Skip to content

Kuinka muuttaa silmien väriä Eye Color Studio -sovelluksella? (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
cambiar color de mis ojos

Jossain vaiheessa useimmat ihmiset ovat kuvitelleet, millaisia ​​he olisivat, jos jokin heidän kasvojensa ominaisuus muuttuisi rajusti. Eye Color Studio on helpoin tapa selvittää tämä sovellus muuttaa silmien väriä ilman Photoshop -asiantuntijaa.

Silmien väri ja muoto ovat kuvasi ratkaiseva piirre. Niin paljon, että vain muuttamalla sitä voit tulla täysin erilainen henkilö. Jos haluat tietää miltä näytät toinen muoto ja silmien väri Silmien väri on sovellus, jota tarvitset. Siinä on yli 100 eri väriä ja silmämuotoa, joita voit soveltaa kuvaasi.

Se on yhtä helppokäyttöinen kuin liukuvärin lisääminen Android Studiolla, vastaavilla sovelluksilla, mutta eri työkaluilla erilaisten viimeistelyjen saavuttamiseksi.

Sen avulla voit leikkiä ja pitää hauskaa vaihtamalla silmäsi ja ympärilläsi olevien ihmisten väriä. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa tulos sosiaalisissa verkostoissa kaikkien ystäviesi nähtäväksi. Eye Color Studio on yhteensopiva useimpien Android ja iOS. Saat sen helposti Play Kaupasta tai App Storesta tapauksen mukaan.

Aloita Eye Color Studion käyttö

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on siirtyä käyttöjärjestelmääsi käyttävään sovelluskauppaan ja ladata se. Se on erittäin helppokäyttöinen sovellus, koska sen käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen. Sen käytön aloittamiseen ei tarvita lisätietoa.

Eye Color Studion mukana tulee testikuvia, joita voit käyttää harjoitusmallina ennen kasvojen muokkaamisen aloittamista. Erittäin hyödyllinen työkalu oppia käyttämään sovellusta.

Sen avulla mielikuvitus lentää, ja se voi muokata valokuvia ennen lähettämistä Facebook Messengerissä tai myös muokata valokuvia WhatsAppista ennen niiden lähettämistä.

Ensiaskeleet

Aloita kasvojen muokkaaminen valitsemalla vaihtoehto ”Uusi valokuva” joka näkyy näytön vasemmassa alakulmassa. Täältä voit valita, haluatko käyttää valokuvaa galleriastasi vai ottaa uuden sovelluksen kameran avulla.

Kun olet valinnut kuvan, näet näytön, jossa on ohjeet, joita sinun on noudatettava muokkauksen aloittamiseksi. Ensimmäinen asia on rajata silmien ääriviivat. Tämä vaihe on ratkaiseva lopputuloksessa, riippuen siitä, miten teet sen, tulos on parempi tai huonompi.

Kun olet lopettanut tämän toimenpiteen, paina painiketta ”Seuraava”Säätää ja rajata tilaa, joka vastaa oppilasta. Liukusäätimen ansiosta tämä prosessi on hyvin yksinkertainen, koska sinun tarvitsee vain siirtää kuvaa ylös tai alas, kunnes saat halutun tuloksen. Valitse ”Seuraava”Toista sama toisella silmällä.

Tämän prosessin jälkeen sovellus näyttää sinulle varoituksen, jossa kysytään, haluatko tallentaa tämän kuvan mallina myöhempää käyttöä varten. Voit valita haluamasi vaihtoehdon, tämä ei häiritse kyseisen kuvan muokkaamista.

Varsinainen painos alkaa

Nyt sama kuva näkyy muokkausliittymässä. Tässä muutokset todella tapahtuvat. Valmistaudu näkemään paras!

tyttö erivärisillä silmillä

Muokkauksen aloittamiseksi kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot näkyvät näytön alareunassa. Täällä voit valita mieleisesi värien ja tehosteiden vaihtamisen välillä. Lisäksi, voit pelata muutosten voimakkuudella liukusäätimellä.

Jos haluat vielä kehittyneempiä muutoksia, siirry kohtaan ”Säätää”. Tässä osiossa voit tehdä vieläkin tarkempia ja tarkempia muutoksia. Asiantuntija tässä osassa vie hieman enemmän aikaa. Ei kuitenkaan liikaa, koska tieto hankitaan erittäin nopeasti ja intuitiivisesti.

Toinen erittäin mielenkiintoinen työkalu on ”Vertailla”. Näin voit verrata valokuvaasi ennen ja jälkeen, jolloin voit nähdä vaikuttavammin, miten kasvot ovat muuttuneet vain muuttamalla sen väriä ja silmän muotoa.

Kun olet lopettanut painoksen, voit tallentaa sen tai jakaa sen omassasi sosiaaliset verkostot. Voit tehdä tämän näytön alareunassa olevasta keskipainikkeesta.