tässä tapauksessa mukautuvien kuvakkeiden tyylin muuttaminen Nova Launcherilla kestää muutaman minuutin ja saat kuvakkeet nopeasti haluamallasi tavalla. Koska, kuten näet, sillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, jopa mahdollisuus muokata niitä.